arkadaslar çildiracagim! suzuki burgman mi? yamaha majesty ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esasinda bir iki tavsiye verebilirim ben karar sana kalmis.
nexsus cok kaliteli ve teknolojisi iyi pesin parayla 9600 e alabilirsin parca sorunlari diger markalarla aynidir bir endisen olamsin.
burgmen sahanedir ve ben gonulden suzukiye hastayim ama alti cok alcak heryere vurursunuz.
alıp satarken garanti motor isterseniz bunlarin iicnde en garanti olan, bence majestik dir
e hadi kolay gelsin

Yakıt tüketimi benim için en önemlisi. Tipi ve performansından çok daha önemlisi yakıt tüketimidir. Benim arabam var çok yakıyor diye binmeye çekiniyorum. Az yakan motor alacağım. Motorla nekadar çok gezersen okadar çok zevk alacağına göre tipe ve performansa bakma.

kolay gelsin zor seçim bir de Honda bak istersen. Onunda var bir makinesi senin tarzda.

Kankimin kuzeninde var suziki burgman walla benim motordan heybetli duruyor ve 1.5 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadı şimdiye kadar

KESSİNLİKLE BURGMAN !
kendim yamaha chopper kullanıyorum ama o sınıfta ya burgman yada burgman :)

bn majesty kullaniorm gayette memnunum yedek parca sıkıntısı cekmiyosun we performansıda gayet ii

bikerboi' Alıntı:
bn majesty kullaniorm gayette memnunum yedek parca sıkıntısı cekmiyosun we performansıda gayet ii

yav eski topicleri bana inat mı canlandırıyosunuz. adam zaten geziyodur şu anda aldığı motorla:queen:

ya ylmzzz sende bırak milletle uğraşmayı adamlar tarihini görmüyor demek ki:queen:

görüyolar bence o süre boyunca düşünüyolar ne yazsak diye:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bncede Burgman almadıysa çıldırmıştır...
Ama ses cıkmadıına göre Burgman almışki zevkten buraya yazacak vakit bile bulamıo bence...:cat:

arkadaşlar ikisi de değil çünki henüz birşey almadım...neden mi? çünki parayı toparladım tam maxilerin kralı burgman almak üzereyken adamlar kasa değiştirdiklerini açıkladılar ve bazı sitelerde 2006 baharında geleceği söylende de büyük ihtimalle 2007 de çıkacak bu yeni kasa. ben de burgman'a karar vermiş birisi olarak kasa değişeceği gün gibi açıkken doğrusu eski kasa almak istemiyorum...siz olsaydınız ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar