Arkadaşlar Motor alıcam Tavsiyeleriniz !!!

Bende Mz etz 251 var onu satıp yerine daha yeni az yakan bir motosiklet almayı planlıyorum 125 cc yada 150'li lik olabilir Alıcağım motor dağda ovada düz yoldada iyi motor fiyat ağırlığı 2.500 Tl İle 3.500 Tl arasında olabilir!!:wiinkk:::sos::

Yamaha ybr iyi güzel de ne bilim motorun tipini pek beyenmiyorum sesi de güzel değil :farao:

Mz kullanmış bırı olarak ne motosıklet alacağınızı bılmenız gerekırdı ancak 2 model arasında kalmış olsaydınız tercıh konusunda yardımcı olabılırdık.yınede apaçi yada cbf derım .

Benim yeni alıcağım motor da aynı mz gibi olsun istiyorum cbf apaçi hepsine baktım adam gibi bi motor bulamadım kendime:silent:

Son düzenleme:
istediğin özellikte yani mz den daha az yakan arkadaşlarında dediği gibi 2 model var ybr veya cbf diye biliyorum.ama sen 2 sinide begenmemiş gibisin.ybr cok az yakıyor diye biliyorum.önemli olan yakıt olayıysa ybr heryola rahatlıkla geliyor. mz ne kadar yakıyor _?

Herkezin Düşüncesi Ybr Den yanamı ybr cbf bi kenara bırakın bunlardan başka motor yokmu ben onun için açtım konuyu bende biliyorum herkez ybr al dio :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

Dediğim gibi alıcağım motoru dağda tarlada sürücem dayanıklı olması lazım her koşulda düz yolda da seri hızlı gitmesi lazım benim bu dediğim özellikler mz etz 251 de var ama yakıtı sorun işte yakıtından dolayı motor değiştiriyorm yakıt olmasa süper motor :wiinkk:

forumda ybr ile cbf den başka motora binmemiş arkadaş çok oldugu için başka seçenek yokmuş gb gözüküyor sana tavsiye edebileceğim o paraya az yakan sana dag tepe düzde gidecek en iyi motor RAMZEY QM 200 QY (SUZUKİ MOTORLU)

forumda ybr ile cbf den başka motora binmemiş arkadaş çok oldugu için başka seçenek yokmuş gb gözüküyor sana tavsiye edebileceğim o paraya az yakan sana dag tepe düzde gidecek en iyi motor RAMZEY QM 200 QY (SUZUKİ MOTORLU)

Arkadaşm Bu cross ya mz ye benzer yeni bir model bakıyorum ben dayanıklı olucak sadece bu !!

mondial 125 MH Drift veya Mondial 150 MC :rendeer: kalan paranada yan heybe çanta ve depo üstü çanta alırsın. bu 2 motor uzun yolada geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar