- Konu Yazar
Bugün gidiyim şirinevlerden eldiven alayım dedim. Orda e-5 in yanında 4 tane mağaza var bilen bilir. Hepsine girdim baktım. Ama eldivenlerin çoğunda rahat edemedim. Dikişleri batıyor özellikle baş parmak. En sonunda bıktım ve ihtiyacım olduğunda hudson deriden Scoyco mx-14 modelini aldım ama onunda baş parmaktaki dikişler parmağı çok rahatsız ediyordu. O an çok almak istedim bir eldiven aldım. Bu normal mi yoksa benim elimmi anormal sinirim bozuldu yemin ederim. Kaç tane eldiven denedim hepsinde bi bokluk çıktı bana uymayan.

Belkide tırnaklarımı bugün kestim o yüzden acıtıyor gerçekten anlamadım bu eldivenlerin kaliteli dikişlisi kaç para. ? Sizi rahatsız etmiyor mu bunlar. Bütçem 200 civarı bana güzel bi eldiven tavsiye edermisiniz tabi bunu geri verebilirsem.
Hudson deriden kredi kartıyla 90 Tl ye aldım. Acaba geri götürünce zorluk çıkarmadan iade alırlar mı? Ve bana para karttan mı gelicek yoksa nakit mi vericekler?

Belkide tırnaklarımı bugün kestim o yüzden acıtıyor gerçekten anlamadım bu eldivenlerin kaliteli dikişlisi kaç para. ? Sizi rahatsız etmiyor mu bunlar. Bütçem 200 civarı bana güzel bi eldiven tavsiye edermisiniz tabi bunu geri verebilirsem.
Hudson deriden kredi kartıyla 90 Tl ye aldım. Acaba geri götürünce zorluk çıkarmadan iade alırlar mı? Ve bana para karttan mı gelicek yoksa nakit mi vericekler?