bana kalirsa isin hilesi yarisma programi.Reyting almak icin yapilan sahtekarliklar
katılıyorum :cat: bu adam bu kadar şeyi aşı bir hile tekniği kullanmadan yapabilseydi zaten david copperfield gibi olurdu...
bana kalirsa isin hilesi yarisma programi.Reyting almak icin yapilan sahtekarliklar
Bu kadar didik didik edilmesi cidden yersiz . Bizim ne sanata ne de sanatciya karsi saygimiz var. Zaten saygimiz olsa Turkiyeden nice sanatcilar cikardi.
Meshur bir laf vardir.
"Savastan sonra herkes General kesilir"
Taktir etmeyi eziklik olarak algiliyoruz yada kiskandigimizdan taktir edemez duruma geliyoruz.
Cocugun biri gosteri yapti bir yarismada , didik didik ettiler, utanmasalar o kutuyu ne zaman aldigini , garantisinin bitim suresini dahi arastiracaklar.
Yolcu otobusune bineriz, koltuk sayisini yolcu basina dusen bilet fiyati ile carpar otobus firmasinin karini hesaplamaya kalkariz.
Motosiklet egzoz firmasinin urettigi egzozu sanayide borudan uretiriz, o firma 550 Euro istedi ben yaptim 100 TL ye diye hava atariz.
O isler oyle yurumuyor ama.
Ortada bir emek var. Harcanan vakit var. Bunun karsiligi var. Yer gelir maddi olarak , yer gelir alkis olarak.
Madem bu kadar zeki var,neden katilmadiniz yarismaya? Sonucta isin ucunda para odulu var.
Hurriyet gazetesi sirri cozduk diye aciklamis. Iiy halt yedin de buldun o kutunun ureticisini.
Medeni bir gazeteci olsan , su cocuk dun aksam harika bir gosteri yapti der tebrik edersin.
O kadar didikliyoruz ki , ne isin heycani kaliyor , nede sanati yapanin zevki kaliyor.
Iki gun sonrada cikar, Turk mucit o kutuyu 450 TL imal etti diye!!!
Herseyi bu kadar didikler isek hayattan nasil zevk alacagiz?
yaratici bir millet degiliz malesef. Tek bildigimiz yapilan seyleri didiklemek , kesif edilmis Amerikayi yeniden kesif edip birde bununla ovunmek.
Bu kadar didik didik edilmesi cidden yersiz . Bizim ne sanata ne de sanatciya karsi saygimiz var. Zaten saygimiz olsa Turkiyeden nice sanatcilar cikardi.
Meshur bir laf vardir.
"Savastan sonra herkes General kesilir"
Taktir etmeyi eziklik olarak algiliyoruz yada kiskandigimizdan taktir edemez duruma geliyoruz.
Cocugun biri gosteri yapti bir yarismada , didik didik ettiler, utanmasalar o kutuyu ne zaman aldigini , garantisinin bitim suresini dahi arastiracaklar.
Yolcu otobusune bineriz, koltuk sayisini yolcu basina dusen bilet fiyati ile carpar otobus firmasinin karini hesaplamaya kalkariz.
Motosiklet egzoz firmasinin urettigi egzozu sanayide borudan uretiriz, o firma 550 Euro istedi ben yaptim 100 TL ye diye hava atariz.
O isler oyle yurumuyor ama.
Ortada bir emek var. Harcanan vakit var. Bunun karsiligi var. Yer gelir maddi olarak , yer gelir alkis olarak.
Madem bu kadar zeki var,neden katilmadiniz yarismaya? Sonucta isin ucunda para odulu var.
Hurriyet gazetesi sirri cozduk diye aciklamis. Iiy halt yedin de buldun o kutunun ureticisini.
Medeni bir gazeteci olsan , su cocuk dun aksam harika bir gosteri yapti der tebrik edersin.
O kadar didikliyoruz ki , ne isin heycani kaliyor , nede sanati yapanin zevki kaliyor.
Iki gun sonrada cikar, Turk mucit o kutuyu 450 TL imal etti diye!!!
Herseyi bu kadar didikler isek hayattan nasil zevk alacagiz?
yaratici bir millet degiliz malesef. Tek bildigimiz yapilan seyleri didiklemek , kesif edilmis Amerikayi yeniden kesif edip birde bununla ovunmek.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=112973595446321
ikinci videosunun da sırları.
Adam çok acemi abi kim ne derse desin,belli oluyor.
Nerde gördünüz David Copperfield gibi bir adamın sırlarının akşamına açıklandığını?
Abartma o kadar da değil diyeceksiniz...Asıl abartan bu adama o kadar değer veren insanlarımız.Fasülyeleri kaybeden falcıya bile aynı oranda şaşımıştım...
Bir gosteriden sonra kimse bir aciklama getiremiyorsa , kimsenin nasil yapildigina dair en ufak dusuncesi yoksa iste ona `helal olsun` der insan.
.
Oyle biri cikar ise sanirim o kisinin ismi sifati Peygamber olurdu.![]()
Ben aciklanamaz gosteri diye bir seyi zaten kabul etmiyorum. Ama gosteri yapildiktan sonra taktir yerine , millet ne olacak yaa almis kutuyu para ile bize caka satiyor isteye getiriyor. Bakis acisi resmen bu su anda.
Piramitleri arastiriyoruz, dogru . Ama siz hic duydunuzmu bir insaat muhendisinin cikip. "Yaa arkadas ne olacak koymuslar taslari simetrik al sana piramit ucgenler diye," bir yorumu?
Piramitleri o kadar inceledik ki sonunda dunyanin 7 harikasindan biri yaptik ama
Sakin bunun sebebi bu yapiya ve emege olan saygidan olmasin?
Ilizyon zaten Saklabanliktan dogmus bir meslektir. Krallari eglendiren kisilerin sanatlarini gelistirerek yaptiklari bir dal dir ilizyon. Guldurmenin yerini merak ve hayranlik gosterisi almistir.
Bakin Turkiyede Chopper motor ureten TT firmasi icin de bu sitede ayni yorumlar olmadimi?
Yaa motor blogu hazir geliyor. suspansiyon hazir geliyor, hepsini monte ediyor bununmu adi uretim diye yerden yere vurmadilarmi?
Daha gecen hafta Ingiliz bir arkadasim sirf Bosphorus zillerinin yerinde uretimini gormek icin Istanbuldaki fabrikasina gitti. 800 euroluk zili yerinde almak icin bir 800 Euroda ucaklara konaklamalara harcadi.
Ne fark var makina uretimi ile dedigimde. "Ses ayni , farki verilen emek ve sanati dedi."
Bizde bu bilincin olusmamasi beni uzuyor. Herseyi cok basit goruyoruz. Motor uretmeyi , araba uretmeyi , hokkabazlik yapmayi . Herseye verecek bir teknik aciklamamiz var. Hepsini cozecek zekamiz var, ama adamlarin doktugu teri , harcadiklari zamani taktir edecek kulturumuz yok.
Bilmem anlatabildimmi?
Bence asıl abartan bunların ilizyon olduğunu unutup her oyunu deşifre etmeye çalışanlar... Tadını çıkarsın herkes, sırlarını bulup açıklayınca ne olacak? Adam zaten ilah olduğu filan iddaa etmiyor ki... :cat:
Oyle biri cikar ise sanirim o kisinin ismi sifati Peygamber olurdu.![]()
Ben aciklanamaz gosteri diye bir seyi zaten kabul etmiyorum. Ama gosteri yapildiktan sonra taktir yerine , millet ne olacak yaa almis kutuyu para ile bize caka satiyor isteye getiriyor.
Bence asıl abartan bunların ilizyon olduğunu unutup her oyunu deşifre etmeye çalışanlar... Tadını çıkarsın herkes, sırlarını bulup açıklayınca ne olacak? Adam zaten ilah olduğu filan iddaa etmiyor ki... :cat: