arkadaşlar fikriniz lazım hangisi güsel resimli!!!!!!!!!!!!!

fuarda motoru deiştircem sizce hangisii?????????????????????

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardaş ilk guzel ama pahalıdır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardaş ilk guzel ama pahalıdır

Fiyatları 14 milyarla 2.5 milyar arası değişen motorlar koymuşsun. Çok enterasan geldi bana seçim için. CBR 600F diyorum ben, ama diğer motorların yanında çok garip durmuş, vardır heralde bir bildiğin :silent:

o yeşil kros ramzey mi? senin mi? memnun musun?
bu üçünü istiyorum :)

ya cbr 600 f i koymamın nedeni belki çok zor ama onuda alabilme ihtimalim olabilir şimdiden teşekkürler

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
1 hyosung gt250r
2 honda cbr

yaw fotoların en güzelini çerçevelettirip evemi asçan yoksa motormu alcan.motor fiyatları çok farkı bencede mantıksız bi soru ve chopper mı istiyosun racing mi enduromu bi karar ver.yoksa artistik bi motorum olsunda hava atayım kızlara modundamısın?

bencede beşinci çünkü senin,sen biniyorsun sen kullanıyorsun ikiniz bir bütünün ayrılmaz parçası gibisiniz.Tabi gönül isterdiki suziki volusya ossun virago ossun dragstar ossun ee paramız çin malına yetiyor ne yapalım onu bulamayanlarda var haline şükret dostum çinin beteri var:rendeer:

free_eagles' Alıntı:
yaw fotoların en güzelini çerçevelettirip evemi asçan yoksa motormu alcan.motor fiyatları çok farkı bencede mantıksız bi soru ve chopper mı istiyosun racing mi enduromu bi karar ver.yoksa artistik bi motorum olsunda hava atayım kızlara modundamısın?
arkadaşım allah aşkına boş boş konuşma yaw parasından sana ne paramı istedim senden kafamdaki makinaları koydum soruyu sordum hangi birini deneyebilirimki hangisi nin benim tarzım olduna karar veriiyim????????????????

aga karman corman bısey yapmıssın.o hyosung ne ayak ya sen cbr dan kalk hyosung a bin olcak ıs mi!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar