aranızda viraj sevmeyeniniz varmıı???

kanka sen bana motosiklet sürmeyi öret bende o virajları tek teker geçmezsem bana da abdül demesinler:mrgreen:

arkadaşlar çamlı yayla ve zorkun yayla yolları aynen böyle tavsiye ederim

dostum naaptın oralar hepten yusufffff yusuffffff yani virajlar güzel ama yolları bozuk tu 2 ay önce:silent:

kanka sen bana motosiklet sürmeyi öret bende o virajları tek teker geçmezsem bana da abdül demesinler:mrgreen:

öret5ecem kan ka ama biraz daha pişmen lazım acele etmeee:)

Son düzenleme:
Bence bu yollarda egsozdan çıkan ses ancak yusuf,yusuf tan başka bişey olamaz:mrgreen:
ya da 3 kişi zor gidilir bu virajlarda ben,yusuf ve :queen:yusuf

Hayati abi yine formundasın. gece gece güldüm sayende sağol :rendeer:

viraj mı benim asyayla mı :cyclopsan evetttttt...

ooo harika olur. nereye çuf çufluyoruz :silent:

:queen:

Son düzenleme:
geçen geceki sakarı ılıca virajları da güzeldi. rokko'mla güzel anlar yaşadık... ama bunlarda tam scooter yolu. vitesliler 1den 2ye atamaz.. :D süper yollar. :D:)

fren balatalarını yakar adam burda

fren kullanılacağını kim söledi ki sana...Bu yolların hepsi gerçek ve herbrinde muhteşem asfalt var...İsviçre'den bi abimiz Bursa'lıymış kendisi bi toplantımıza katılmıştı...Yazın mayıs1den itibaren açıyorlarmış dağları.Alplerde insanlar yarışıyorlarmış.ve her gün bir kaç kişi ölüyormuş...Adamlar 12ay motosiklete biniyorlarmış.Bizim yanımıza gelen adamda hayabusa varmış +120kg bi abiydi :cherry: Gruplarının sitesinden fotoğraflarına baktım da hemen hemen hepsi race idi.Çünkü asfaltları kullanıma çok müsait...

biz racce alamamalıyız turkiye sartlarına gore, yollarda uygun degil, 4 tekerli kafes sürücüleride alışkın degil geçilmeye..

sizler farkında degilmisiniz? hızlı giden arac olarak 4 tekerleri var sanıyorlar, vede bizim şöferler önlerine bakar fakat sadece önlerine ne ileriye nede geriye bakma ihtiyacı duyarlar

fakatt boyle virajlı yol gordunmu de dayanamazsın, resimler için ellerine saglık...
turkiyenin cok fırın ekmek yemesi gerek ki yolları boyle olsun

Olay bitmiştir. Bence bu virajlar çok harika:flower: Keşke orda olsam şimdi Altımdada CBR 600RR çok güzel olurdu ama sadece hayal işte :(

Virajlar çok şaane görüküyor da, git git aynı yerdesin izlenimi-duygusu yaratabilir:mrgreen:
Hadi bir yattın on yattın, sabaha kadar aerobik yapar gibi:) Yolu bitirebilirsen de kafandaki dolambacın çözülmesi bir-iki gün alabilir:mrgreen:
2700 Metre yüksekteymiş yollar:silent: O yükseklikte hava inceldiği ve oksijen azaldığı için motor performansı da yerlerde sürünür heralde:)
Fotolara teşekkürler:cat:

Bende cruiser ci olarak oraları anca Motorumun sesıyle geçerim .... :)
har har har har har har harley davidsonn:queen:

Wayy Wayy Wayy :queen::queen::queen:

Virajlara bak lannn.... :cherry::cherry:

Abi buralardan bir defa geçmek isterdim...:pale:

yoldan gitmen.. dağ tepe giderim daha kestirme olur he he :cherry:

yola bak bee,ne yatılır orda ha.uleyyn gidiyorum oraya tutmayın beniiii :)

:mrgreen::mrgreen:yatmak:silent:he valla dostum yayladır oralar mis gibi yatılır haaa serin serin terlemezsinde havasıda temisdır :mrgreen::mrgreen:akşamlarıda iyi soguk olur haaa bataniyesiz yatılmaz:mrgreen:kusura bakma ama öyle bir yazmışsın :mrgreen:

Deveye sormuşlar "İnişimi seversin? yokuşu mu?" diye. O da bir cevap vermiş ama şimdi aklıma gelmedi :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar