ArkadasLAr Lütfen Bakarmısınız ?

Merhaba ArkadasLar Burada Bir tane Honda Cbr 600 var 1995 modeL Onu almak istiyorum sordum 6 Milyar dedi tamircilere falan gösterdik bi sorunu flan yok sizce ne yapayım alayımmı fiyat konusu falan iyimi sizce ?
cok konu actım biliorm ama kusura bakmayın ....

Merhaba ArkadasLar Burada Bir tane Honda Cbr 600 var 1995 modeL Onu almak istiyorum sordum 6 Milyar dedi tamircilere falan gösterdik bi sorunu flan yok sizce ne yapayım alayımmı fiyat konusu falan iyimi sizce ?
cok konu actım biliorm ama kusura bakmayın ....

bence alma birazdaha ıkın modelli bişe al derim hevesini kırmak gibi olmasın

bence o yaşda bi hondanın çok masrafı çıkar ve honda parçaları çok pahalı bilgin olsun.

Aşırı bir benzin yakar evden benzinliğe,benzinlikten eve gidersin o kadar çok yani.

açıklama yapan herkesin fikrine aynen katılıyorum, şu an bir problemi olmasa da uzun vadede başını ağrıtacağını düşünüyorum.

16 yaşındasın ve 600 lük motor alayımmı diye soruyorsan eğer

kesinlikle alma derim.hadi gözünü kararttın aldın diyelim sonra en ufak bi arızasında peşpeşe başlık açmaya başlarsın

arkadaş onu alman başına bela alman demek hem çok eskimiş hem çok ağır olur çok yakar sadece tipi güzel vede honda racing motorum var dersin bence 6 kıyat a deymez 6 kıyatı gözden çıkar yeterki sana motor mu yok :D

?

kardeşim sen iyimsin Allah ' ını seversen ne demek 96 model honda cbr 600f sakın deneme onlar eski model oldukları için karbüratörden yakıt aktarımlı (yeni modeller gibim enjeksiyo nyo kzati enjeksiyon lu olanları 30 ykr yakıyo yakı nsen eski sistemi karıştırırsan sana kalın gelir benzinci ev ev benzinci takılırsın (bu arada benzin fiyatlarıda malum pahalı ) tekrar tekrar aman i düşün dönüşün olmazZ.

sağolun arkadaslar hepiniz doğru diyorsunuz adamda söyledi cok benzin yakar die zaten babamda dio daha yasın kücük o motora göre biraz daha büyüyüm bana cbr 1000 alacak :) herkese tşk ederim bilgi verdiğiniz için allah hepinizden razı olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet kardeşim sabret cbr 1000 al çok şanslısın büyüsemde babam anada alsA:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar