- Konu Yazar
Cesur yanlış yapmışsın, elemanı iyice dövdükten sonra alıp çamur dolu bir çukurun yanına koyacaktın, senin rr ın üstünde olacak (anahtar yok tabi) sonra onun motosikleti alıp çukura dalıp bir güzel ıslatacaktın.
Bu türlerden çok var, yanınızdan vızır vızır geçerler, kasklı-korumalı düzgün bir motosiklet sürücüsü gördüklerinde onlarında öyle olması gerektiğini bildiklerinden rahatsızlık duyuyorlar. Bir tür vicdan azabı diyelim yani.
Eline de buz koy şişliğini alır, geçmiş olsun Allah kaza bela vermesin bir daha.
güzel dostum hak edeni aldı hiç merak etme ellim içinde düşündüğün için sağol fazla bişi yok ileşir yakında .sellamlar saygılar .dostum .:rendeer:
yaf kanka çocuk ordan ayrılırken baktınmı, düz gidebiliyomuydu,:mrgreen:
ben tahmin ediyom o bir ikiyi, hala beyin soğancığı dönüyodur.
vallah orda olmalıydın kaçışını mustafa 3. 4. defa düştü .kalktı kaçarken 2 .saat sonra motorunu almaya gelmiş ben yoktum tabi bizim büfeci arkadaş süyledi
Valla ben bu soytarıları hiç anlamıyorum. Kardeşim yolda bir motorcu kardeşimi gördüğüm zaman ne kadar mutlu oluyorum anlatamam. Yanından geçerken kısa korna yapıp selam veriyorum selamımı alsada almasada yinede yolda yalnız olmadığımın bambaşka bir hazzını alıyorum. Hiçbir zaman küçük motorları hakir görmediğim gibi büyük motarlar yanımdan geçtiği zaman komplekse kapılmıyorum. Motorcu kardeşliği bu olmalı diye düşünüyorum. Ancak böle zekası kendisini geriden takip eden şahsiyetler (!) gölge düşürüyor. Bunların yüzünde motorcular hanesine sürekli eksi puan yazılıyor. son olarak diyorumki ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM
deyerli dostum tabiki öyle olmalı ben şimdiye kadar sellam sız hiç bir mutorcunun yanından geçmemişim ama böyle soytarılarıda uyarmak lazım bence saygılar.:rendeer:
Valla ben bu soytarıları hiç anlamıyorum. Kardeşim yolda bir motorcu kardeşimi gördüğüm zaman ne kadar mutlu oluyorum anlatamam. Yanından geçerken kısa korna yapıp selam veriyorum selamımı alsada almasada yinede yolda yalnız olmadığımın bambaşka bir hazzını alıyorum. Hiçbir zaman küçük motorları hakir görmediğim gibi büyük motarlar yanımdan geçtiği zaman komplekse kapılmıyorum. Motorcu kardeşliği bu olmalı diye düşünüyorum. Ancak böle zekası kendisini geriden takip eden şahsiyetler (!) gölge düşürüyor. Bunların yüzünde motorcular hanesine sürekli eksi puan yazılıyor. son olarak diyorumki ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM
deyerli dostum tabiki öyle olmalı ben şimdiye kadar sellam sız hiç bir mutorcunun yanından geçmemişim ama böyle soytarılarıda uyarmak lazım bence saygılar.:rendeer:
Son düzenleme: