arkadan çarptı bide gülüyor!

arkadaşlar gerçekten başıma okadar şey geldi bunada çok şaşırmadım aslında ama naapcagımı bilemedim,
dün saat 15 sularında balattan eminönüne dogru gidiyodum yol çok kalabalıkta diildi bilmeyenler için 2şeritlik bi yol orası ben soldan gidiyodum fenere gelince duraktan 2 otobus hareket etti teki onumdeki arabanın onune digeride benim onume girmeye caliştı tabi biz onumdeki arabayla yavaşladık otobuslere yol vermek için bu arada aramız 2-3 metre gibi bi uzaklıktaydıki bi anda motorun arkası bi darbeyle saga savruldu allahtan o ara gaza fln basmadıgım için dengeyi bozmadan toparladım kafayı cevirdigimde arkadan bi palio bana vurmuş adam el kol yapıo o an oyle bi tepem attıki adamı yakalamak istedim snr nolur nolmaz die sakinleşene kdr takip ettim bi sure sonra biyerde yakaladım
amca gayet rahat elinde sigara bana bakıp güldü dedim sen naaptıgını sanıyosun adam halini bozmadan gülerek noolmus carptım bişeymi oldu dedi bende baararak altımdaki motor devrilse o anda nolucaktı nası yaparsın bole bişey dedim adamda bişey olmadı işte sende kenardan gitseydin yol verseydin nie yavasladın dedi bende gormedinmi otobusleri onumdeki arabanın durdugunu gormedinmi naapsaydım diye baarmaya başladım yine amca (50-55 yaslarında buarada) istifini bozmadan neyse oldu artık vurdum napıyım istersen sende bana vur odeşelim diyince bi kat daha sinirlendim o ara arabalar gitmişti yolun ortasında konusuyodk biz arkadan kornalar calınca amca bide yüzsüzce hadi sen onden git bari dedi bende bas git die baardım biraz yolda takip ettim mercana girdi bende sadece plakasına baktım orası yolumun ustu o arabayı bidaha gorursem ozmn odesicez o amcayla
araba gri fiat palio 34 MDE 03 plakalı tanıyan varsa amcaya dunden beri kulagının benim ettigim yuzlerece küfürden dolayı cınladıgını solesin!!

Dostum, böyle bir durumda maalesef çaresiz kalıyoruz.

Kendimizi tutamayıp ona saldırırsak, zarar verirsek suçlu duruma düşüyoruz. Malına zarar verirsek haksızken haklı duruma geliyor. Ama 10 dk önce bizi öldürmeye kalkışan bir şahıs olduğu için kendimize hakim olamıyoruz da...

Çok can sıkıcı bir durum. Geçmiş olsun.

Ş*refsiz ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

Allah'tan sana bişey olmamış Muharrem abi :cyclopsan

çivi çiviyi her zaman sökmez. amcaya bağırıp çağırıp ödetmek de seni rahatlatır ama onun bir sonraki motosiklete hoşgörülü davranmasını sağlamaz, aksine bir sonraki motora bile bile vurabilir. amcaya yaptığının bir insanın hayatına mal olabileceğini anlatabilmek lazım. ancak anlayacak bir zihniyette de olmayabilecek çok insan var :).. yolda gidiyoruz. arkadan adamın birisi sellektör yapa yapa geliyo. ben yol veriyorum ama önümdeki adamın gidecek bir yeri yok. önünden çekilemiyor haliyle. biraz ilerde çekiliyor en sağa. bu sefer sellektör yapan adam da adamın önünü kesip iniyor. olayı anlamaya çalışan zavallı adam camı açıyor. sellektor yapan eleman adamı yakalayıp sen kimsin de bana yol vermiyorsun lan adi şerefsiz diye başlıyor. o sırada emniyet şeridinde bulunan ( tesadüfen ) polis geliyor :) şimdi yapcak bişey var mı? yok bu tipler böyle. trafikte kaçmanıza müsaade edebilecek kadar takip mesafesi bırakmayan insanlar arkanızdan geliyorsa her zaman yol vermek en iyi çözüm bence.

bole bılıncsız soforler oldukca bu ıstanbulun trafıgı yoluna gırmez

Geçmiş Olsun kardeşim Allahtan birşey olmamış.
Böyle İnsanları(insan demek bile yakışmaz böylelerine) asmak Lazım.
İnsan bir özür diler birşeyin varmı diye sorar
Adam sende bana çarp ödeşelim diyor ya :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala hiç kusura bakma ama sen bıraz alttan almısın sanırım eyer gözünü korkutsaydın it gibi özür dilerdi senden neyse gecmıs olsun.kalkıcakta bana 50-55 yasında kı amca haksız yere bırde öle dıyecek yası ne olursa olsun ah ah yerler adamı vala :bounce:

eger bana korna çalsa veya benim onu frkedebilecegim kdr yakın takip etse ztn yol veririm ugrasmam bn onunla ama adamın arkamda oludugu bana vurunca farkettim
ayrıca adama anlattım bu alet 2 tekerli sen arkadan vuruyosun ben nasıl dengemi saglayıp ayakta durabilirim die adam gulerek oldu bikere noolmus yanı vurdum dio ne dersin bu adama ya dese kusura bakma yanlışlıkla oldu vs bişey demicem ama adam bilerek vurdum diyo sence bu adam bundan sonra insan gibi davranabilirmi!!!

vala hiç kusura bakma ama sen bıraz alttan almısın sanırım eyer gözünü korkutsaydın it gibi özür dilerdi senden neyse gecmıs olsun.kalkıcakta bana 50-55 yasında kı amca haksız yere bırde öle dıyecek yası ne olursa olsun ah ah yerler adamı vala :bounce:

ztn adam yaslı olmasa kafamda kaskla bi kafayı gomücektim gülerken

Son düzenleme:
Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum.

Hastanelik et bayıldığı zaman ambulansı ara adreste ağır yaralı var de ve git.

Kimse bana demesin yok olmaz şiddet cart curt adam canına kast ediyor ya!

Bana acımayana bende acımam o insandır hata yapar bende insanım affetmem o zaman çok basit iki insani hareket olur işte.

GKN

ya şindi dicemki;böle kıl durumlarda genç yaşlı dinlemicen adamı alıp ameliyat edicen kulak burun boğazdan
sooramillet dicekki gökhan kötü örnek oluyo..

Valla ben motoru alalı 2.5 ay oldu...
her olayda motoru durdurup kavga etseydim eldiven yerine muşta takmam gerekirdi..
ama bu olayda amca çok ileri gitmiş..benim hep korktuğum senin başına gelmiş..

geçmiş olsun..artık iyi tarafından bak..en azından sağlıklısın..bütün kötü olaylar böyle sonuçlansa keşke..

geçmiş olsun muharrem.benimde hep böyle sinirlendiğim oluyor.ama sen o adamı indirip kafa göz dalsan ne olucak sonra?Basın yayın organları başlıyacak barbar motorcu yaşlı adamı sokak ortasında ölesiye dövdü.işte ben bu gibi başlıkların çıkmasını istemiyorum.

geçmiş olsun ama adam sana demiş sende bana vur diye ..o fırsat
kapısına bi tekme atıcaktın çekip gidicektin

bu kendini bilmez sürücüler akıllanmıyacak galba yazık abi sen kızmakta yerden göğe kadar hklısın ama motorumuz var bisey yapamıyoruz bu magandalara geçmiş olsunn :pale:

geçmiş olsun öncelikle. Bana da oldu bu tür şeyler.
ancak her ne olursa olsun, ödetmek, küfretmek vb şeyleri burada haklı çıkarman anlamına gelmez. ve çok önemli bir konu da, yargıya gitmek veya insanları teşvik etmek istemiyorsan asla arabayı teşhir etme. Ne kadar haklı olsan da haksız konuma düşüyorsun.
Tekrar geçmiş olsun ama derhal yazından araba markasını ve özellikle plakasını sil ya da Moderatorler siliniz. çok yanlış.

durup trafiği çağırıp uğraşsaydın i.... le... öküze bak ya bide sırıtıyo he maşallah sendede peygaber sabrı varmış.... ben olsaydım kafayı koyduğum gibi yamulturudum arabasınıda salardım artık nereye çakarsa............

böyle öküzlere ehliyeti verenlere .......................

Aynı şey bana da oldu , ama adam ayağım pedaldan kaydı nooldu yani diye cevap verdi . Bende daha dikkatli olmasını rica ettim, olay kapandı . Şimdi Muharrem arkadaşımın , başına gelenler hepimizin başına gelebilir. adamın ayağı gerçekten kayabilir, bu illada kötü amaçlı olması gerekmiyor. Adam sende bana vur ödeşelim demiş . Bu da bir özür sayılır . Şimdi gelelim yukarıda ateşli arkadaşlarımızın yanıtlarına ah bana olsaydı şöyle yapardım böyle yapardım gibi. Arkadaşlar siz şöyle yapar böyle yaparsanız ,kaza ile olan bir olayı çinayete kadar götürürsünüz . Bu da sizi o adamdan daha iyi yapmaz aksine bütün motorcuların adını da lekelemiş olursunuz . Ne olursa olsun HOŞ GÖRÜ beyler. Davranışlarımızla Motorcular çılgın serseri değil , çok efendi ve bilinçli olduğumuzu etrafımıza örnek olarak göstermemiz gerekir. eğer o adam bilinçi olarak hızlı vursaydı Muharrem arkadaşımız motorun üzerinden en azından savrulurdu bu arada sürücüyü savunduğum,aklınıza gelmesin kendimizi savunuyorum,motorcuları savunuyorum dikkatinizi çekerim. Lütfen daha makul olalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar