sen cup ları çinli cuplara göre değerlendiriyorsa yazdıkların doğru hiç çinli cup kullanmadığım için bilemiycem ama innovalar 80km üstü gayet stabil
cup tarzı motorun hakkı 60 -70 tir üstüne çıktınmı yusufları toplarsın başına bak bende yuki nin 100 cc cup unu kullanıyorum 120 km yi geçiyor motor ama doğru ama yanlış ibreye nekadar güvenişlir bilmiyorum ama bende ibrenin yalancısıyım anladın sen onu herneyse sonra motor ne duruyor ne düzgün gidiyor heryeri oynamaya başlıyor hız için hız motoru al canını tehlikeye atma !!
sağolun arkadaşlar teşekür ederim ama mondial mondial dio içim hep100 lük değilde 110 luk cupla düzde 130 görüyo arkadaşım (yuan 110 çelik cantlı olanlar)
bu ne ya 100cc cup 120 yi nasıl gecıo :farao:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------
video cekmeden inanmam ne bu ya biri 120 biri 130 topu topu 9-10 beygrlık motorlar duzde nasıl 130 goruo atarken fırlatmayın arkadaşlar ya!:farao::farao::farao:
cuplar garip bi alet dogrusu. bendede war bi tane originalsadece iridium buji ve hava filtresi war düz yolda 100 görüorum ama tabi görene kadar canım cıkıo :mrgreen: dişlilerle oynarsan,egsozla ve karburatorle, 120km/h hıza çıkar fakat çok hafif oldugundan o hızda çok tehlikeli oluyor :cherry:
haa bide unutmadan 100 cc cuplar 4,8 bg :mrgreen:
sağolun arkadaşlar teşekür ederim ama mondial mondial dio içim hep100 lük değilde 110 luk cupla düzde 130 görüyo arkadaşım (yuan 110 çelik cantlı olanlar)
arkadaşım öncelikle bi 10 cc için yılda 60 TL vergi ödemeye değmez . İkincisi ben kanuni kullanıyorum CUP lardan memnun musun desen memnunum Allah a şükür. 5 Liralık benzinle 80 km ye kadar yol yapıyor bu mondialdede değişmez neredeyse motor aksamı aynı. mondial kanuniye göre biraz daha efendi motoru sesi bile çıkmıyor ama kanuni öyle değil biraz daha agrasif. hız konusuna gelince bencede bu motorlarda hız yapmaya gelmez gerçekten hız için üretilmemişler çünkü...