arkadaşlar gene motsiklet kazası 4 ölü

arkadaşlar yakınlarına ve aylesine sabır diliyelim allah rahmet eylesin :salut:

Motosiklet kazası: 4 ölü
Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Güney ve Dağmarmara Yeniköy yollarının kesiştiği noktada meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, dün gece saat 21:00 sıralarında Turgutlu Dağmarmara Yeniköy yolunda meydana geldi. Dağmarmara'ya giden Mehmet Girgin (16) yönetimindeki 45 ZA 6784 plakalı motosiklet ile aynı yöne seyreden Orhan Akın (17) yönetimindeki 45 ZA 5915 plakalı motosiklet virajlı yolda ters istikamete giden Muammer Güleç (46) yönetimindeki 45 NN 692 plakalı motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Üç motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Muammer Güleç ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar Mehmet Girgin, Orhan Akın ve Ramazan Akın da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ağır yaralanan Ali Girgin'in tedavisi ise devam ediyor.

İHA

http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=A310806E&date=31Agustos2007

anlamıyorum yavv bu motorlar birbirleni nasıl bulupta çarpışıyor...:silent:

lan furkan kankam nereden buluyon böyle haberleri gerçekten garip
allah hepsine ayrı ayrı rahmet eylesin ...ne diyelim takdiri ilahi kimin aklına gelir ki böyle bir kaz:pale:

bende ilk defa 3 motosikletin çarpıştığı bir kaza haberi duymuş oldum böylece...

Allah rahmet eylesin....

Allah rahmet eylesin Geriye kalanlara sabır versin. Muammer güleç(46)yönetimindeki 45 NN 692 plakalı motosiklet ters yönden geliyormuş...

rup

facia gibi kaza Allah hepsine rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

ALLAH rahmet eylesin Ailelerine sabır dilerim.
Anlamadıgım nasıl olmus 3 motor birbirni bulmus ????

ilahi yarrabi hikmetine sual olunmaz. Bahanelerine bakın usta üç motor birbirne giriyo. Aman yarabbi, Allah kazadan, beladan ırak etsin bizleri. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Allah ölümünde hayırlısını versin. Ama hastanede vefat ettiklerine göre büyük ihtimal kafalarında kask yoktu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ters yoldan giden hariç diğer ikisine Allah rahmet eylesin. Ters yönde giden kaç kişinin ailesini mahvetti. İsteyen ona da dua etsin ama ben etmeyeceğim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O kadar araba arasında 3 motor birbirine çarpıyor.... Taktiri ilahi....Allah rahmet eylesin.....

Bir gun adamın birisi ucaga biniyor ve bir sure sonra azrail tepesinde...
Adam ile azrail arasında söyle bir konusma gecer.

-Senin canını alacagım !!
-Adam saskın nasıl yani ucagımı dusureceksin ?
-Evet
-iyi ama buradaki diger yolcuların gunahı ne onlarda ölecek ?
-Ben sizin hepinizi bir araya toplayana kadar neler çektim sen biliyormusun ?

Belkide şaka gibi ama ne farkederki. Ecel takdiri ilahi işte hiç sasırmıyorum.
Allah taksiatlarını affetsin ne denir baska. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına da bas saglıyı diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar