- Konu Yazar
Arkadaşlar geçen mesaj yazmıştım.
Motor IZH Planet 5
Motorda sorun şu;
Kontağı açıyorum Sinyaller çalışıyor, far çalışıyor, korna çalıyor hepsi çalışıyor.
yalnız Platine elektrik gitmiyor, ayak pedalı ile basıyorum platin birtürlü elekt rik akımı yapmıyor.
BU sistem nasıl işliyor KOntağı açınca
1- Kollektör
2- PLatin
3- ENdiksiyon bobini
elektirk bu şekildemi devre yapıyor.
içinden birtürlü çıkamadım.
Kontağı açıyorum normalde pedala dahi basmadan platine metal bir şeyle değilirse direk şase yapması lazım ama nafile oraya hiç elektirik gitmiyor.
Kontağı açıyorum Kollektöre koblo ile değip elektrik şasesi yapacakmı diye deniyorum yine tık yok.
KOntak açık Endiksiyon bobini başına değiyorum hiç şase ney göremiyorum.
Kısaca motor aksamo elektirik kesinlikle gelmiyor gibi ama diğer herşey çalışıyor.
Motor IZH Planet 5
Motorda sorun şu;
Kontağı açıyorum Sinyaller çalışıyor, far çalışıyor, korna çalıyor hepsi çalışıyor.
yalnız Platine elektrik gitmiyor, ayak pedalı ile basıyorum platin birtürlü elekt rik akımı yapmıyor.
BU sistem nasıl işliyor KOntağı açınca
1- Kollektör
2- PLatin
3- ENdiksiyon bobini
elektirk bu şekildemi devre yapıyor.
içinden birtürlü çıkamadım.
Kontağı açıyorum normalde pedala dahi basmadan platine metal bir şeyle değilirse direk şase yapması lazım ama nafile oraya hiç elektirik gitmiyor.
Kontağı açıyorum Kollektöre koblo ile değip elektrik şasesi yapacakmı diye deniyorum yine tık yok.
KOntak açık Endiksiyon bobini başına değiyorum hiç şase ney göremiyorum.
Kısaca motor aksamo elektirik kesinlikle gelmiyor gibi ama diğer herşey çalışıyor.