:silent:biz motorumuza gözümüz gibi bakalım adamlar saha sola atsınlar ne bu yaa adaletsizlik gavur malımı bu..:farao:
ehliyetsiz binmiceksin kardeşim.bana kalsa bi daha trafiğe çıkartmasınlar
:silent:biz motorumuza gözümüz gibi bakalım adamlar saha sola atsınlar ne bu yaa adaletsizlik gavur malımı bu..:farao:
yıl 1995 o zamanlar MZ 251'im var 15 metrelik bir caddeye ters yoldan girdim. caddenin sonunda arkadaş beni bekliyor .tam cadde bitti arkadaşımın yanına vardım,arkadaşım arkaya binereken motosikletli bir trafik polisi beni gördü ön lastiğini ön lastiğime dayadı ve nazik bir üsluplaneden ters yolda gidiyon lan dedi (o an polisi terminatör gibi gördüm
) bende ehem kem küm arkadaşımı alacaktım,falan fıstık demeye kalmadı düş peşime dedi.kask yok,ehliyet yok ruhsat yanımda değil, ki olsa bile sigortam yok muayene hiç yok,full vukuatım yani,içimden motosiklet gitti dedim.arkadaki arkadaşıma dedimki sıkı tutun kaçıcaz.neyse önde polis ,arkada ben 1. viteste gidiyoruz.bu arada polis ağbi beni dikiz aynasından kesiyor. ben ani bir hareketle bizim demirci pazarı dediğimiz esnafların olduğu sıra sıra sokakların bulunduğu yere daldım(kapalı çarşının küçüğünü ve üstü açık şeklini canlandırın gözünüzde) neyse poliste peşimde arayı biraz açınca sokaklardan birinde durup arkadaşa atla sen dedim ve gazladım sokak sokak dolaşa dolaşa polisi en son atlattım ve kaçtım.o olaydan sonra 1 yıl boyunca nerde motosikletli polis görsem acaba o polismi diye tırsıyordum.
2000 yılında da bu sevdanın geçmeyeceğini anlayarak ehliyetimi aldım.
ehliyetsiz binmiceksin kardeşim.bana kalsa bi daha trafiğe çıkartmasınlar
Ben cok durduruldum ama daha kaptırmadm:queen:
sanırım rüşvet veriyorsunuz polislere ?
Arada halletmek başka nasıl olur?
ehlıyetsız hıc yakalanmadım,seneler once ılk motorumun ( java ilk goz agrımdı )
trafık sıgortası bıtmıs ıdı,bankadan yapılabılıyordu,cebımde 100$ dolarım vardı,dovız burosuna gıtmıstım bozdurmak ıcın,o sırada benı dısarıda bekleyen trafık cekıcısı gıtsın dıye 10 dk bekledım gıtmedı bende cıktım dısarı hemen, fırsat ya cagırdı benı,ehlıyet ruhsat,orada gumlemıstım ooo kardes sıgortanda bıtmıs senı baglıyorum yada para ver demıstı,12 sene once 5 mılyon ıstemıstı,baglanırsa 50 mılyona maal olucaktı,halen unutmam.
adam yerine koyup polis yapmışlar şeref fukarasını. o zamanki paraya göre az para da değil hani. hepsini kastetmiyorum ama şu rüşvet alan polisler var ya o rüşvetle aldığı şey ekmekse boğazında kalsın yutamasın, benzinse su katkılı çıksın, kıyafetse yırtılsın, elektronik bişeyse en yakın zamanda bozulsun, eğlenceye harcayacaksa fazlasıyla kazıklansın, o haram paraların zevkini sefasını değil cefasını çeksin innnnnnnşallllllahhhh!!!