Arkadaşlar bende aracımı yeniledim

Emrah..Murat ''ofline''.:wiinkk:....Geziyo şimdi o geziyo..:queen:.:queen:
Murat resim bekliyoruz babocan..Masaüstü yapacam kaliteli olsun bi zahmet paşam...:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi yıkanmasına izin çıksın hemen çekicem resimlerini, bu haliyle çöp kamyonuna benziyo.::utangac:[/QUOTE]:queen::queen::queen:ne izni :queen::queen:

iki bayram arası ıslatmak yasakmış beyaz hocamız diyor :queen:

Emrah..Murat ''ofline''.:wiinkk:....Geziyo şimdi o geziyo..:queen:.:queen:
Murat resim bekliyoruz babocan..Masaüstü yapacam kaliteli olsun bi zahmet paşam...:cat:

Paranın gözü kör olsun Gergerli abi...biri yer biri bakar...kıyamet ondan kopar...:cherry:ulan ölüyoz yetiş desek 1 bardak su bile vermez bu AYE..:p

fiyatına göre alınabilecek en gösterişli araç almışsınız aslında ama satmak istediğinizde baya zarar edersiniz keşke o paraya yeni kasa crv yada x3 falan alsaydınız 2.0 oldukları için vergileride bundan düşüktü...yinede hayırlı olsun çamurlukları şişkin bomba alet aslında...:cat:

fiyatına göre alınabilecek en gösterişli araç almışsınız aslında ama satmak istediğinizde baya zarar edersiniz keşke o paraya yeni kasa crv yada x3 falan alsaydınız 2.0 oldukları için vergileride bundan düşüktü...yinede hayırlı olsun çamurlukları şişkin bomba alet aslında...:cat:
Paşam fiyat demişsinde ne demek istediğini anlayamadım..Murat (aYe) aldığı fiyatı yazmamış ki...Yoksa ben mi göremedim..
Benim araba da 2000 cc...

Moderatör (forrap)
Çok güzel araba Aye,güle güle kullan..
Allah kaza bela vermesin :cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Abi aşık olmayınca herşey bana boş geliyor, aşık oluncada ikinci elini pek düşünmüyorsun, aldım gitti işte.

Hayırlı olsun dileğin için çok teşekkür ederim.:)

Paşam fiyat demişsinde ne demek istediğini anlayamadım..Murat (aYe) aldığı fiyatı yazmamış ki...Yoksa ben mi göremedim..
Benim araba da 2000 cc...

Gergerli abi bana gelişi 140'ı geçti çünkü nakitim olmadığı için tamamını 3 yıl krediyle aldım, ama peşin alsaydım 100civarı tutucaktı.

Da bugün kaskosunu yaptırmaya giderken(henüz yapılmamışken) bir tır gelip arkadan sağlam şekilde geçirdi, aracın kalan yarısının şu anki ederi nedir bilmiyorum.:queen::queen::queen:

Feci bozuldum, yarın gidip hummer3 alıp lpg taktırabilirim:p

Çok güzel araba Aye,güle güle kullan..
Allah kaza bela vermesin :cat:

Abi 2-3 saat önce yazsaydın keşke:p

Çok teşekkürler:)

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Da bugün kaskosunu yaptırmaya giderken(henüz yapılmamışken) bir tır gelip arkadan sağlam şekilde geçirdi, aracın kalan yarısının şu anki ederi nedir bilmiyorum.:queen::queen::queen:

:silent:Geyik mi yapıyosun yoksa yine :silent:
Ee yok artık:cyclopsan
Ne diyeceğimi şaşırdım..
Ne olacak peki şimdi ciddi ciddi ?
Kaskoyu da yaptırmadan olmuş :silent:
Okuyunca forumda yazılmayacak bişey çıktı direkt ağzımdan..
Valla ne diyim,
Geçmiş olsun..

Ciddi misin???

Çok çok geçmiş olsun.. Cana geleceğine mala gelsin diycem ama diyemiyorum insanın içi acıyo çünkü öyle bi durumda :pale:

gangaaaa çok geçmiş olsunnnn yaaa.....
sana bişey olmamış önemli olan da o napalım..
herşeyin bi yoolu vardırr:(:pr:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağlık olsun abi bende bilmiyorum ne olacak, bostancı mengerler'e çektirdik aracı, yarın arayıp çocugunuz oldu diye müjdeyi verirler.:p

Çeyrek bilet aldım gelirken, 26 gün sonra ferahlıyorum.:queen::queen::queen:

Tırcıyada dedim zaten abi buna niye vuruyon bende motosiklet var üzerinde baston yutmuş armut gibi duruyorum ondayken gelip çarpsan böyle evlat acısı gibi koymazdı bana karşı çok ayıp oldu dedim.:p

:silent:Geyik mi yapıyosun yoksa yine :silent:
Ee yok artık:cyclopsan
Ne diyeceğimi şaşırdım..
Ne olacak peki şimdi ciddi ciddi ?
Kaskoyu da yaptırmadan olmuş :silent:
Okuyunca forumda yazılmayacak bişey çıktı direkt ağzımdan..
Valla ne diyim,
Geçmiş olsun..

Dostum çok sağol.:)

Ciddi misin???

Çok çok geçmiş olsun.. Cana geleceğine mala gelsin diycem ama diyemiyorum insanın içi acıyo çünkü öyle bi durumda :pale:

Mal canın core 2 duo yongası haklısın, teşekkür ederim.:)

gangaaaa çok geçmiş olsunnnn yaaa.....
sana bişey olmamış önemli olan da o napalım..
herşeyin bi yoolu vardırr:(:pr:

Bende onu anlamıyorum, oysa benim yedek parçam daha ucuz.

Mustafadan yedek parça alırdık, beyin hariç tabi, ikinci el parçayı kabul ederimde hasarlısı olmaz:p

Teşekkür ederim canım kardeşim.:)

Son düzenleme:
Abi çok geçmiş olsun... :( :(

sende bişey yok anladığım kadarıyla...

Çok üzüldüm ya... İnanmak istemiyorum...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi çok geçmiş olsun... :( :(

sende bişey yok anladığım kadarıyla...

Çok üzüldüm ya... İnanmak istemiyorum...

Aynı duyguları paylaşıyoruz, bende inanmak istemiyorum.:p

Ben cevap yazarken birde telefon açtın abi, Allah razı olsun, bu siteyi ve kazandırdığı dostlukları seviyorum.:cat:

Haaa s.....r be...Tüh yaw....
Geçmiş olsun adaşım...Tüh be...Neyse sana bişey olmamış ya... Banka kredisiyle aldıysan kaskoyu onların yapmış olmaları lazım paşam....Ne diyim ki...ŞOK OLDUM yaw...:cyclopsan
Kaza raporu tuttursaydın bari...Tuttular mı..

tırcının sigortası öder heralde hasarın tümünü üstünüde tırcıdan alırsın ama araba bozuldu yazık olmuş geçmiş olsun...paraya kıyıp 2 tanede koç kesmek lazım bütün tanıdıklara baklava ısmarladıktan sonra bide dikiz aynasına boncuk şart hehe

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Haaa s.....r be...Tüh yaw....
Geçmiş olsun adaşım...Tüh be...Neyse sana bişey olmamış ya... Banka kredisiyle aldıysan kaskoyu onların yapmış olmaları lazım paşam....Ne diyim ki...ŞOK OLDUM yaw...:cyclopsan

Banka, bankadan kaskolu ve kaskosuz iki ayrı kredi seçeneği sunuyor, biri 1.45 digeri 1.50 faiz oranıyla.

Ben bankadan kaskosuz seçtim ama yinede bankadan kasko teklifi aldım, 3500ytl dediler, yapıkredi sigortadan 2900 teklif aldım, 600 kara geçtik diye güle oynaya gidiyodum ki:p

Valla abi o an yüzümdeki ifadeyi görmen lazımdı:)santa:::sas::::150::::saad::::crying::), keşke yüzümün resmini çekme şansım olsaydı, şurda paylaşırdım beraber gülerdik.:queen:

tırcının sigortası öder heralde hasarın tümünü üstünüde tırcıdan alırsın ama araba bozuldu yazık olmuş geçmiş olsun...paraya kıyıp 2 tanede koç kesmek lazım bütün tanıdıklara baklava ısmarladıktan sonra bide dikiz aynasına boncuk şart hehe

Yazık diilmi koçlara yav, alırıs yenisini boşver kıyamam ben o kuzucuklara.:p

Teşekkürler, zaten yarıya kadar geçmiş oldu.:p

Son düzenleme:
bende arayacaktım ama kontor yok biliosun:mrgreen:neşenm olsun diye konuşuorum işte...
çok geçmiş olsun sen sağlam adamsındır kanka dokunmaz böle şeyler sana ben arkandayım senin....

Kankaa...Hayırlı olsun, uğurlu olsun, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin:rendeer:
Kaza haberini duyunca üzüldüm, sana bir şey olmamış o sevindirici ama mal da canın yongası ya neyse..:pr:

Allah beterinden saklasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar