arkadaşımız Ertuğrul Öz için bir hafta siyah avatar

Ah Akira ah,boğazıma dayadığın şu yumruk,yüreğimi yaktı.
Can yanmasına çok alıştım hayatımda(aramızda kalsın yürek sızısı daha fazla acı verir yaşam denen işkencede)

TuğrulÖzbek;561678' Alıntı:
üye olup da kaza sonucu bu dünyadan ayrılan arkadaşlar için ayrı bir başlık olursa onları her zaman hatırlamamız mümkün diye düşünüyorum

çok iyi bir fikir

üye olup da kaza sonucu bu dünyadan ayrılan arkadaşlar için ayrı bir başlık olursa onları her zaman hatırlamamız mümkün diye düşünüyorum

çok iyi bir fikir

Son düzenleme:

evet haklısın ama onlar için bir topic açmaktan fazlası yapılmalı. biz burda üzülüyorum aglıyoruz ama bunların hepsi burda kalıyo. gelecekte bu tür kazaların olmasını engellemek veya azaltılması için birşey yapamıyoruz. hadi onuda bıraktık belkide arkadaşımıza kaza yaptıran o adamı ufak ceza ile yine trafige salcaklar. haklarını savuncak birileri yok. adam suçun çogunu arkdaşımıza yüklemeye çalışacaktır...

profil bilgilerinde rumuzu farklı renk olarak görünebilir
taziye başlığı altında bir alt başlık açılarak kişi hakkında bilgiler verilne kilitli bir sayfa da olabilir aklıma gelenler bunlar. eskiler insan hafızası unutmakla hastalıklıdır demişler. ne kadar içimiz yansa da arkadaşlarımızı bu şekilde hatırlamak iyidir diye düşünüyorum

başımız sağolsun

Arkadaşımıza allahtan rahmettt bütün sevenlerine sabır diliyorumm.
mekanı cennet olsun!...

Arkadaşlar size bir önerim var Ertuğrul arkadaşımızın mekanı cennet olsun bu vesile ile bence siyahları kaldırın avatara gül koyalım cennet bahçelerinden bahçe dileyelim cenabı allaha dua edelim arkadaşımızın mekanı cennet yattığı yer gül bahçesi olsun.

En derin Saygılarımla

Arkadaşımızın vefatından haberdar olan her üyeyi, ruhuna bir fatiha okumaya davet ediyorum.

Herhangi bir taziye evine gittiğimizde de böyle yapmıyor muyuz ?

Allah rahmet etsin.

Kimse bilemez başladığı yolun sonunu.

Keşke sadece avatarı değiştirmekten daha fazlasını yapabilsek.... :pale:

Acımız büyük ; Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin...

basımız sagolsun ve mekani cennet olsun...

su an bi cok arkadasimiz biseyler yapalim diyor ama bicogumuz da yapalim diyenlere destek cıkmıyor... sadece acı, ne kadar yakınımıza gelirse o kadar tepki veriyoruz, o yuzden gercekten birseyler yapalim diyorsaniz desperadost'un acmis oldugu baslikta toplanip biseyler yapmaya calisalim...
yoksa '''Allah rahmet eylesin'''' vefat eden arkadaslara bas sagligi dilemekten baska yapacak biseyimiz kalmiyor... http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26712&highlight=haydi+ele

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok iyi bir fikir

çok iyi bir fikir

evet haklısın ama onlar için bir topic açmaktan fazlası yapılmalı. biz burda üzülüyorum aglıyoruz ama bunların hepsi burda kalıyo. gelecekte bu tür kazaların olmasını engellemek veya azaltılması için birşey yapamıyoruz. hadi onuda bıraktık belkide arkadaşımıza kaza yaptıran o adamı ufak ceza ile yine trafige salcaklar. haklarını savuncak birileri yok. adam suçun çogunu arkdaşımıza yüklemeye çalışacaktır...

TuğrulÖzbek;561741' Alıntı:
profil bilgilerinde rumuzu farklı renk olarak görünebilir
taziye başlığı altında bir alt başlık açılarak kişi hakkında bilgiler verilne kilitli bir sayfa da olabilir aklıma gelenler bunlar. eskiler insan hafızası unutmakla hastalıklıdır demişler. ne kadar içimiz yansa da arkadaşlarımızı bu şekilde hatırlamak iyidir diye düşünüyorum

arkadaşlar gün içinde o kadar kötüydüm ki bu dediğiniz konuyu bayaa bir erken açmıştım
bazı arkadaşlarda haklı olarak biraz alınmışlardı
isterseniz işte linki
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=27367

Allah yakınlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesin.................

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar size bir önerim var Ertuğrul arkadaşımızın mekanı cennet olsun bu vesile ile bence siyahları kaldırın avatara gül koyalım cennet bahçelerinden bahçe dileyelim cenabı allaha dua edelim arkadaşımızın mekanı cennet yattığı yer gül bahçesi olsun.

En derin Saygılarımla

Haklısın...ama renkli koymak içimden gelmedi...Siyah koymaya karar verdim....

Başka topicte de yazdım,bence de aramızdan ayrılan arkadaşları hep hatırlamak ve anmak için kendileri hakkında yakın tanıyanlardan edinilen bilgiler ve varsa fotoğraflarının bulunduğu bir bölüm açılırsa çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar