arkadaşlar ehliyetsiz polise yakalanıp motorunu kaptırmayan varmı??

yıl 1995 o zamanlar MZ 251'im var 15 metrelik bir caddeye ters yoldan girdim. caddenin sonunda arkadaş beni bekliyor .tam cadde bitti arkadaşımın yanına vardım,arkadaşım arkaya binereken motosikletli bir trafik polisi beni gördü ön lastiğini ön lastiğime dayadı ve nazik bir üslupla :) neden ters yolda gidiyon lan dedi (o an polisi terminatör gibi gördüm :) ) bende ehem kem küm arkadaşımı alacaktım,falan fıstık demeye kalmadı düş peşime dedi.kask yok,ehliyet yok ruhsat yanımda değil, ki olsa bile sigortam yok muayene hiç yok,full vukuatım yani,içimden motosiklet gitti dedim.arkadaki arkadaşıma dedimki sıkı tutun kaçıcaz.neyse önde polis ,arkada ben 1. viteste gidiyoruz.bu arada polis ağbi beni dikiz aynasından kesiyor. ben ani bir hareketle bizim demirci pazarı dediğimiz esnafların olduğu sıra sıra sokakların bulunduğu yere daldım(kapalı çarşının küçüğünü ve üstü açık şeklini canlandırın gözünüzde) neyse poliste peşimde arayı biraz açınca sokaklardan birinde durup arkadaşa atla sen dedim ve gazladım sokak sokak dolaşa dolaşa polisi en son atlattım ve kaçtım.o olaydan sonra 1 yıl boyunca nerde motosikletli polis görsem acaba o polismi diye tırsıyordum. :) 2000 yılında da bu sevdanın geçmeyeceğini anlayarak ehliyetimi aldım.

yıl 1995 o zamanlar MZ 251'im var 15 metrelik bir caddeye ters yoldan girdim. caddenin sonunda arkadaş beni bekliyor .tam cadde bitti arkadaşımın yanına vardım,arkadaşım arkaya binereken motosikletli bir trafik polisi beni gördü ön lastiğini ön lastiğime dayadı ve nazik bir üslupla :) neden ters yolda gidiyon lan dedi (o an polisi terminatör gibi gördüm :) ) bende ehem kem küm arkadaşımı alacaktım,falan fıstık demeye kalmadı düş peşime dedi.kask yok,ehliyet yok ruhsat yanımda değil, ki olsa bile sigortam yok muayene hiç yok,full vukuatım yani,içimden motosiklet gitti dedim.arkadaki arkadaşıma dedimki sıkı tutun kaçıcaz.neyse önde polis ,arkada ben 1. viteste gidiyoruz.bu arada polis ağbi beni dikiz aynasından kesiyor. ben ani bir hareketle bizim demirci pazarı dediğimiz esnafların olduğu sıra sıra sokakların bulunduğu yere daldım(kapalı çarşının küçüğünü ve üstü açık şeklini canlandırın gözünüzde) neyse poliste peşimde arayı biraz açınca sokaklardan birinde durup arkadaşa atla sen dedim ve gazladım sokak sokak dolaşa dolaşa polisi en son atlattım ve kaçtım.o olaydan sonra 1 yıl boyunca nerde motosikletli polis görsem acaba o polismi diye tırsıyordum. :) 2000 yılında da bu sevdanın geçmeyeceğini anlayarak ehliyetimi aldım.

Valla helal sana kurtarmışsın ya pacayı :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Saat sabaha karşı 4, çorba içmeye gittik bir polis bekliyo çorbacıda 4 motor yanaştık hundayi accenti olan bi birader bagırdı polise al abi bunlar ehliyet yoktur. belli kafa bi dünya :) bi daha bağırdı o arada ekip geldi öteki polisin yanına arabadan inen kdemli memur "çocuklar ne işiniz varya bu saatte nasılsınız"
diyip bide üzerine hepimizle tokalaşıp öpünce, herif bi daha çorbadan kafayı kaldırmadı :)

Arkadas yakalandım yunuslara biraz beklettiler ben yalvarınca si... git deyip bıraktılar diodu :D:D:D... dogru mudur bilmiom
Bende boluda yakalanmıstım gecen sene...

ehliyetsiz binmiceksin kardeşim.bana kalsa bi daha trafiğe çıkartmasınlar

huceyn, ben yetersiz ehliyetle araç kullanmışım suçumu kabul ediyorum itirazım yok. ama bunun cezası 450 ytl. İnsanların motorlarını üst üste koyarak maddi hasara yol açmak değil. ben cezamı ödemişim. kimse motoruma verilen hasarın haklılığını savunamaz.
motoruma geleceğine bana gelsin :)

çevirmeden kacıyım derken yaya polise kafadan giripte motoru kaptırmayan bile var (ben) :cherry: ehliyet vardı ama motoru degilde aynayı bıraktık. elemana nasıl carptıysam ayna kütüğün döküm yerinden kırıldı:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir anıda bende var =)) anadolu yakasını bilenler ve maltepe-küçükyalı arasındaki mesafeyi bilenler bilir belki.. ama ben yakacık uğurmumcu arasına doğru bi kovalamaca yaşadım.. motorla gidiyorum teyzemlerde kalıcam ogün annemler falan orda kaskım belliğim var falan derken yakacık karakolundan peşime bir ekip arabası düşmüş ama haberim yok görmüyorum çünkü aralardan geçtiğim için arkadan anons falan duymuyorum fazla bir ara arkama dayanmış EIT SAĞA CEK EIT SAĞA CEK DİYE BİR ANONS ee bunu duyunca kaçtım çünkü ehliyet yok maalesef.. (2 ay sonra ehliyet sınavım var alıcam kimse laf yağdırmasın=) ) neyse beni işte yakacık'tan uğurmumcu'ya kadar kovaladı sonunda önümde bi minübüs yolcu indiriyor sağdan kaçıyım derken araba park etmiş ee soldanda polis ekibi kapatınca ve sirenleri çakınca herkez bana bakar oldu ve polis bana bakıp in ulan aşşağıyaaa niye kaçıyosun diyince tamam abi iniyorum diyip sağa cektim ee ehliyette yok =)) sonra aramızda hallettik anlayana anladı sonra gittiler kaptırmadım motoru =))

sanırım rüşvet veriyorsunuz polislere ?

Arada halletmek başka nasıl olur?

aranda anlasıyorsuz arkadaş konuyu pek açmak istememiş polisle aranda nasıl anlasırsın başka

ben 1 kere yakalandım bizde aramızda anlastık gerçi ben sivil polismiş adam ha bire sollamaya kalkıyor bende yol vermedim sonra adam ara yoldan önüme çıktı durdu bende tanıdıkları devreye sokup aramızda anlastık

ehlıyetsız hıc yakalanmadım,seneler once ılk motorumun ( java ilk goz agrımdı )
trafık sıgortası bıtmıs ıdı,bankadan yapılabılıyordu,cebımde 100$ dolarım vardı,dovız burosuna gıtmıstım bozdurmak ıcın,o sırada benı dısarıda bekleyen trafık cekıcısı gıtsın dıye 10 dk bekledım gıtmedı bende cıktım dısarı hemen, fırsat ya cagırdı benı,ehlıyet ruhsat,orada gumlemıstım ooo kardes sıgortanda bıtmıs senı baglıyorum yada para ver demıstı,12 sene once 5 mılyon ıstemıstı,baglanırsa 50 mılyona maal olucaktı,halen unutmam.

adam yerine koyup polis yapmışlar şeref fukarasını. o zamanki paraya göre az para da değil hani. hepsini kastetmiyorum ama şu rüşvet alan polisler var ya o rüşvetle aldığı şey ekmekse boğazında kalsın yutamasın, benzinse su katkılı çıksın, kıyafetse yırtılsın, elektronik bişeyse en yakın zamanda bozulsun, eğlenceye harcayacaksa fazlasıyla kazıklansın, o haram paraların zevkini sefasını değil cefasını çeksin innnnnnnşallllllahhhh!!!

adam yerine koyup polis yapmışlar şeref fukarasını. o zamanki paraya göre az para da değil hani. hepsini kastetmiyorum ama şu rüşvet alan polisler var ya o rüşvetle aldığı şey ekmekse boğazında kalsın yutamasın, benzinse su katkılı çıksın, kıyafetse yırtılsın, elektronik bişeyse en yakın zamanda bozulsun, eğlenceye harcayacaksa fazlasıyla kazıklansın, o haram paraların zevkini sefasını değil cefasını çeksin innnnnnnşallllllahhhh!!!

AMIN:queen:

Arkadaşlar Konuda Yanlışlık Var Polis Ehliyetsiz Birinin Motorunu Alamaz Plaka Ve Ruhsat Yoksa O Zaman Bağlaya Bilir Ehliyetsizlikten Sadece Ceza Yersiniz Buda 600 Ytl 15 Gün Içinde öderseniz 450 Ytl Ben ödedim:p Ordan Biliyom

Tam BenLik Bir Konu VaLLaha :D Faturası KesiLmemiş PLaka Cıkartılmamıs Ve Ehliyetsizim itiraf Ediyorum :D
Ne Bir Keresi Onlarca Defa Polis MemurLarına, Hatta AmirLerine Kadar YaKaLandık.. PoLisi GectiK Jandarma Trafigine BiLe cokkezz YakaLandım.. Ne hikmetse Ne Kadar Cevirme Varsa düşmüşümdür :D

Heresinde Bi PaLavra Bi YaLan Bi DoLan.. AdamLArı BorcLu cıkartıyorumm Neredeyse.. hehehe :) ama Bi Keresinde Cok Enteresan Bisey oLdu BeLediye trafik Zabıtası Cevirmesi oLdu nerde PLakan Die sordu, EhLiyetinde Varmı diye bide Bi SOru.. uLan Bi hesap Vermediqim Zabıta KaLdı Diye Bagırdım adama :D
Yok oLm hiç biri yok Napacaksın Yap diye bagırdım.. Abi tmm Kızma git yoLuna Dio Bana Hehe.. 15 YıLLık motorcuyuz EhLiyetimiz Yok.. Ne utanc Verici bi durum bu ya :(

ben yedim baya oldu bilmiorum ne oldu :'(
Ehliyetli birini çağırdık motoru vermedik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar