Arayıpta bulamadığım heifer ahtapot file :(

Arkadaşlar geçen sene başında bim marketlerine bir ahtapot file gelmişti yanılmışyorsam 72cm x 35cm ebatlarındaydı, interneti alt üstü ettim bu ürünün aynısından bulamıyorum bi bulsam 10-15 tane alacağım, bu şekilde dikdörtgen ahtapot file satan bildiğiniz bi yer varsa yada geçen sene alıp stok yapan almak isterim.

Ürünün boş poşeti duruyor ebatları yazan yarın depodan alıp fotosunu da atarım.

Araba filesi değil miydi o? Kask filesi olarak kullanırım diye almıştım, büyük gelince kullanamadım. Evde bulursam haber ederim.

F54

bende bim den aldım 3 tane 3.5 tl :)
baya kaliteli..tekli olandan

bende bim den aldım 3 tane 3.5 tl :)
baya kaliteli..tekli olandan

Bende 3 tane mi 4 tane mi ne aldım yaz kış motora bağlı duruyordu ama hepsi çürüdü, genişledi, baksana ama ne amaçlarla kullanmıştım. Aynısını bulayım parasına bakmadan alacağım o konuma geldim yazın tatile gidicem enreden bulucam ben bundan bi daha :silent::silent:

gZ9QYR.jpg

qPJzND.jpg

Araba filesi değil miydi o? Kask filesi olarak kullanırım diye almıştım, büyük gelince kullanamadım. Evde bulursam haber ederim.

Hocam duruyorsa talibim valla bir tane bi tanedir :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

Arkadaşlar buldum, inanmayacaksınız ama çok saçma bi şekilde gittigidyorda buldum hemde :) adamlar ilanlarına 180cm X 130cm yazmışlar hep bunda bi iş var bi ilana bakayım dediğimde gördüm ki meğer maksimum boyutmuş bu ve ufak hali aslında benim aradığım fileymiş :mrgreen:

Cevaplayan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum sağolun :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar