arkadaşlar .çok sinir bozucu bir olay geçti başımdan .

İyi yapmışsın ama her gördüğünüz abart egzozlu motoruda serseri sanmayın benim motorumun üstündekide orjinal egzoz değil kanuni racer egzozu birazcıkta açık :wiinkk: ama ben o serserinin yaptıklarını yapmıyorum ve bnm egzozum okadar rahatsız edicek bi ses çıkartmıyor arkadaşta t-max 5oo var akropavic egzozlu(inş doğru yazdım) benim motorun seside okadar çıkıyor ::queen: ama dediğim gibi hiç bir zaman kimseye ne hava atim nede ıslatim diye düşünmüş değilim :cat: lütfen her abart egzozluyu serseri sanmayın lütfenn....

sevgili kardeşim şidet ten yana deyilim eksoz içinde kalkıpta herkese sataşılmaz yaptığı haraket banaydı ve bilerek yapıldı ve benim küçük motordur ve yahut eksozu patlaktır diye düvmedim izmir de beni tanıyan bilir hiç ayırd etmem küçük büyük ss motorları demek istediyimbize yakışanı yapmak motoru ve motorcuyu küyüymüş gibi güstermemek o hareket başkasına yapılsa bütün motorcular düşman olurdu o şahısa .:pale:

Kavga tasrif edilecek bişiy değil ama yinede eline sağlık dostum. İşte trafikte mgandalığın motosiklet yada otomobil farketmiyo insan maganda olduktan sonra araçta sınır yok...

aynen katılıyorum sana dostum efendi olalım insan ların tepkisini deyil sevgisini kazanalım :rendeer:

geçmiş olsun cesur abi. öyle insanlara bulasmaya degmez :wiinkk: dikkat et abi kendine :cat: bu tür seylerin yasanmaması dileğiyle :rendeer:

sağol kardeşim.:wiinkk:

Son düzenleme:
sevgili kardeşim şidet ten yana deyilim eksoz içinde kalkıpta herkese sataşılmaz yaptığı haraket banaydı ve bilerek yapıldı ve benim küçük motordur ve yahut eksozu patlaktır diye düvmedim izmir de beni tanıyan bilir hiç ayırd etmem küçük büyük ss motorları demek istediyimbize yakışanı yapmak motoru ve motorcuyu küyüymüş gibi güstermemek o hareket başkasına yapılsa bütün motorcular düşman olurdu o şahısa .:pale:

Sende haklısın ama çoğu arkadaş öyle konuşmuşki sanki iş egzozda bitiyor :queen: 2 hafta önce bizim burda iskenderun sahilinde şu honda cg 125 tipli bi motor ışıklarda arkamdan kaptırdı geldi bilen sahilin ilerisinde birazcık viraj var tam ordan güya bana hareket yapıcak gördüm aynadan geldiğini bilerek önüne kırdım yolun sağ tarafındaki logar kapaklarının küçük çukuruna düşüyordu sonrada ışıktı kusura bakma kardeş çok yakınından geçtim diyoo işte böyle serserilere bende çok uyuzum elimden gelse bi kaşık suda boğucam :queen:

daha kanı delidir normale dönünce o da doğru yolu bulacaktır... Motoruna zarar vermeseydin keşke:)

böyle tiplere motor fazla gelir milletin başına bella olurlar sinirli halim olan oldu artık na yapalım keşke hiç olmasaydı .18 .19 .yaşında çoçuk ta sayılmaz yani.:pale:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Eline sağlık, onun gibiler yüzünden sevilmiyoruz zaten biz. Bikaç tane de benim için vursaydın. :p

ziya paşanın terkib-i bent'inin bir dizesindeki gibi ''nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir'' sen yakalamışsın özür dileyeceği yerde birde kafa tutmuş en güzelini yapmışsın Ellerin dert görmesin.kanı ne kadar deli olursa olsun önce biraz delikanlı olsun hata yapılır ama özür dilemekte bir erdemdir bu şekilde affedilen gençler Allah korusun ilerde başbakan olurlarsa oğullarına gemiler alırlar bizim vergilerle sonrada hamdolsun diye sırıtırlar ulusa seslenişlerde..

ziya paşanın terkib-i bent'inin bir dizesindeki gibi ''nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir'' sen yakalamışsın özür dileyeceği yerde birde kafa tutmuş en güzelini yapmışsın Ellerin dert görmesin.kanı ne kadar deli olursa olsun önce biraz delikanlı olsun hata yapılır ama özür dilemekte bir erdemdir bu şekilde affedilen gençler Allah korusun ilerde başbakan olurlarsa oğullarına gemiler alırlar bizim vergilerle sonrada hamdolsun diye sırıtırlar ulusa seslenişlerde..

vay elline dilline yüreyine sağlık dostum ne güzelde dille getirmişsin.:rendeer:

vay elline dilline yüreyine sağlık dostum ne güzelde dille getirmişsin.:rendeer:

yaa herkes sana arka cıkıyor bakın arkdaslar yapmayın etmeyin cesur abimin kanı biraz delidir
alır eline tarar vallaa bütün 131 egsozluları :p :cherry: :wiinkk:

hızlıcesi2

hızlıcesi2 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: 2007 .honda cbr 600rr
Kan Grubu: O Rh+

gözümden kaçtı zannetme bulucam o 1000. mesajını :)

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
umarım bu olay ikinizin de başına tekrardan gelmez.
bir de öteki elini sakatlarsan kötü olur :D

yaf kanka çocuk ordan ayrılırken baktınmı, düz gidebiliyomuydu,:mrgreen:
ben tahmin ediyom o bir ikiyi, hala beyin soğancığı dönüyodur.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eline sağlık ellerin dert görmesin :pr:

slm arkadaşlar benim eksozdan da ses geliyor banada arkadan sallarlarmı? ama istemeyerek gaz verip te frene bastığımda ama kasti hiç bir şey yok servisine götürdüm bunlar böle deyip geçiştirdi ama benim aklıma öle geliyoo

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Cesur yanlış yapmışsın, elemanı iyice dövdükten sonra alıp çamur dolu bir çukurun yanına koyacaktın, senin rr ın üstünde olacak (anahtar yok tabi :p) sonra onun motosikleti alıp çukura dalıp bir güzel ıslatacaktın.

Bu türlerden çok var, yanınızdan vızır vızır geçerler, kasklı-korumalı düzgün bir motosiklet sürücüsü gördüklerinde onlarında öyle olması gerektiğini bildiklerinden rahatsızlık duyuyorlar. Bir tür vicdan azabı diyelim yani. :)

Eline de buz koy şişliğini alır, geçmiş olsun Allah kaza bela vermesin bir daha.

Bende bir kaç gün önce antalya dan samsuna yola çıkmıştım.kırıkaleye kadar her şey nrmal...kırıkkale çıkışında takıldı iki kasksız zibidi peşime...biri sağımdan biri solumdan sıkıştırma numarası...e emekli askeriz sabır bi yere kadar...bastım gaza fırladım ileri..sonra ani bir frenle yola ters döndüm...çektim silahımı doğrulttum gelenlerin üzerine...bi panik aniden..birbirlerine çarpıp yere yuvarlandılar ve motorları bırakıp kaçtılar...gülmekten kendimi alamadım...sonra devam yola tabi...
böyle tipler her yerde türedi...

Ohhh ellerine sağlık, içimin yağları eridi okurken :)

Bunlara serseri motorcu bile denmez bence; aşağılık kompleksli zibidiler.

Bende bir kaç gün önce antalya dan samsuna yola çıkmıştım.kırıkaleye kadar her şey nrmal...kırıkkale çıkışında takıldı iki kasksız zibidi peşime...biri sağımdan biri solumdan sıkıştırma numarası...e emekli askeriz sabır bi yere kadar...bastım gaza fırladım ileri..sonra ani bir frenle yola ters döndüm...çektim silahımı doğrulttum gelenlerin üzerine...bi panik aniden..birbirlerine çarpıp yere yuvarlandılar ve motorları bırakıp kaçtılar...gülmekten kendimi alamadım...sonra devam yola tabi...
böyle tipler her yerde türedi...

Abi seninki de fenaymış yani, elemanlar altına etmiştir korkudan:p

Bir daha hayatta artistlik yapmazlar kimseye heralde :)

Son düzenleme:
Valla ben bu soytarıları hiç anlamıyorum. Kardeşim yolda bir motorcu kardeşimi gördüğüm zaman ne kadar mutlu oluyorum anlatamam. Yanından geçerken kısa korna yapıp selam veriyorum selamımı alsada almasada yinede yolda yalnız olmadığımın bambaşka bir hazzını alıyorum. Hiçbir zaman küçük motorları hakir görmediğim gibi büyük motarlar yanımdan geçtiği zaman komplekse kapılmıyorum. Motorcu kardeşliği bu olmalı diye düşünüyorum. Ancak böle zekası kendisini geriden takip eden şahsiyetler (!) gölge düşürüyor. Bunların yüzünde motorcular hanesine sürekli eksi puan yazılıyor. son olarak diyorumki ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar