Arkadaşlar Yamaha Ybr 125 Almak Istiyorum önerirmisiniz<

arkadaşım hiç gözün arkada kalmaz bu modeller arasında fiyat olarak en iyisi diyebilirim.servis olarakta hiçbir zorluk cekmezsin marka zaten YAMAHA:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
motoyamaha
istersen ilk olarak bir tanışma başlığı aç...
YBR sorunsuz genelde motokurye gibi bu işten ekmek yiyenlerin tercih ettiği sağlam bir motordur..
rakiplarine oranla daha yaygın servis ağı bulunması ayrı bir tercih sebebi olabilir..
hatta temiz olmak kaydı ile 2. el bile düşünülebilecek bir motor ama benim sıfır alma olanağım var diyosan al derim....

tam ben de verdim link ama BBRR benden önce davranmış
eeeeeeeee hadi bakalım bu mesajıda silemiyoz kaldı böyle

Son düzenleme:
No Problem

Arkadaşlar Yamaha Ybr 125 Almak Istiyorum önerirmisiniz< ???

Moderatör tarafında düzenlendi:
geçenlerde arkadaşıma aldık çook güzel bir motor al we gidebildiğin kadar git sen arza yaparsın o yapmaz fiatı da mükkemel!!!şimdiden hayırlı olsun!!

Süper Moderatör (BBRR)
bu başlıkta yamaha ybr alınırmı demişin tarih 12 ocak 2006
saat :13:41

aradan geçen 16 dakikada motoru almış vede eksozu sarartmayı başarmışsın
aynı tarih ve 13:57 itibarı ile buda linki
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7633

ilk başlığından tam 30 dakika sonra yamaha motoru olanlar sorunları buraya yazabilir demişin işte link burda
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7634

şimdi ben sana soruyorum açık ve ciddi birde cevap bekliyorum eğer yamaha motor servisi isen de ki
arkadaşlar ben hali hazırda yamaha servisiyim..... ve yamaha motoru olan arkadaşların şikayetlerini cevaplıyabilirim (adres ve şirket ismi vermeden tabiki)
yok eğer değilsen tutarlı olki bizde kimle niye konuşuyoz bilelim........

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
barış(düzelttim:pr: ) abi sağolasın durumu toparladığın için.olay anlaşılmıştır:cat:
abi baktım arkadaşımın motoru demiş.:silent:

Son düzenleme:
Markanın tartışması tabiki olmaz, kaliteli bir motor olduğu da kesin ama sakın bir yerini bozmaya kalkma. Yedek parça fiyatları BMW'ye yakın ve servisleri dışında hiçbir yerde bulunmuyor. 125 cc bir motor için bu kadar da olmaz ki!

elindeki imkanları bilmiyorm ama ben siyahını aldım
duruşu yola oturuşu gidişi çok ii ama uzun yolda biraz yorucu ve 125cc bir süre sonra yatersiz geliyor bunu da hesaba kat bence...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha ybr 125 süperr bi motor,bence asya ya mondiale falan para verme paran varsa ya honda ya yamaha al ybr 125 in hem yakıtı az hem sorujnları olmuyo.ama sana otobanda yeter siz gelebilir ama vitesli motorsikleti ilk defa kullanacaksan ybr 125 çok ideal...'''ybr den şaşma mondiale bakma...'''<<<meşhur sözüm<<<:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar