Aref Ghafouri...

Bunların hepsi yalan-dolan, umarım aranızda gercekten inanan yoktur...

heralde yani.. bunların hepsinin bi hilesi var öyle gerçek bir şey olsa adam orda ne uğraşsın gider süperlotoyu bulur.. :)

ciddimisinnn :mrgreen:

tabiki bu adam bunları güçlerini kullanarak yapmıyor yoksa çoktan peygamberliğini ilan ederdi yalan dolan demeye gerek yok nekadar cahil bir yaklaşım sadece ilüzyon bu bende yorum yazıyorum işte pehhh::puro::::puro::

heralde yani.. bunların hepsinin bi hilesi var öyle gerçek bir şey olsa adam orda ne uğraşsın gider süperlotoyu bulur.. :)

düşünce gücü ile bazı şeyler yapılabiliyor,bende bir kaç kez şahit olmuştum.Sayısal lotoyu tahmin edemez çünkü oradaki sayıları makine çekiyor ve insan dokunmuyor.

yani bu adam sizce insanların yapacaklarını söyliceklerinimi tahmin ediyor inanıyormusunuz siz buna.. bence sadece başarılı bi şekilde ilizyon yapıyor hepsi bu yoksa benden sizden farkı yok..

Akşam akşam herkesi tribe soktu lavuk. Küpesi ayrı, saçı başı ayrı...

Ama helal olsun.

Mersin İl Temsilcisi
bu mantıkla eğlenmeniz mümkün değil.
elbette ki Allah'tan başkası gaybı bilemez ama bunu tekrar takra iddia etmek sadece zaman kaybı.

en azından emek var ortada.

Birkaç yıl önce irandaydım,orada kör bir falcı görmüştüm,nereden geldiğimi adımı,yaşımı ve bir çok şeyi bilmişti...

Birkaç yıl önce irandaydım,orada kör bir falcı görmüştüm,nereden geldiğimi adımı,yaşımı ve bir çok şeyi bilmişti...

efe ben onların 3 harflilerle bağlantısı olduğunu düşünüyorum.. arefin bir benzerini fenomendeki yarışmacılarda da izlemiştik hatırlarsanız..

bilimsel yazışalım...hani başkası olsa umursamam ama diploman beni ürkütüyor...olaya daha farklı açıdan bakarmısın...yalan dolansa küçük bir araştırma yapıp hilenin nerde olduğunu açıklayabilirsin...

bilimsel yazışalım...hani başkası olsa umursamam ama diploman beni ürkütüyor...olaya daha farklı açıdan bakarmısın...yalan dolansa küçük bir araştırma yapıp hilenin nerde olduğunu açıklayabilirsin...

bi kadındanmı korkuyonn pehh:mrgreen:

bi kadındanmı korkuyonn pehh:mrgreen:

haşikisodört aga her türlü bilime saygı ve hürmet içindeyim...bilime gider yapılmaz...:p

o kadın seçilmiş olm...

abi ben işe gideceğimden uyumak zorundayım...yoksa günüm perişan oluyor...haydi sizlere güzel sohbetler...

haşikisodört aga her türlü bilime saygı ve hürmet içindeyim...bilime gider yapılmaz...:p

o kadın seçilmiş olm...

abi ben işe gideceğimden uyumak zorundayım...yoksa günüm perişan oluyor...haydi sizlere güzel sohbetler...

seçilmişmii..:cyclopsan yanmı bastık..::saskin::

bana kalirsa isin hilesi yarisma programi.Reyting almak icin yapilan sahtekarliklar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar