slm, motorsiklet kullanmayı yeni ogrenen birisi olarak forumda motorsikleti yatırma ile ilgili bilgi ararken bu dusme konusunu gordum, ben 600 luk bir yamahada 8 saat egitim aldim, kendi motorumla ilgili daha sadece montumu aldim, daha bir cok eksigim var ki daha motor da almadim,
motorsiklet surmeye 600 luk motorda basladim hic tehlike atlatmadim, kurallaya uydugun surece kaza atlatmadim, arabalardan daha hizlı girecegim demedikten sonra virajlara sorun yasamadim, ne altımdan kaydi ne onu kalktı, butun bunlardan sonra ister istemez baslangic motoru denen olaya inanmamaya basladim, bu arada Turkiyeye izine gittim, guzel sehrim kayseride, 3-4 kisi binilmis motorlar, korumasiz binmeler, kask zaten gormuyorum kimsede, en iyi motor en cok ses cıkaran motor gibimi algilanıyor bilmiyorum ama birkac kisi gordum sadece korumali mont dizlik bot giyen,
Ulkemizde dusme ihtimali varmı durduk yere, tabiki var, her yer otoban degil, double yol diyorlar tamam karsidan araba gelmiyor ama mıcır adam olduruyor yahu, kaldiki motorsiklette dusunemiyorum mıcırlı yollari, hava bazan o kadar sıcakki asfalt eriyor orda bir fren yada bir yatırma tabiki dusersin,
halen haberlerde herkes durmus kırmızı yanıyor diye hala 100 le kavsaga girip kırmızıda gecip motora vuran insana vuran yada baska arabalara vuranlar varken, hersey olabilir
ben araba kullanırken hep iki kisilik dusunuyorum, karsimdaki yanımdaki arkamdaki, aklı basında degildir gelir bana vurur bellimi olur dıyorum, motorsiklettede boyle dusunmek gerek diye dusunuyorum, ancak dusme ve kaza risklerini boyle azaltabiliriz sanirim, boyle oluncada motor kullanmanin zevki nerde kardesim diyen de olabilir tabi