arkadaşlar fikriniz lazım hangisi güsel resimli!!!!!!!!!!!!!

Favorim 2 nolu makina Drag Star 650 :bounce: ( Seçeneklerin çok çelişkili hem tür hem fiyat babında)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence 2. resimdeki: sarı-gümüş dragstar. Bu rengi yolda muhteşem duruyor bence (tabii herkesin zevki başka)

Dostum bence racink.Tabi neye aşıksın bilmem ama bence insan kirpi bile olsa racinginin üzerinde bi başka oluyor. Saygılar...

Önce tarzına karar ver tarz istiyorsan Chooper, Güç ve hava istiyorsan Race, Gerçekten motora aşıksan Enduro yada Cross, yok rahat ediyim diyosan Scooter al :) ama sen hepsini istiyorum diosan özel yaptır Racing motorlu enduro lastikli, Cross süspansiyonlu 4 tekerlekli bir chooper :cherry:

salihgureli' Alıntı:
Önce tarzına karar ver tarz istiyorsan Chooper, Güç ve hava istiyorsan Race, Gerçekten motora aşıksan Enduro yada Cross, yok rahat ediyim diyosan Scooter al :) ama sen hepsini istiyorum diosan özel yaptır Racing motorlu enduro lastikli, Cross süspansiyonlu 4 tekerlekli bir chooper :cherry:
olurmu ki yaw

Bende avatar için soruyosun sandım.madem almayı düşünüyon hepsini al

cbf500 alıyorum fuardan sonra hayırlısıyla hepiniz saolun

salihgureli' Alıntı:

pardon. alıntı olacak olan msj buydu

+10000 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar