arkadaşlar lutfen trafikte birbirimize olan selamı unutmayalım

Büyük motora binen insanlar genelde tam korumalı ve grup halinde gezen kişiler...selamını karşılıksız bırakmaz....Ama bazıları da içinde olduğu karışıklıktan almamıştır....

Selam versende kafa sallar mutlaka...Sen farketmessin bazen....Ama genelde verirler selamı....

Vermeyenleri de zaten boşverin....Siz genede vermeye devam edin...

büyükşehirde selam akıl işimi kanka sence...ha tanıdığını sanıyorsan ki aynı modelden muhtemelen binlerce var...bi kornaya basılır ama her gördüğün motorla selamlaşırsan seni döverler ya İstanbulda...ya da tehlikesi şu...korna çalarsın başla selam verirsin...karşındaki uyarıldığını sanar...len motorumda bişeymi vara bu bişey diyor diye şaşırır...yani algı farklılığı...:p

alp abi etkinlik diyorum bu hafta sonu bişi var mı diyom bi cvp diyom sonunda

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp abi bu hafta sonu etkinlik var mı ya da olacak mı? bilgi....

Pazara anatolia, ordan da mogan varmış...Ayrınyıları bilmiyorum...Bir anlaşalım da diğerleriyle...

Haklısın kanka...Eskiden motor azdı...Herkes selam verirdi...Arabalar kadar çoğaldı nerdeyse...Artık birbirlerini dövecekler....:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi ben anatolianın nerde olduğunu bilmiyorum ki....

Orda krokisi var....Ayrıntılı açıklaması da....

Milli kütüphaneyi bul..Orda kime sorsan söylerler....Milli kütüphane bahçelide....Tedaş ın büyük binasının arkasında en basiti....:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alooo ben biliom anatolia yı puha artçı alırsan götürürüm yoksa sende gidemen:mrgreen:

konuyu çok ciddiye alıp okumamıştım ama biraz okuyunca birşeylere karalamak istedim ama konu hakkında değil...
forum kullanıcılarının genel gidişatı ne yazık ki hiç iyi değil... hakaretler, tehditvari konuşmalar, ufak dağları ben yarattım büyüklerde emeğim vardır ayakları, yurdum insanını tanımadan ahkam kesmeler ..... liste uzar ve bitmez

benim buradaki arkadaşlara tavsiyem motorcu olmaya çalışmaktan çok insan olmaya çalışın, en basitinden biraz empati, çok mu zor ?
"adem manaya derler kaş ile göz değil"
karşınızdaki insan hakaret ederek neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz, tribüne oynamakla ne geçecek elinize, biraz komplekslerinizden kurtulun artık, insanlar sizleri sevecekse olduğunuz gibi de sevecektir kendinizi olmayan birşey gibi göstermenizle değil, olduğunuz bu ise onun cevabını da yukarıda yazdım.
çuvaldızı kendinize batırın elinizde iğne olmasın...
tenkit ayrı meseledir hakaret ayrı....
yazılacak onlarca konu var bu bağlamda keskel alaka bir olaydır ama nedense son dönemlerde yazdıklarım hep bu konular etrafında dönüp duruyor...
forumda bilgileri ayıklamak için zaman ayırmamız gerekiyor...
bilgi alma amaçlı yazılan bir konu bile en fazla 4-5 mesaj sonra geyiğin dibinde, bilgi paylaştıkça artar geyiğin de artıyor sanırım.... bakıyorum işime yarayacak bir konu giriyorum konu başlığı ile cevapların arasında dağlar var hem de ne dağlar....
çuvaldız elimde....
ben de geyiğin dibine vuruyorum yeri gelince nazımın geçtiğine...
ama varsa bilgim onu da paylaşmaya çalışıyorum, tecrübe ile sabitlenen bilgiyi kulaktan dolma bilgiyi değil.....
ters bir yazım olduğunda ya siliyorum ya da özrümü diliyorum....
ama arkadaşlar ayrım yapmaksızın hepinizi kınıyorum, bu kadar güzel dostluklar bulduğum, bu kadar bilgiye haiz olduğum bir forumun be hale gelmesinden dolayı....
bana çıkıpta katılıyorum gibisinden mesaj da yazmayın bana katılmak istiyorsanız eski mesajlarınızı bir gözden geçirin kırdığınız insanların gönlünü almaya çalışın, özürler dileyin...

konuyu çok ciddiye alıp okumamıştım ama biraz okuyunca birşeylere karalamak istedim ama konu hakkında değil...
forum kullanıcılarının genel gidişatı ne yazık ki hiç iyi değil... hakaretler, tehditvari konuşmalar, ufak dağları ben yarattım büyüklerde emeğim vardır ayakları, yurdum insanını tanımadan ahkam kesmeler ..... liste uzar ve bitmez

benim buradaki arkadaşlara tavsiyem motorcu olmaya çalışmaktan çok insan olmaya çalışın, en basitinden biraz empati, çok mu zor ?
"adem manaya derler kaş ile göz değil"
karşınızdaki insan hakaret ederek neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz, tribüne oynamakla ne geçecek elinize, biraz komplekslerinizden kurtulun artık, insanlar sizleri sevecekse olduğunuz gibi de sevecektir kendinizi olmayan birşey gibi göstermenizle değil, olduğunuz bu ise onun cevabını da yukarıda yazdım.
çuvaldızı kendinize batırın elinizde iğne olmasın...
tenkit ayrı meseledir hakaret ayrı....
yazılacak onlarca konu var bu bağlamda keskel alaka bir olaydır ama nedense son dönemlerde yazdıklarım hep bu konular etrafında dönüp duruyor...
forumda bilgileri ayıklamak için zaman ayırmamız gerekiyor...
bilgi alma amaçlı yazılan bir konu bile en fazla 4-5 mesaj sonra geyiğin dibinde, bilgi paylaştıkça artar geyiğin de artıyor sanırım.... bakıyorum işime yarayacak bir konu giriyorum konu başlığı ile cevapların arasında dağlar var hem de ne dağlar....
çuvaldız elimde....
ben de geyiğin dibine vuruyorum yeri gelince nazımın geçtiğine...
ama varsa bilgim onu da paylaşmaya çalışıyorum, tecrübe ile sabitlenen bilgiyi kulaktan dolma bilgiyi değil.....
ters bir yazım olduğunda ya siliyorum ya da özrümü diliyorum....
ama arkadaşlar ayrım yapmaksızın hepinizi kınıyorum, bu kadar güzel dostluklar bulduğum, bu kadar bilgiye haiz olduğum bir forumun be hale gelmesinden dolayı....
bana çıkıpta katılıyorum gibisinden mesaj da yazmayın bana katılmak istiyorsanız eski mesajlarınızı bir gözden geçirin kırdığınız insanların gönlünü almaya çalışın, özürler dileyin...
ii yamısın güzel kardeşimde bunu topic halinde açsan malum bu konu belli burada sadece o kunu hakkkında yorum yapsan daha anlamlı olurdu diye dusunuyorum...ters giden bişi olduğunda modaratörler devreye giriyor zaten bana biraz polemik yaratmak gibi geldi

ŞUnu korna yerine selektöre dönüştürün derim :) hem sessiz hem anlayan anlar...

vay be ne önemliymiş dütlemekkk,

Kahvelerde yapılacak muhabbet buraya taşınırsa maalesef sonucu da böyle amele
sohbetine dönüşüverir.
İşte aynı mantıktan yola çıkarak ülke genelinde siyaset,futbol ve din konusunda da aynı şiddet ve tahammülsüzlük örneğini itinayla sergiliyoruz
milletçe,Yazıklar olsun .....
Beceremedik gitti beşeri ilişkilerii..

Kahvelerde yapılacak muhabbet buraya taşınırsa maalesef sonucu da böyle amele
sohbetine dönüşüverir.
İşte aynı mantıktan yola çıkarak ülke genelinde siyaset,futbol ve din konusunda da aynı şiddet ve tahammülsüzlük örneğini itinayla sergiliyoruz
milletçe,Yazıklar olsun .....
Beceremedik gitti beşeri ilişkilerii..

kimse sana zorla selam ver demiyor sen selamverme zaten senden selam da alan olmaz sanırım

Anlaşıldı durumun....Sana mutlu gelecekler...Ben motora yeni baaşladım kusura bakma sen büyüksün...Senin kadar ne anlarım motordan?...:cat::cat::cat:

Bol rüzgarlar......:rendeer::rendeer::rendeer:
Forumu baştan okumadım ama Şadovum var ona göre hizalı dur diyen adamdan hayır gelmez, adam da demek uygun kaçmaz sanki :)
Ha bi rayjay'e laf etmiş ki. Burnu kaşınıyo galiba :queen::queen::mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bende acayıp ınat vardır....
huyum kurumasın bek ınatcıyımdır....zaten ne cekıosam şu ınatcılım yüzünden cekıom.... :p
ben aynı kalmaya devam edem bari...
yahu ben bu cengız gardas gene bıseyler dıycemde....nerden baslıyayım bılmıomkı....
neyse onu allaaha havale edıom...o icabına bakar sanırım.....
yükseklerde ucan elbet bıgun yere düşer...yada düşürürler... :bounce:

gecen verdik biz ona ayarı sen merak etme:cat:

cok pis ayar verrım yanı....motorlara..... :queen::queen:

Son düzenleme:
motor tutkunun altında motorize birliklerede tutkun var sanırım:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar