arkadaşlar lutfen trafikte birbirimize olan selamı unutmayalım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gitarcı gitarın telleri nde çok güzel melodiler çıkarabiliyonmu başka çaldığın müzik aletleri de varmı sıkılma anlatabilirsin....

şu arkadaşa cevap veriyim bi mete_han yoksa uyku tutmuyo.Cengizim,aile notanızı çalabiliom kavalla:cat:herkese iyi geceler

sonra kaçtı felan olmasın cengizim bi 15 dk daha burdayım rahat rahat ver cevabını aman zorlama midede sorun çıkabilir:cat:

Son düzenleme:
mete_han bu arada sanada bi özür borçluyum tekirdağ konusunda çünküğ şehir dışından yeni geldim (Akraba rahatsızlığından dolayı amca oğlunun motor kazası) ama bundan sonraki tüm gezilerde non stop beraberiz...

önemli değil boşver...bizbize olalım...

kardeş olalım...birbirimizi sevmeye saymaya çalışalım...aynı vatanın aynı toprakların çocuğuyuz...ortak noktamız motosiklet...bizi bir araya getiren neden bu..birbirimizi çok iyi tanımıyoruz...tanımasakda aynı gemideyiz...bende zamanında çok agresiflikler yaptım...ama sonu yok...

hadi bi daha olmasın bakem...öpüşün bi el sıkışın...:p

şu arkadaşa cevap veriyim bi mete_han yoksa uyku tutmuyo.Cengizim,aile notanızı çalabiliom kavalla:cat:herkese iyi geceler

sonra kaçtı felan olmasın cengizim bi 15 dk daha burdayım rahat rahat ver cevabını aman zorlama midede sorun çıkabilir:cat:

ula tamda toparlamıştık ya...:salut:

cengizim cevap yazma hocam...sende oda kötü şeyler yazdınız...mahsup ediverin...

Son düzenleme:
cok ıyı anlattın abıcım .cok sağol yanı.....:mrgreen:
ya resımı alıomda hep kucuk oluo....dırek baslıkta buyuk görunmuo onu nasıl halledecem dıom yaw....:pr::pr:

Abicim sorununu anlıyorum.. Mesele yanlış linki kopyalayıp foruma yapıştırdığın için resimlerin küçük çıkıyor... Diğer linkleride bi dene o halde:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gitarcı arkadaş bugün kötü bi gündü ve sataşmalarla çok kötü bir site oldu ciddende biz motorculara yakışmıyor ben kendi adıma bu işi noktalıyorum umarım bu düşüncem bi sonuç verir.kavganın sonu olmuyor bunu çok yaptım zamanında ......

Evet selamlaşmak çok güzel.Hatta ben gezilerimde kasaba ve küçük köylerden geçerken sürekli selam veririm.Durup kahvelerde ihtiyar amcalarla laflarım sık sık.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han bu arada sanada bi özür borçluyum tekirdağ konusunda çünküğ şehir dışından yeni geldim (Akraba rahatsızlığından dolayı amca oğlunun motor kazası) ama bundan sonraki tüm gezilerde non stop beraberiz...

amcaoğluna geçmiş olsun .........

iyi kapismissiniz ama konuyu tamamen unutturmussunuz yaa.

Slm verme diyodunuz dimi.

Ben seviyorum yolda gordugum motorculara slm vermeyi tabi korna ile degil ufak bi sellektor olmadi el kaldirma gibi. Hatta devamli kullandigim yollarda ayni insanlar bile denk geliyo. Gecenlerde bilkent yolunda devamli slmlastigim biriyle Real de karsilastik sanki birbirimizi tanıyomusuz gibi muhabbet ettik...

Forumdan Uzaklaştırıldı
R3N teşekkürler dost.şimdi iyimiş görüştük.haftaya ayaklancak.ve devam motora .

Mete-Han kardeş :rendeer:
ben de sinkaf edeyim mi:queen:
şaane yaprım ama forumda değil:queen::queen:

abi gencler sinkaf falan bilmez...sende yav...alemsin...

Mete-Han kardeş :rendeer:
ben de sinkaf edeyim mi:queen:
şaane yaprım ama forumda değil:queen::queen:

abi bende senin 7 ceddinin gelmişinin geçmişinin...:queen:rahmetli varsa toprağı bol olsun...yaşayanlarada Allah uzun ömür versin...:p

Son düzenleme:
Kafga olurmu yaaaaa:cat:
Şamata seviyom ben :queen:
Motoru olan Beri gelsin, hep beraber olalım, gezelim tozalım. gözlerimizin içine baka baka kahkaha atalım :cat:
Sin-kaf ı annatacam ben ama sonra arkadaş :queen:

Mete-Han, gelmedin ya bu gün neler yaptık bir bilsen. Buraki 77 annatsın istersen:cat:

Kafga olurmu yaaaaa:cat:
Şamata seviyom ben :queen:
Motoru olan Beri gelsin, hep beraber olalım, gezelim tozalım. gözlerimizin içine baka baka kahkaha atalım :cat:
Sin-kaf ı annatacam ben ama sonra arkadaş :queen:

Mete-Han, gelmedin ya bu gün neler yaptık bir bilsen. Buraki 77 annatsın istersen:cat:

bırak abi yaa....:pale:işler çeviriyonuz...burak ...biloo...sen...sonra gelseydin...:pale:

abovvvvvvvvv.....külliyen yalannnn..inanmam sana ben artık...:queen:

kavganın sonu olmuo ama kavgayı çıkaranın sonu oluo kusura bakmayın yaff internet yenilenmio sorun var benim nette galiba hadi iyi geceler

Olm bir anda zırt diye planladık yaaa :pale:
aşkolsunnn.
Harika ıslandık bu gün
teflon_tençere, olm haberleşmiyonuz, sonra bize sitem etmeyin. Geziniyoz biz ama başka başka türlü:queen: Köfte de yidik bugün
Düüüiiiittt düüüiiitt selamlaştık herkesle:queen::queen:

Olm bir anda zırt diye planladık yaaa :pale:
aşkolsunnn.
Harika ıslandık bu gün
teflon_tençere, olm haberleşmiyonuz, sonra bize sitem etmeyin. Geziniyoz biz ama başka başka türlü:queen: Köfte de yidik bugün
Düüüiiiittt düüüiiitt selamlaştık herkesle:queen::queen:

ya abi bu havada akıl işi değil bak...gencsin güzelsin...göreceğin çok şey var...6.baharında bence ıslanıp hasta olup yataklara düşme...ama yengeye acıyom...sana değil valla...kadıncağızı peşinde sürüklüyon ben biliyom...onun suçu yok...vah aplacımm vahhh...deli goceye varınca böyle oluyormuş demek...:queen:

o Burağada hakkımı helal etmiyom valla...Hain Burak ve ekürisi ablayada teesüflerimizi bildiririm...:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar