adamlar ne yazıyor makalede diye okumuyor da işin kopi-past kısmına takılmışlar arkadaş :mrgreen:
minik bebelere fotoğraf yırttırın.
bizim cevabımız seçimlerde, meydanlarda.
ve yeri gelmişken "ne mutlu türküm diyene" tabelası benim için de anlamsız. size anlamlıysa ne mutlu işte, mutlu mutlu takılın![]()
Abi bu forumda galiba bir tek ben anlıyorum ne demek istediğini.
Yada anladığımı zannediyorum
Ama anlayamadığım tek nokta; seninle benim siyasi görüşümüz aynı mı farklı mı ???:mrgreen:
Benim düşündüğüm şeylerin çoğunu dile getiriyorsun.
Evet muhalefet bir boka yaramıyor.
Şu anda yapılan muhalefet, Erdoğan'a laf sokmak ( bkz :CHP, MHP vs... )
Hatta zamanında türban karşıtı olan CHP'nin, oy toplayabilmek adına grup toplantılarına kara çarşaflı kadınları getirdiğini hatırlarım.
Böyle bir muhalefetle karşı karşıyayız.
Halkın muhalifliğine gelecek olursak o zaten ortada ( bkz: motosiklet.net
Madem bu kadar isyanlardayız, askerlerin ölmesini istemiyoruz, elektriğin doğalgazın zamlanmasına karşıyız, yapılan benzin zamları tak ettirdi, kısacası iktidar karşıtıyız...
O zaman muhalefete toz kondurmamakla olmaz bu iş arkadaş.
Taraf olduğun muhalefet beceriksiz demek ki.
Aman efendim Erdoğan, Öcalan'a sayın demiş, yok Atatürk'ü kötülemiş bilmem ne !
Anca bunlarla uğraşadursunlar.
Sonrada aaa ötv'ye zam yapıldı benzin arttı.
E artar abi, sen bu gerizekalı işlerle uğraşır durursan, benzin fiyatı da artar, kömür fiyatı da.
Neyse bunları geçeyim de, dediğim gibi gerçekten anlayamadım; nasıl oluyor da seninle düşündüğümüz şeyler bu kadar uyuşmasına rağmen, bu kadar zıt görüşlü olabiliyoruz, çok ilginç... :cherry:
He birde unutmadan.
Seni bağlar yada bağlamaz bilmiyorum ama, tek sevmediğim yönün, siz biz muhabbeti yapman.
Ben hiç bir zaman şu iğrenç; "koyun" veya "%50" muhabbetini yapmadım.
Senin düşüncen o dur ona oy vermişsindir, benim ki budur buna oy veririm...
Ama sonuçta hepimiz aynıyız.
Sizi bizi yok bu işin...
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.