Arkadaşlar Egzotik Mi Japon Mu

tabiki uğrmayabilirim ama canım sıkılıyor :d

ben Akrepin "Toprak Razgatlı VFR 800 ile vs AEA CBR1000RR ile kim macı alır" başlığında bile bir sürü mesaj atabiliyorum.

Hadi diyelim konu troll değil(0.0001 ihtimal) burayı ne sandım dostum ? Sana burda kim akıl verebilir ?
Burayı tanımıyorsan ben söyleyim,

yuzde 80 i 200 cc ve altı motor kullanır.burası boyle bir yer.
1000 cc ve ustu benim bildiğim 5 kişi var ki 3 ü nün kullandığı makina dandik CRF1000L. 95 hp biliyosun.

En iyi motorcumuz killingroad. o da rs660 ustune şu an çıkmayı düşünmüyor.Bi ara Tuono 1000 V4 heves etti ama sonra vazgecti.
Sana tavsiyem, reddit üzerinden araştırma yap. Heves ettiğin her modeli google da veyya yutube üzerinden problems/engine blow up/oil leak gibi araştırmalar yaparak başına neler gelebilir bir araştır.

Sonra türkiye için Korlas/Yamaha/Doğan Trend/Kawasaki analizi yap.

En son, MCN,Motorrad,Visordown vs vs gibi dergilerin karşılaştırmalarını incelemeni tavsiye ederim.

Bence güzel tavsiye verdim.
IOAJGOIASJGOIAS süper yorum.

ben de 125cc kullanıyorum o yüzden fikir belirtmeden edemeyeceğim, tercihim kesinlikle Streetfighter. tipi yeter.

Motosikleti
Ns200 15"
Kıvraklık açısından Monster 937 o sınıftaki en kıvrak motosiklet olabilir, gerek V (L) motor yapısı sayesinde motosikletin ince olması ve gidon çapının fazla olmasıyla kıvraktır. Ama o motora yeni V2 motoru gelirse çok daha zahmetsiz ve her devirde güzel tepkileri olan bir motosiklet olur.

Motosikleti
cbf 150
Kıvraklık açısından Monster 937 o sınıftaki en kıvrak motosiklet olabilir, gerek V (L) motor yapısı sayesinde motosikletin ince olması ve gidon çapının fazla olmasıyla kıvraktır. Ama o motora yeni V2 motoru gelirse çok daha zahmetsiz ve her devirde güzel tepkileri olan bir motosiklet olur.
iki lastik arası çok yakın oldugu için çok kıvrak monster. Ama bakımı tuzlu bir motor. Yenisi gelirse bakılır yeni v2 motor güzel çünkü.

Arkadaşlar tekrar selam. Bugün tamamen kararımı verip listede yazmayan bir motosikleti tercih ettim. Aprilia tuono v4 factory kapora yolladım yarın teslim alacağım.Hem fiyatı hem şeker gibi bir bayi/servis bulmam hem de ducatinin malum ana bayi tripleri beni bu markaya itti. V4 ün mükemmel sesi beni benden aldı açık söyleyim 😂 iyi yapmış mıyım sizce

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yakınınızda sağlam servis bulduysanız başka hiçbi soru işareti kalmaz taş gibi motor valla fiyatı da hakettiğinden az

Motosikleti
K 1600 GTL
Hayırlı olsun... Allah var bende konu trol diye düşünmüştüm artık alınca birkaç foto paylaşıp bizi utandırırsın...

yakınınızda sağlam servis bulduysanız başka hiçbi soru işareti kalmaz taş gibi motor valla fiyatı da hakettiğinden az

Güngör companyden aldım Pendik yakın bana hocam. Aynen fiyatı çok hoşuma gitti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun... Allah var bende konu trol diye düşünmüştüm artık alınca birkaç foto paylaşıp bizi utandırırsın...
Sağolasın hocam. Yok ya biz troll yapmayı mirc kanallarında bıraktık 😂 yarın teslim aldığımda foto paylaşacağım. Gri istiyordum da kırmızı siyah nasip oldu.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Hayırlı uğurlu olsun, İstanbul'da yaşıyorsanız Doğan Trend zaten distribitörü kolay kolay problem yaşamazsınız.

Motosikleti
K 1600 GTL
Güngör companyden aldım Pendik yakın bana hocam. Aynen fiyatı çok hoşuma gitti.

Sağolasın hocam. Yok ya biz troll yapmayı mirc kanallarında bıraktık 😂 yarın teslim aldığımda foto paylaşacağım. Gri istiyordum da kırmızı siyah nasip oldu.
Kırmızı siyah daha güzel bence tekrar hayırlı olsun. Çok anladığım bir sınıf değil ama, aman dikkat motor biraz deli bozuk gibi....

Kırmızı siyah daha güzel bence tekrar hayırlı olsun. Çok anladığım bir sınıf değil ama, aman dikkat motor biraz deli bozuk gibi....
Aynen çılgın ama ön kaldırma engelleyicisi, viraj abssi stabilitesi çok iyi çalışıyor. Aslında bisiklet gibi tabir-i caizse

Şu marka emin ellerde olsa çok daha başka olurdu ülkemizde.

Bursa plakamı o motosiklet?

Evet hocam Bursa Ducatide.

Motosikleti
Ns200 15"
Aynen çılgın ama ön kaldırma engelleyicisi, viraj abssi stabilitesi çok iyi çalışıyor. Aslında bisiklet gibi tabir-i caizse

Evet hocam Bursa Ducatide.
Ducati Bursa taşınırken diğer bayilerinde çalışıyordum, o zamanlarda bu güzellik çalıştığım bayiye gelmişti. O zamanlarda 1.000 kilometre civarındaydı diye hatırlıyorum.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Ben olsaydım
no.1 Agusta 1000rs
no.2 ducati streetfighter v2. v4 değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar