Arkadaşlar bu dolandırıcıya dikkat edin!

bundan 2 hafta önce honda hrv marka aracımızı sattık aracın satısını vermeyip vekalet verdim ve karsılığında cek aldık ceki banka da kontrol ettik sahte değildi ceki yazan firmayı da arastırdım ödemeleri normal sorun yoktu.Aracı alan kişi bir gün sonra aradı benim hanım vekaleti yıkamış ben satışı almaya geleceğim diye bildirdi.aradan 1 hafta gecti yok gelmedi ve babam tekrar aradı ve cep numarasını kapattırmış ulaşılmıyor.Hemen ceki kontrol etmek için bankaya gittik ve hesaplarını incellettirdikten sonra tekrar ödemelerde sorun olmadığını söylediler ve firmayı aradık ödeme yapacakalarını söylediler.cekin günü geldi ödeme yapılmadı.Hayali bir şirket kumuşlar...neyse yazılarımı cok uzatmayacağım su siteye bakın bilgiler var orda ;dolandırıcı harun kadıoğlu
http://www.arananlar.com/default.asp?ParentCategory=3&ShowTheCategory=1

hatta bir kişinin zx9r sini de almış. daha önce bu sitede böyle bir konu açılmış olsaydı mutlaka görürdüm benim basıma bu olay geldi siz dikkatli olun arkadaşlar...

Son düzenleme:
avukatımızla görüştük pazartesiyi bekliyoruz bakalım ne olacak Hayırlısı, Allah yardımcımız olsun!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah yardımcınız olsun da kardeş
anlayamıyorum çek ile araç satışını neye güvenerek yapıyorsunuz, bankanın verdiği "sözde" teyide neden bu kadar güveniyorsunuz ki ...
bu vesile ile şunu da yazayım arkadaşlar ÇEKDE VADE YOKTUR.
çeki aldığınız anda bankaya gidip tahsil etmek isteyebilirsiniz, banka biraz kıllık çıkarır fazla takmayın ama sizi oyalamalarına izin vermeyin, eğer birşeyden şüphelendiyseniz. baktınız kıllık yapıyorlar çok üstelemeyin bir noter alın yanınıza öyle gidin, biraz masraflı olur ama tutar yüksekse işinize yarar...

alanya demişsinya ben bu adamı kesin gördüm ya alanyada.

haaa bu arada dikkat et abi adam pek tekin birine benzemiyo + yapısı iyi dediğine göre.dikkatli ol.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çekte tarih beklemek prensip ve ticari etik icabıdır.
hukuken tarihi gelmiş olmasa bile çeki tahsile gidebilir isterseniz karşılığı yok diyerek kaşe vurdurabilirsiniz. böyle bir hakkınız var.

geçmiş olsun.

gecmıs olsun. artık bu saatten sonra keskelerın pek bı anlamı olmadıgından sana tek tavsıyem yasal olarak bu ısın pesını bırakma. buradan bızı haberdar etmeyıde unutma. sanırım senınkıne yakın duyguları bende hıssedıyorum. o karsılıksız ceklerın bırıde bende. sımdı elımde karsılıgı olsaydı altımda sıfır er-6n vardı. ısın en sınır bozucu tarafıda dolandırıcının 1. dereceden akraba olması ve aynı apt. oturmamız herhalde. ben ıse yasal takıbı baslayamıyorum. malesef:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar