Arkadaşlar motor alıcamda yardımcı olabilirmisiniz ?

Arkadaşlar mondial 125 mh drift'i mi önerirsiniz yoksa Honda cbr125 mi ? yada tercih ediceğiniz başka motorlar varmı yardımcı olurmusunuz ?

O ikisini karşılaştırıyosan kesinlikle cbr 125 sorma bile :) ama motora yenımı baslıyosun ya da vitesliye yeni mi geçiyosun bütçen ne kadar bunları söylersen alternatifler üretebiliriz belki :)

maddiyatta önemli tabi :) şuanda 100 cc lik motorum vitesli biliyorum ama debriyajlı kullanmadım daha önce:)

O zaman cbr 125 sizin için güzel bi seçim olur hem görüntüsüde iyi hem kaliteli tam öğrenmelik motor alabiliyosanız sıfır alın alamıyosanız temız bi ikinci elini alın :)

Daha uygun,az fiata önerebileceğiniz bişey varmı peki ? :)

Daha uyguna tvs apache olurdu sanırım. Motor zevk işi varsa bütçen alabildiğinin en ıyısnı almaya bak çünkü sonra o motorun gidişidir yol tutusudur parca kalıtesıdır ikinci el satışı falan motor zevkının afedersın içine ediyo o yuzden alabılıyosan alabıldıgının en ıyısını al eğer şimdi alıcagım motorla hem ogrenıcem hemde 1 2 sene kalsın dıyosan ısrarla kalıtelı bısey al derım şu anda paran yoksa biraz bekledıgın zaman olucaksa bırıktırebılırsen kesınlıkle bekle bırıktır paranı pısman olmassın :)

Öncelikle gecenin bu saattin ilgilendiğin için teşekkür ederim:) sanırım abi demem gerekicek açıkcası daha ehliyetim bile yok yaşım tutmuyo 17 olucam aralıkta şubattada ehliyet piyasada pek bildiğim yada özellliklerini tam bildğim motor yok sadece görüntüye bakarım:) o yüzden biraz daha yardımcı olursan sevinirim:)

Ne demek hiç önemli değil :) aslında ehlıyetını beklemen en ıyısı ama kendını tutamassan alırsan otobana cıkmamanı onerırım hep semtınde dolas yaşın gelıncede hemen git al. Sen maks bütçeni bi söylede ona göre bi düşünelim :)

İki tercih arasından cbr 125. Kalitesi tartışılmaz. Rutin bakımları dışında servisin yolunun unutursun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbr 125 / Ybr 125 / Cbf 150

Motora yeni adım atıyo sayılırsın o zaman baslar baslamaz sorunlarla ugrasmanı ıstemem o yuzden bence 2.el alma şans meselesı tabı sıfır gıbı 2.ellerde var ama şansına kotusu denk gelır pısman olursun o yuzden alabılıyosan sıfır cbr 125 paran yetmıyosa sıfır tvs apache al derım teknık ozelıklerı gorunuslerıde guzel bu ıkısınden bırını al dıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar