arkadaşlar lutfen trafikte birbirimize olan selamı unutmayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alayınız gelebilirsiniz bakın bi yer karalaştırıp güzel bi plan yapalım mangal falan he? kaçmadan isteyen gelebilir....

gitarcı istersen kaşınma he? akşam akşam bi de senle uğraşmıyayım yoksa bende enerji çok eğer istiyosan sanada bi şeyler düşünürüm....

ankaraya uğrada sana beyaz çeket nasıl kırmızıya çevrilir onu gösteriyim hem enerjinde gider demi:cat::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
KAMİL ve SEVİYE ahhhhh yine güldüm o isimde bir seviye çığırtkanı vaaay be bu site neleri gördü yaaaa........

senin adında da istiosan başka bişiler söylüyebilirim(argo kelime gibi)örnek istiosan laf bol:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gitarcı gitarın telleri nde çok güzel melodiler çıkarabiliyonmu başka çaldığın müzik aletleri de varmı sıkılma anlatabilirsin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete benden yana no problem sataşıldığı sürece böle acı cevaplarım hep olacak her kes ona göre davransın şuan itibariyle konuyu kapatıyorum ve kimseye cevap yazmıyorum herkese bol rüzgarlı günler.....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw abı dayanamıom kusura bakma.....
bendede laf cokta burda olmuo dedın gıbı.....ank da uzak değil abıcım ist da....400km cavamla 4 saat....:bounce:
hatta boludaki böyük delik acıldı...3 saat 30 dk olabılır.....

böyük delik ne be abicim :mrgreen: minas tirithe mi gidiyosun :mrgreen:

cengizim bana kalırsa %90 fake (yani sahte :p ) bi arkadaşımızsın sen , yok bu kadarı olamaz , kapatalım diyoruz hala herkes ile ayrı yazısıyorsun yahu

mete benden yana no problem sataşıldığı sürece böle acı cevaplarım hep olacak her kes ona göre davransın şuan itibariyle konuyu kapatıyorum ve kimseye cevap yazmıyorum herkese bol rüzgarlı günler.....

beyler kimse yazmasın...rica ediyorum...sataşmada olmasın...rica ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
böyük delik ne be abicim :mrgreen: minas tirithe mi gidiyosun :mrgreen:

cengizim bana kalırsa %90 fake (yani sahte :p ) bi arkadaşımızsın sen , yok bu kadarı olamaz , kapatalım diyoruz hala herkes ile ayrı yazısıyorsun yahu

yaw abı magaramı tünel mı ne zıkımsa....o işte heri.....:queen::queen:

bize yakışmıyor...birbirimize düşmemizi isteyen aramızın bozulmasını isteyen o kadar .ezevenk var ki...malzeme vermeyelim kimseye...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beyler imageshack ten HOTLINK 1 bölümündeki linki almanız gerekiyor... :rendeer:

cok ıyı anlattın abıcım .cok sağol yanı.....:mrgreen:
ya resımı alıomda hep kucuk oluo....dırek baslıkta buyuk görunmuo onu nasıl halledecem dıom yaw....:pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bize yakışmıyor...birbirimize düşmemizi isteyen aramızın bozulmasını isteyen o kadar .ezevenk var ki...malzeme vermeyelim kimseye...
mete_han bu arada sanada bi özür borçluyum tekirdağ konusunda çünküğ şehir dışından yeni geldim (Akraba rahatsızlığından dolayı amca oğlunun motor kazası) ama bundan sonraki tüm gezilerde non stop beraberiz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar