yani çirkin bir bayanın içi çirkindir?
polemik gitgide derinleşiyor
yalnız burada devreye bir bayanın girip sen nasıl olur da böyle bir genelleme yaparsın diye meseleyi üstüne alınması lazımşu durumda ufak bir sorunumuz var
ben çirkinim diyebilecek bir bayan tanıyor musunuz? :queen:
o medeni cesareti gösterecek bir bayan olmadığından giripte yazamıyor demekki :cherry:
ya şöle bir şey var gerçekten kadının çirkini diye bir şey yok ben hepsinin kendine has bir güzelliği olduğunu düşünüyorum ..ama çokta ecüş becüş bir şey olmamalı :mrgreen: uzun yorumlar yapmak tecrübelere bakar ..
ben bu konuya girdiğimde pekte cevap yazacak bir şey göremedim taki konuyu açan arkadaş ,kız konusunda yardım istediği halde küçük bir espri ile konuya cevap yazan bayana o similyei koyana kadar ,sen şimdi düşün kızlı erkeli bir arkadaş gurubu içersindesin biri sana eftalya gibi espri yaptı sende buna espri ilemi cevap verirsin yoksa ,kızıp ortalığı dağıtırmısın? 2 nci seceneği uyguladığın müddetçe yanlız kalmaya ve iletişim zorluğu çekmeye mahkumsun ben aslında bunu belirtmek istedim ,ama isteyen istediği gibi yapabilir ,ben olsam eftalyanın yazdığı şeye şöle bir cevap yazardım eet ya ayılınca gerçekleri gördü gibi :queen:ben gençliğimden beri hep işi bilen abilerimin taktiğini uyguladım vardır bi bildikleri diye hakikattende varmış bir bildikleri :cherry: