konuyu çok ciddiye alıp okumamıştım ama biraz okuyunca birşeylere karalamak istedim ama konu hakkında değil...
forum kullanıcılarının genel gidişatı ne yazık ki hiç iyi değil... hakaretler, tehditvari konuşmalar, ufak dağları ben yarattım büyüklerde emeğim vardır ayakları, yurdum insanını tanımadan ahkam kesmeler ..... liste uzar ve bitmez
benim buradaki arkadaşlara tavsiyem motorcu olmaya çalışmaktan çok insan olmaya çalışın, en basitinden biraz empati, çok mu zor ?
"adem manaya derler kaş ile göz değil"
karşınızdaki insan hakaret ederek neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz, tribüne oynamakla ne geçecek elinize, biraz komplekslerinizden kurtulun artık, insanlar sizleri sevecekse olduğunuz gibi de sevecektir kendinizi olmayan birşey gibi göstermenizle değil, olduğunuz bu ise onun cevabını da yukarıda yazdım.
çuvaldızı kendinize batırın elinizde iğne olmasın...
tenkit ayrı meseledir hakaret ayrı....
yazılacak onlarca konu var bu bağlamda keskel alaka bir olaydır ama nedense son dönemlerde yazdıklarım hep bu konular etrafında dönüp duruyor...
forumda bilgileri ayıklamak için zaman ayırmamız gerekiyor...
bilgi alma amaçlı yazılan bir konu bile en fazla 4-5 mesaj sonra geyiğin dibinde, bilgi paylaştıkça artar geyiğin de artıyor sanırım.... bakıyorum işime yarayacak bir konu giriyorum konu başlığı ile cevapların arasında dağlar var hem de ne dağlar....
çuvaldız elimde....
ben de geyiğin dibine vuruyorum yeri gelince nazımın geçtiğine...
ama varsa bilgim onu da paylaşmaya çalışıyorum, tecrübe ile sabitlenen bilgiyi kulaktan dolma bilgiyi değil.....
ters bir yazım olduğunda ya siliyorum ya da özrümü diliyorum....
ama arkadaşlar ayrım yapmaksızın hepinizi kınıyorum, bu kadar güzel dostluklar bulduğum, bu kadar bilgiye haiz olduğum bir forumun be hale gelmesinden dolayı....
bana çıkıpta katılıyorum gibisinden mesaj da yazmayın bana katılmak istiyorsanız eski mesajlarınızı bir gözden geçirin kırdığınız insanların gönlünü almaya çalışın, özürler dileyin...