arkadaşlar kız konusunda bana yardım edicek biri var mı?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Konumuz bayanlar Bayanlardan bahsediyoruz :)

yani çirkin bir bayanın içi çirkindir?

polemik gitgide derinleşiyor
yalnız burada devreye bir bayanın girip sen nasıl olur da böyle bir genelleme yaparsın diye meseleyi üstüne alınması lazım
şu durumda ufak bir sorunumuz var
ben çirkinim diyebilecek bir bayan tanıyor musunuz? :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani çirkin bir bayanın içi çirkindir?

polemik gitgide derinleşiyor
yalnız burada devreye bir bayanın girip sen nasıl olur da böyle bir genelleme yaparsın diye meseleyi üstüne alınması lazım
şu durumda ufak bir sorunumuz var
ben çirkinim diyebilecek bir bayan tanıyor musunuz? :queen:

o medeni cesareti gösterecek bir bayan olmadığından giripte yazamıyor demekki :cherry:

ya şöle bir şey var gerçekten kadının çirkini diye bir şey yok ben hepsinin kendine has bir güzelliği olduğunu düşünüyorum ..ama çokta ecüş becüş bir şey olmamalı :mrgreen: uzun yorumlar yapmak tecrübelere bakar ..
ben bu konuya girdiğimde pekte cevap yazacak bir şey göremedim taki konuyu açan arkadaş ,kız konusunda yardım istediği halde küçük bir espri ile konuya cevap yazan bayana o similyei koyana kadar ,sen şimdi düşün kızlı erkeli bir arkadaş gurubu içersindesin biri sana eftalya gibi espri yaptı sende buna espri ilemi cevap verirsin yoksa ,kızıp ortalığı dağıtırmısın? 2 nci seceneği uyguladığın müddetçe yanlız kalmaya ve iletişim zorluğu çekmeye mahkumsun ben aslında bunu belirtmek istedim ,ama isteyen istediği gibi yapabilir ,ben olsam eftalyanın yazdığı şeye şöle bir cevap yazardım eet ya ayılınca gerçekleri gördü gibi :queen:ben gençliğimden beri hep işi bilen abilerimin taktiğini uyguladım vardır bi bildikleri diye hakikattende varmış bir bildikleri :cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
espiri kutusu nickli arkadaş!
aşağıdaki gibi düşünmeye(konuşmaya) başladığında kadın konusunu kıvırdın demektir:

avkan65' Alıntı:
ya şöle bir şey var gerçekten kadının çirkini diye bir şey yok ben hepsinin kendine has bir güzelliği olduğunu düşünüyorum ..
:mrgreen:

Pakizenin hakkı receptir espiri kutusu işin aslı budur..:wiinkk:

espiri kutusu nickli arkadaş!
aşağıdaki gibi düşünmeye(konuşmaya) başladığında kadın konusunu kıvırdın demektir:

:mrgreen:

he şunu bileydiniz :cherry:

dedik ya diğer tarafta nabza göre şerbet vericen diye bak sor mustiye ölemi değilmi diye ne diyecek :mrgreen:

@espri kutusu
dostum boşver sen o kızı :p Amerikalılar ne demiş 'plenty of fishes in the sea' :wiinkk:

polemik hakkında kişisel yorumum :
@avkan65 , ilk yazdığın mesaj biraz dikkat çekmeye yönelik bir mesajmış gibi geliyor bana .

@espri kutusu
dostum boşver sen o kızı :p Amerikalılar ne demiş 'plenty of fishes in the sea' :wiinkk:

polemik hakkında kişisel yorumum :
@avkan65 , ilk yazdığın mesaj biraz dikkat çekmeye yönelik bir mesajmış gibi geliyor bana .

sana öyle gelmiş :)bu satten sonra dikkat çekmeye ihtiyac yok ,unumuzu eleyip eleği askıya asmış adamız vesselam :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ooo konu nerelere gelmiş :)
avkan'ın söylediklerine katılıyorum , ruh güzelliğidir önemli olan ve insanın gözlerine bakışlarına yansır . gülen insan güzel insandır . yüz güzelliği önemli değil midir , ilk intiba açısından tabiki önemlidir .

avkan'ın söylediklerine katılıyorum , ruh güzelliğidir önemli olan ve insanın gözlerine bakışlarına yansır . gülen insan güzel insandır . yüz güzelliği önemli değil midir , ilk intiba açısından tabiki önemlidir .

eftelya , sana hak veriyorum ama evlendikten sornada tonajı artan bi kadının ruh güzelliğide pek işe yaramaz yani :p Sonuçta geceleri yanımda ruh güzelliği yatmaycak :bounce::bounce: :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 PM ----------

sana öyle gelmiş :)bu satten sonra dikkat çekmeye ihtiyac yok ,unumuzu eleyip eleği askıya asmış adamız vesselam :cherry:

sözüm yok o zaman :) bu arada sizinle tanışmıştık sanırım , geçen ay İst'te alper abinin dükkani ziyaret sırasında laflamıştık biraz , sanırım hatırlarsınız :)

Bakıyorlarda sanki..:mrgreen:

ne makyajı be :p hormonel dengem sağlam çok şükür :p

ben erkeğim musti :cherry:

barbiegn1.jpg

Yoksaa..:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: musti bu sen misin yoksa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar