arkadaşım kanuni cup 100 aldı

arkadaşlar arkadaşıma babası kanuni cup 100 getirmiş:p sorucam soru bende mondial 100 ukh almayı düşünüyorum. hangisi hızlı:silent: hangisi sağlam:silent: hangisi iyi çeker:silent: hangisinin kalkış daha hızlı:silent: ve o devasal sıvı yakıtt hangisi az yakar:silent::cherry::p teşekürler şimdiden. tekeriniz düz bassın

100 ukh nin 0-100 performansı daha iyi. cup 100 0-100 e 17.4 sn de çıkarken , 100 ukh nin 17.3 sn de çıktığı test sonuçlarıyla kanıtlanmıştır.

Kaynak

ikisi arasında kanuninki derim ben mondial bende alacaktım bi ara vazgeçtim çok sorunlu yeni çıkan 100 cup nasıl bilemem ama eski modeli olan seyhan 100 cup iyiydi

teşekürler yazan arkadaşlar. ama diğer arkadaşlar hiç yorum yapmamış

100 lük cup kanuni veya mondial 100 km/h a çıkabiliyormu yaw =? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
100'lük cup 99 cc olduğu için vergiden muaf diye biliyorum.

Piyasadaki bilinen en az yakıt tüketimine sahip motorlar bunlar, yani cup 100, sanırım 3,5-4 lt kadar yakıt depoları var.

güzel bi seçim vergisi yok , az yakar , şehir içinde çok kıvraktır , çok kaçmasada idare eder 100'ü görürsün en azından ;)

Kanuniler iyi ..Mondialın o modellerinde çok şanzıman problemi gördüm..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizim pederde gitmiş kymco cup almış.Yazlıkta kullanıyoruz şimdi.Ancak aldıktan sonra duymuşki kanuninin cup100 modeli vergiden muafmış.Çok pişman oldu kanuni almadığına.

ikisiyle de cokca gezme vaktim oldu . Kanuni elite sahibiyim zaten . Mondial biraz daha oyuncak hissi veriyor sürerken.. Ancak güc olarak o kadar da fark hissedemedim ama kanuni nin şöyle bir sorunu var 100cc cup ların coğu kullanmaya da bağlı olarak belli bir süre sonra eksozları demirden susturucu kısmına geçtiği yerden kaynakları kopuyor. Bir de şöyle bir farkları var kh kanuniye gore biraz daha az agresif. sessiz sakin :) benim tespitlerim bunlar ama ikisi de bakarsan bağ bakmaz isen dağ felsefesi güden motorlar.

kendim kullanmama rağmen kanuni demiyeceğim :( bıktırdı çünkü

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Bizim pederde gitmiş kymco cup almış.Yazlıkta kullanıyoruz şimdi.Ancak aldıktan sonra duymuşki kanuninin cup100 modeli vergiden muafmış.Çok pişman oldu kanuni almadığına.

kanuni alsaydı esas ozaman pişman olurdu hondadan sonra en iyi cuplardan biridir o aktivler

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuni alsaydı esas ozaman pişman olurdu hondadan sonra en iyi cuplardan biridir o aktivler

Valla doğru söylüyosun.Bide yazlık yerinde arızayla uğraşmak çekilmezdi.3 senedir kullanıyoruz kymconun maşallahı var.Sağlam olsunda vergi ödeyelim.

cup tarzı motorun hakkı 60 -70 tir üstüne çıktınmı yusufları toplarsın başına bak bende yuki nin 100 cc cup unu kullanıyorum 120 km yi geçiyor motor ama doğru ama yanlış ibreye nekadar güvenişlir bilmiyorum ama bende ibrenin yalancısıyım anladın sen onu herneyse sonra motor ne duruyor ne düzgün gidiyor heryeri oynamaya başlıyor hız için hız motoru al canını tehlikeye atma !!

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
cup tarzı motorun hakkı 60 -70 tir üstüne çıktınmı yusufları toplarsın başına bak bende yuki nin 100 cc cup unu kullanıyorum 120 km yi geçiyor motor ama doğru ama yanlış ibreye nekadar güvenişlir bilmiyorum ama bende ibrenin yalancısıyım anladın sen onu herneyse sonra motor ne duruyor ne düzgün gidiyor heryeri oynamaya başlıyor hız için hız motoru al canını tehlikeye atma !!

sen cup ları çinli cuplara göre değerlendiriyorsa yazdıkların doğru hiç çinli cup kullanmadığım için bilemiycem ama innovalar 80km üstü gayet stabil

cup alcaksan sana bır motorcu tavsıyesı lifan 100 al sınıfının en hızlısı ve az yakanı mondıyal ve kanunı nal toplar arkandan derım bırde ısın obür yüzü var bu tarz motosıkletler hız ıcın tasarlan mamıs daha cok ekonomık ulasım ıcın tasarlan mıstır zaten cup anlamı .ucuz sehır motosıkletıdır saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar