ARAZİYE SIFIRDAN BAŞLAMAK - SORABİLECEĞİNİZ HER ŞEY

Yaw motorun amortisör ayarlarını değiştirdim. Arkayı sertleştirdim. Adam akıllı test etmek nasip olmadı. Servise lastik havaları ile oynama dedikçe illa maşada yazana çekiyorlar. Ya arkadaş ebatlar orijinalde 110/140 die utanmasalar lastiklerimi sökecekler. 120/160 lastik takılı. Oynamayın havalarla dedikçe illa gidip havaları indiriyorlar. Ben zevk olsun die basıyorum zaten 32/36’yı. Kalkmışlar gene 29/30 mu ne yapmışlar. İşim gücüm yokmuş gibi sabah lastik havası sırasına bir benzinlikte :pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Sabah sabah farkettimki İstanbul içinde hangi taşıtı ulaşım için kullanırsam kullanayım direk nefret etmeye başlıyorum. Gene motorumu bırakıp servise bindim güzel güzel :queen:

Bende simdi giydim montumu, sigara bitsin kaskı da takıcam, Allahın tatsumosu bu gidişle en bi doblo alırsın bak demedi deme :queen:

Bu işler sağlığa zararlı Mr Mud'un gazına gelmeyin.

https://www.youtube.com/watch?v=JmYPbUwyP6c

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Bende simdi giydim montumu, sigara bitsin kaskı da takıcam, Allahın tatsumosu bu gidişle en bi doblo alırsın bak demedi deme :queen:
Ettin etmedin, tekrar Crf 250 L aldırdın bana MrMud. :cherry:
10 güne gelecekmiş. Hem de en siyahından...:thumleft:
(Rally'i verdiğimden beri boşlukta hissediyordum. Rahatladım valla)

Ettin etmedin, tekrar Crf 250 L aldırdın bana MrMud. :cherry:
10 güne gelecekmiş. Hem de en siyahından...:thumleft:

Ooo Sıtkı hocam vallahi mutlu oldum :mrgreen:
Kampçı adamsınız siz, mutlu edeceğini umuyorum.
Hem kamp rotalarında yol bozukmu, toprak varmı, çukur varmi diye düşünme derdi de kalkar, hayırlısıyla gelsin inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Bu işler sağlığa zararlı Mr Mud'un gazına gelmeyin.

https://www.youtube.com/watch?v=JmYPbUwyP6c

Enduro Kex izlersen tabi psikolojin bozulur koçero :mrgreen:
Adamlar global sıralama yapsan en dengesiz enduro gruplarında rahat ilk 10'a girer :mrgreen:
Içlerinde kendi çapında yarışlara katılan sürücülerde var, sadece free takılıp böyle dingil dingil hareket yapanlarda, çok tehlikeliler :mrgreen:
Hele bir Derek isimli eleman var, tek başına film.
Bir videoda motoru ağaçta kalıyordu gerisini tahmin et işte :D

Yok be abi ne doblosu. Virajda devriliyor onlar :) Lakin serviste sabah gitmeside ayrı rahatlık. İçlik giyme derdi yok, sürekli focus bir şekilde odaklanma derdi yok. Takıyorum kulaklığı, yayılıyorum koltuğa. Benim yerime getiriyor. Üstüne birşey olursa direk iş kazası raporuna da sahip oluyorum. Her yönden kârlı :)

Yok be abi ne doblosu. Virajda devriliyor onlar :) Lakin serviste sabah gitmeside ayrı rahatlık. İçlik giyme derdi yok, sürekli focus bir şekilde odaklanma derdi yok. Takıyorum kulaklığı, yayılıyorum koltuğa. Benim yerime getiriyor. Üstüne birşey olursa direk iş kazası raporuna da sahip oluyorum. Her yönden kârlı :)

Vallahi okurken yakandan tutup silkelerken "Kendine gel, 4 tekerin konforuna aldanma, sen bu değilsin" diyerek bağırasım geldi :D :D
Bunlar hep aldatmaca, aldanma çocuksu masum klimasına, mutlaka trafikte kalırsın bir gün :D

Vallahi okurken yakandan tutup silkelerken "Kendine gel, 4 tekerin konforuna aldanma, sen bu değilsin" diyerek bağırasım geldi :D :D
Bunlar hep aldatmaca, aldanma çocuksu masum klimasına, mutlaka trafikte kalırsın bir gün :D

Havalar güzel daha. Gerçi motorumuda sevmiyorum. Sevsem belki farklı olurdu :p Ne araziye giriyor ne de 200 basıyor.

Havalar güzel daha. Gerçi motorumuda sevmiyorum. Sevsem belki farklı olurdu :p Ne araziye giriyor ne de 200 basıyor.

Öyle deme :)
Senim beğenmediğin o motorun hayaliyle uyuyan çocuklar vardır belki de bir yerlerde :)
En değerli motor, sahip olduğun motordur.
Ha gönül ister bi 701sm alayım şaak diye ama, hali hazirda ki kredi borcu avucunu kaşıyor :)
Benim gariban dediğin mondi'ye, "Vay ne ne motor ama" diyen çocuklar var :)

Tmm hayali ile uyuyanlar var ama motorun yetmediği yerde ben ne yapabilirim? Hani düz yolda gaz yolu çevirenlerden de değilim :)

Tmm hayali ile uyuyanlar var ama motorun yetmediği yerde ben ne yapabilirim? Hani düz yolda gaz yolu çevirenlerden de değilim :)

Seni çok iyi anlıyorum.
En nefret ettiğim olay, kısa vites aralığı.
Viraja girmeden vites düşürüyorsun, çıkarken şak şak saniyede 4 vites atiyosun felan, kuduruyorum sinirden.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Nedir bu motokrossçuların çilesi?Kafama başka motorun ön tekeri çarpmadığı sürece eğlenceli gözüküyor.:mrgreen:
Şaka maka şu sigorta fiyatları fırlamadan önce ikinci motor olarak bir adet Xtreme Max 150 almayı düşünüyordum.Ama malum sigortası,vergisi,muayenesi ıvırı zıvırı vazgeçtim.

Seni çok iyi anlıyorum.
En nefret ettiğim olay, kısa vites aralığı.
Viraja girmeden vites düşürüyorsun, çıkarken şak şak saniyede 4 vites atiyosun felan, kuduruyorum sinirden.

Yok bunda vites arası uzun da istediğim aralıkta tork vermiyor. 14k devir nedir 250cc için? 2.vitesle tüm yolu bitirmek gibi birşey :queen:

Yok bunda vites arası uzun da istediğim aralıkta tork vermiyor. 14k devir nedir 250cc için? 2.vitesle tüm yolu bitirmek gibi birşey :queen:

Maks. Tork hangi devirde veriyo ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

Nedir bu motokrossçuların çilesi?Kafama başka motorun ön tekeri çarpmadığı sürece eğlenceli gözüküyor.:mrgreen:
Şaka maka şu sigorta fiyatları fırlamadan önce ikinci motor olarak bir adet Xtreme Max 150 almayı düşünüyordum.Ama malum sigortası,vergisi,muayenesi ıvırı zıvırı vazgeçtim.
https://www.youtube.com/watch?v=psut3nGZKPc

İmkan varsa tavsiye ederim hocam :)

10k devirde :queen:

O ne la :sunny:
Hiç zahmet etmesin bence, Tork'un geldiği yola değmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

Her sınıfı tarzı çözdüm, ama bu scootercıları çözemedim.
Mesela Endurocu, racingci, cruisercı felan az çok bir kullanıcı profili oturmuş sınıflar.
Ama scooter süren Hırsızı var doktoru var, esnafı var, akıllısı var dengesizi var, her çeşitten tonla var.
Tamam diğerlerinde de var hepsinden ama, Mesela cruisercı dediğinde gözünde bir profil canlanır, yada enduro diyince felan.
Scooter diyince beyin error veriyor :D

Tabiki değmiyor. Şimdi Fiat ducato servisimde torkun 1750rpm’de gelip beni götürmesini izliyorum. Hemde klimasınıda açtık. Mis gibi mis...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabiki değmiyor. Şimdi Fiat ducato servisimde torkun 1750rpm’de gelip beni götürmesini izliyorum. Hemde klimasınıda açtık. Mis gibi mis...

kütük gibi araba, hiç rahat değil ducatolar 😀

Walla umurumda bile değil. Benim gözümde harry potter’daki atsız faytonlar gibiler. Sadece biniyorum ve beni eve getiriyor.

Yarın motoru çıkarırım ama. Lakin çıkarıncada işten eve gitmek falan koyuyor. Direk uzun yola çıkasım geliyor.

Walla umurumda bile değil. Benim gözümde harry potter’daki atsız faytonlar gibiler. Sadece biniyorum ve beni eve getiriyor.

Yarın motoru çıkarırım ama. Lakin çıkarıncada işten eve gitmek falan koyuyor. Direk uzun yola çıkasım geliyor.

Öyle hem ayranım dökülmesin hem canım sıkılmasın olmuyo, arabacı olcaksak motoru bırak motorcu olcaksan mecbur kalmadıkça arabaya binme kurallar böyle.
Kuralıda 10sn önce koydum.
Taze kural.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar