arkadaslar çildiracagim! suzuki burgman mi? yamaha majesty ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar artik rüyalarima giriyor! para neredeyse hazir gibi suzuki burgman 400 11.450, yamaha majesty 400 11.350YTL ama bir türlü karar veremiyorum yaaaaa....nolur yard1m edin ....düsüncem %90 yamaha dan yanayd1 ama bugün yeni alinmis bir burgman gördüm ve kafam yine karisti nolur yard1m edin...

burgmanın tipi daha güzel ama ben gilera Nexus al derim, 11.000 YTL idi en son hatırladığım kadarıyla...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Araç alırken üzerinde duruluması gereken en önemli kriter servis ve yedek parçadır. "Bu daha güzel" yada "bu 1 hp daha güçlü" gibi basit şeyler seni yanıltmasın.

Arkadaşım sana tavsiyem git bayide iki modele de bak ve incele üretici firmaların teknoloji savası vardır. Herzaman modeller arasında farklılıklar olabilir. Önemli olan bu farkların senin ihtiyacını gidermesidir.Benim hoşuma gitmeyen ve benim ihtiyacımı karşılamayan teknik özellikler ve biçim senin hoşuna gidebilir hatta hayran bırakır.Oturduğun yerin konumu iş yerinin konumu sürekli kullanacağın yolların konumu ve bulunduğun yerde servis sağlayıcısının olması gibi unsurları göz önünde bulundurmalısın umarım beni anlamışsındır.Senin fikirlerini deyiştirmek istemiyorum ama bence Yamaha.
Burda yazılan her tavsiye doğru olacaktır diye bir şey yok. O yüzden arkadaşlar kesin emin olmadığımız uygulamalardan kararlardan kaçınmalıyız. Yağnış tavsiyeler insanları derinden etkiliye bilir.

servis vs. özelliklerini araştırman çok daha sağlıklı karar vermeni sağlayacaktır. Bence de piaggio x9-500, Gilera Nexus 500 ya da Yamaha.

dip: bu arada yardımcı olmak yerine daha fazla kafa karıştırıyormuşuz gibi geliyor.

sevis ve yol tutuş açısından ilcemelerimde Burgman daha önde gibi...

ama sen bilirsin kardeş para senin tutku senin zevk senin..

kazasız belasız

:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burgman derim başka bir şey demem :flower:

kolay soru burgman ama ABS li al . en irisinden . majesty ne ya burgman ın yanında .

ben almanyadaki kritilerini sürekli takip ediyorum.majesty 400 ü burgman ile kiyaslamislar.ikisini yaristirmislar ve burgman 150km de zorlanmaya baslarken majesty400 186 kmye kadar cikmis.Kalite olarak da parcalari daha saglam yapida oldugunu bildiriyor.tabiki karar senin,......parca temini yamahada daha hizliymis......türkiyede durum biraz daha degisik olabilir.

burgman fanatiği olarak burgman derim ama objektif önerim ikisine de otur, fırsatın olursa kullan, ondan sonra karar ver sadece fiyat, tip, performans olarak bakma

ha bir de arkadaslar sunu eklemek istiyorum....2 motor arasindaki en önemli teknik fark su: (her 2 markanin standindaki kelli felli baya bi yasi olan motor ustalariyla konustum) suzuki burmanin 3-5 sene önce kullanilan SOHC, yamaha majesty nin de yeni kullanilmaya baslanan DOHC motoru kullanmasi 2 motor arasindaki fark forumumuzun teknik bilgiler bölümünde anlatiliyor ama kullananlardan örenmek istediim gerçekten 2 tip motor arasinda gerçekten kullanimda bir fark olup olmadigi? ama size sadece sunu söyleyeyim hangi markanin standina giderseniz gidin hic biri kendi markasi disindaki markalari övmüyor...onlara göre en iyisi kendi sattiklari marka.....

arkadaşlar her şey iyi güzelde yakıt olayı nasıl burgmann 400 3,5 ile 4 litre arasında yakıyormuş sürata göre yamahanın yakıt olayı nasıl (majesty )bilen varsa yazsın bu akaryakıt fiyatlarında artık yakıtta önemli bi unsur olmaya başladı sizcede öle değilmi.Seneye bende burgmann 400 düşünüyorum tüm almanya site ve formlarınıda inceledim en iyi notlara sahip olan burgmann 400.

Rodajdan sonra kilometre de 0,10 ytl yakıyor burgman 400.
basit hesap ile 13 lt depoya sahip, bir depo benzin ile 260-270 km gidiyor.

burgman

kesinlikle burgman..derim daha kolay kullanım daha fazla ayak mesafesi ..2 sinide kullandım..inan bana burgmandan sonra majesty
at eşşek muhabbeti oluyo...satışı daha kolay..

burgman al pişman olmazsın..

MAJESTİK ÇÜNKÜ YAMAHADA SERVİS VE PARÇA PROBLEMİ YAŞAMAZIN.ARKADAŞIM BURGMAN KONTAĞINI GEÇENLERDE 450YTL YE ALDI ODA ZORLA.

ARKADAŞIM HİÇ ÇILDIRMA, BU KADAR PARAN VE İMKANIN VAR SA 2 MOTORDAN HANGİSİNİ ALIRSAN AL SENI ÜZMEZ, PARASI OLMAYANLAR NAAPSINNN.... :queen:

bence yamaha almalısın gerçi biraz gec yazıyorum belkide almışındır ama yamaha daha kaliteli bide bagaj hacmi baya buyuk

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"burgman"

burgman

KESİNLİKLE BURMAN MUNAKAŞAYA BİLE GEREK YOK BURGMAN
Kod:
[COLOR="Red"][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar