- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese merhabalar.Kısmetse ağustos başında ehliyetimi alıyorum.İlk motorum olacak 125 zn yi sabırsızlıkla bekliyorum.Fakat özellikle son birkaç gündür motor kullananlarla yapmış olduğum muhabbetler sonucu,motora başlayan birinin en az 2-3 defa düşeceğini söylüyorlar.:cyclopsan Gerçi son 3 aylık kazancımla takside girerek motocross kaskı,eldiven,bot,dizlik,mont ve full robokop koruma aldım.Daha motorumu almadım,ehliyetimi bekliyorum
formu inceleyince gördüm ki çoğu kişi çeşitli kazalar geçirmiş.Valla ne yalan söyleyeyim biraz tırsıklık geldi
ale: Arkadaşlar acaba yeni motora başlayan birinin en az 2-3 defa düşmesi işin raconu mudur?
İlk defa motora binip düşmeyen aramızda var mı?Gerçi ailemin arabası var ama fazla kullanamıyorum.ayda 1 kere ancak.O da çok önemli işlerim olduğunda.Şahsi bir ulaşım aracı olarak ucuz olması ve 125 zn ye hasta olduğumdan motora başlayacağım.Dedikleri gibi başladığım zaman en az 2-3 kere düşer miyim?Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Herkese saygılarımla...
İlk defa motora binip düşmeyen aramızda var mı?Gerçi ailemin arabası var ama fazla kullanamıyorum.ayda 1 kere ancak.O da çok önemli işlerim olduğunda.Şahsi bir ulaşım aracı olarak ucuz olması ve 125 zn ye hasta olduğumdan motora başlayacağım.Dedikleri gibi başladığım zaman en az 2-3 kere düşer miyim?Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Herkese saygılarımla...