arkadaslar bana ücret karşılığı racing motosikletini kullanmayı öğretecek olan pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaslar çok aradım ama son çareyi burada buldum.racing motosiklet aşığıyım vitesli motosiklet kullandım ama racing pratiğim yok.ankaradayım su anda temmuz da istanbul da olacağım ama havalar da iyiyken bana yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var.eylül gibi inşallah cbr 600 tip ve fiyatında motosiklet almak istiyorum ama pek teknik bilgim de yok körü körüne almak istemiyorum.bana yardımcı olacak arkadaslara ihtiyacım var lütfen bana yardım [email protected] mail adresim 5052113773 telefon numaram.ankarada öğrenciyim maillerinizi bekliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadasım her hafta ankara mt toplantıları oluyor...gercı işim dolysıyla ben gelemıyorum ama olsun.:pr: ..
hepsiyle tanıs....buyuk motoru olna aradaslarmızda var...sana gereken butun konularda yardımcı oluruz.....sen motor alana kadar kücükten buyuge butun motorları kullanırsın ve pratık yapmıs olursun.....

merhaba bahadin hızır gibi yetiştin kardeşim ne diyeyim çok saol nerede bunun toplantıları acaba ne zamanlar?beni eklermisin msn ine enderbahar gmail.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
ender acemiyim diyon ama cbr 600 düşünüyorsun ebnce ilk zaman için cok yüksek bu cc 125 likler var 150 likler var onlarla acemiliği atlatıp ilerde düşüne bilirsin bence daha büyüğünü

ben tam anlayamadim. tam olarak ne konuda yardim istiyorsun?

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Mevcut başlık. Lütfen arama yapınız.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Diğer yandan motosiklet sürmeye 600cc ile başlanmaz, tecrübe de eğitimle verilecek bir şey değildir. Taziye bölümündeki ölüm haberlerini okursan belki biraz daha anlarsın bizleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar