Aref Ghafouri...

aref uçan adam sabrinin oglu diye bi bilgi vardı noldu o bulundumu ???

Helal olsun bu akşam güzeldi kendini iyi geliştirmiş :cat: kader yazısında poşet iki bölmeliydi, kız kağıt alırken, diğer parçalar oynamıyordu, kutudaki yazılar nasıl yaptı ki acaba içinde yazan bi düzenek varmdır ::153::

david copperfield (böyle mi yazılıyordu) gelmişti ya, avanak şarkıcılardan biri hilesini açıklamıştı adamın. ham çökelek şarkısını söylyendi sanırım.

aynı zihniyet devam ediyor. neyi naıl yaptığını çözmeye niye uğraşıyorsunuz, izleyip eğlenmek neyinize yetmiyor. yok kağıt oynamıyomuş, yok kulağına fısıldıyomuş vs. vs. hile hurda olduğunu herkes biliyor zaten. önemli olan adamın bunları izlenebilir hale getirmesi zaten. neyse isteyen istediği yerinden yakalasın işte.

zaten mind freak özlemim vardı bi süredir, iyi geldi bu aref.bu vesileyle chris angel' a da selamlarımızı göndermiş olalım.

Arkadaşlar ilizyon işte eğlenmeye bakalım triplere gerek yok :D 1.bölüm hilelerini hep bulmuş arkadaşlar youtube yazarsanız görürsünüz.
Ayrıca Aref programın bir parçasıda olabilir reyting hesabı için TV dünyası bu belli olmaz. :D

Son düzenleme:
Orta vadede insanlığa inancımı ve ahlakımı yitirirsem ben de falcı olacağım. Neler neler bilirim inanamazsınız :)

Bu yapilan desifre etme hareketleir cidden saygisizlik.

Adam zaten buyulu guclerim var diye cikmiyor ki ortaya. Dogru arac gerecleri , guzel bir korografi ile harmanlayarak size harika bir show yapiyor.

Superman ya da Matrixteki Neo sirtlarindaki kablo havalarda uctugunu biliyordunuz o zaman neden bu filmleri izlemeye gittiniz?

Cozdum cozdum diyince ne geciyor elinize anlamiyorum. Yolda bir kutu gorseniz icinden ayni mesaj ciksa onemsemezsiniz, ada tv cikinca millete vasife oldu bunu cozmek

Yetenek o kutunun icinden cikan yazi degil, o araci dogru sekilde izleyiciye lanse etmekte.

Siz birilerinin yetenklerine saygi gostermez iseniz yarin da baskalari sizin yeteneklerinize saygi gostermez. Once milletce bunu ogrenmeliyiz.

F54

bunu deşifre etmeye çalışanlar bu adamın yaptıklarının kaçını becerir adama helal olsun herkezin agzına sinek kaçırdı herkezin önünden tren geçirdi:queen:

Hilesi var veya yok kolaysa bide siz yapın okadar kişi içinde bizde izleyelim :cat:

Bu yapilan desifre etme hareketleir cidden saygisizlik.

Adam zaten buyulu guclerim var diye cikmiyor ki ortaya. Dogru arac gerecleri , guzel bir korografi ile harmanlayarak size harika bir show yapiyor.

Superman ya da Matrixteki Neo sirtlarindaki kablo havalarda uctugunu biliyordunuz o zaman neden bu filmleri izlemeye gittiniz?

Cozdum cozdum diyince ne geciyor elinize anlamiyorum. Yolda bir kutu gorseniz icinden ayni mesaj ciksa onemsemezsiniz, ada tv cikinca millete vasife oldu bunu cozmek

Yetenek o kutunun icinden cikan yazi degil, o araci dogru sekilde izleyiciye lanse etmekte.

Siz birilerinin yetenklerine saygi gostermez iseniz yarin da baskalari sizin yeteneklerinize saygi gostermez. Once milletce bunu ogrenmeliyiz.

Ne yani bun, adam nasıl yapıyor diye düşünmeyecez mi? bu gösterinin bir amacı da düşündürmek değil mi zaten, ben zaten takdir ettim , Helal olsun bu akşam güzeldi kendini iyi geliştirmiş :cat: diyerek saygı göstermek ayrı yapılan hileleri bulmak ayrı ben çözerken düşünüyorum, bir şey bulunca mutlu oluyorum :queen:

"Yetenek sizsiniz" programı bu yarışmacıya çanak tutuyor bence.. Ama gerçekten etkilenmemek elde değil. herşeyin bir kandırmaca olduğunu unutup izledikten sonra insan güzel duygular içinde kalıyor etkileniyor yani.

F54

bence bu sitede de böyle yetenekler vardır onları da o programda görmek isteriz hatta begenirsek sonuna kadar eleştiririz nasıl yaptı vay anasını satayım baksana şurda şöyle hile yapmış vaybe

Bu tür merak uyandıran şeyleri deşifre etmek nedena yıp olsun yahu? Bir illüzyonist için deşifre etmek ayıp olabilir ama halktan insanlar için değil. Deşifre edilecek ki yenileri yapılsın. Kafalrtı çalıştırsınlar, farklı yöntemler bulsunlar. Aref'i takdir ediyorum, bayatlamış numaralarla karşımıza çıktığı iddia edilse de çoğumuz bilmiyorduk bu numaraları. Fakat bilenler deşifre ediyor. Ne yani deşifre edilmese de tavşan çıkarsa daha mı iyiydi?

Acun işini bilir. bu çocuktan voleyi mutlaka çakacaktır, bir dahaki program için güzel projeler düşünüyor bence:p:pgafiriye selam eder başarılarının devamını dilerim:rendeer: bu arada hilede kullanılan cihaz 3000 dolarmış:cherry:

Hilesi var veya yok kolaysa bide siz yapın okadar kişi içinde bizde izleyelim :cat:

3,795.00 dolar verip kutuyu alan herkes biraz uğraşırsa yapabilir sanıyorum:)

ben gösteriyi ancak bugün izleyebildim,işinin hakkını veriyor.

milletin ağzını açık bıraktıya helal olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar