gitarcı istersen kaşınma he? akşam akşam bi de senle uğraşmıyayım yoksa bende enerji çok eğer istiyosan sanada bi şeyler düşünürüm....
rayjay daha benim alanıma giremedin be koç uza istersen ya da ben biraz sulama faslı yapim he ne diyorsun?
Allah esirgesin o gül yüzünü görmeyi:mrgreen:1-jennefer degil KAMİL efendir:
2-özkan senin içinde özel kelimeler bulurum ama bu sitenin içinde olmuyo bak yakınsın bi ara gel dertleşelim arkadaş şişli uzak değil...
abıcım nasıl edıon onu....ama benımkı bıraz daha buyuk olsun....cunku resım cok....mıllet acmaya üsenır hepsıne bakmaz dıye şedıoom....
yaw abı dayanamıom kusura bakma.....
bendede laf cokta burda olmuo dedın gıbı.....ank da uzak değil abıcım ist da....400km cavamla 4 saat....:bounce:
hatta boludaki böyük delik acıldı...3 saat 30 dk olabılır.....
abıcım nasıl edıon onu....ama benımkı bıraz daha buyuk olsun....cunku resım cok....mıllet acmaya üsenır hepsıne bakmaz dıye şedıoom....
mete benden yana no problem sataşıldığı sürece böle acı cevaplarım hep olacak her kes ona göre davransın şuan itibariyle konuyu kapatıyorum ve kimseye cevap yazmıyorum herkese bol rüzgarlı günler.....
böyük delik ne be abicim :mrgreen: minas tirithe mi gidiyosun :mrgreen:
cengizim bana kalırsa %90 fake (yani sahte) bi arkadaşımızsın sen , yok bu kadarı olamaz , kapatalım diyoruz hala herkes ile ayrı yazısıyorsun yahu
beyler kimse yazmasın...rica ediyorum...sataşmada olmasın...rica ederim...
Beyler imageshack ten HOTLINK 1 bölümündeki linki almanız gerekiyor... :rendeer:
mete_han bu arada sanada bi özür borçluyum tekirdağ konusunda çünküğ şehir dışından yeni geldim (Akraba rahatsızlığından dolayı amca oğlunun motor kazası) ama bundan sonraki tüm gezilerde non stop beraberiz...bize yakışmıyor...birbirimize düşmemizi isteyen aramızın bozulmasını isteyen o kadar .ezevenk var ki...malzeme vermeyelim kimseye...
bize yakışmıyor...birbirimize düşmemizi isteyen aramızın bozulmasını isteyen o kadar .ezevenk var ki...malzeme vermeyelim kimseye...