Aranızda LOST bağımlısı var mı?

televizyon tarihinde şu ana yapılmış en iyi dizi "LOST" bir tür bağımlılık yaratıyor. ben başta olmak üzere bir çok arkadaşım ve internetten takip edebildiğim kadarıyla dünya üzerinde milyonlarca fanatiği var.
Türkiye'de ulusal kanallardan yayınlamayan bu diziyi digiturk te dizimax kanalı yayınlıyormuş. şu ana kadar 43 bölümü yayınlanan dizinin ana konusu bir uçak kazası sonuncunda ıssız bir adaya düşüp hayatta kalan 40 küsür kişinin macerası. ama ada bildigimiz bir ada degil büyük sır perdeleri var.
neyse fanatikleri varsa bu topic e cevapları bekliyorum.

Not: bu arada dizi hakkında radikal gazetesinden M. Serdar Kuzuloğlu'da bir yazı yazmış.
http://www.radikal.com.tr/ek_haber.php?ek=sa&haberno=2819

LOST anlatılmaz yaşanır richy.. :cherry:

Seçiciliği dillere destan bir arkadaşım eve geldiğinde "bişey izleyecez bugün" dedim ve Lost DVD'sini takıp ik bölümü açtım (daha önce izlemiştim tabi). Senaryoyu anlatınca " pheha ıssız adaya düşen uçak.. düşmeden 3 şey de seçiyolar mı hehe" modunda izlemeye başladı. Ben de yerime geçtim ve oturup başladım izlemeye. kankanın yüz ifadesinin ilk beş dakika içinde değişmesini ve hep öyle kalmasını görmek müthiş eğlenceliydi :bounce: bu ifadeyi son görüşüm de olmadı.

Dizi insanı yaşamadan görüp duyabileceği en etkileyici şekilde sokuyor senaryonun içine (Allah korusun), gerçekten de öyle Çiçek Taksi izler gibi izlemek mümkün değil. Pasif kalamıyorsun, daha ilk sahildeki enkaz sahnesinden itibaren çılgın gibi neler olacağını böyle bi durumda ne yapılması gerektiğini düşünürken buluyorsun kendini. ilk izlediğimde biri adrenalin salgısını ölçse tv izlediğimi değil motosiklete bindiğimi sanırdı. işin devamında bu arkadaşlar (kurtulanlar) her aklı başında insanın yapacağı şeyleri yapıyorlar tabii iletişim yollarını deniyorlar, sorular soruyorlar, nerede oldukları, nasıl kurtulacakları, durup dururken kader arkadaşı oldukları bunca kişinin de neyin nesi olduğu etrafta başka kurtulanlar da olup olmadığı gibi topic'lere sahip oluveriyorlar.

Bi dizi için anlatılmaz yaşanır demek düşününce saçma geliyor ama pek çok aklı başında insanın hayatını Lost'tan önce - Lost'tan sonra diye ikiye ayırdığını bildiğim için söylüyorum bunları. karakterlerin derinliği, birbirleri ile inanılmaz şekillerde örtüşen ustaca örülmüş ayrıntılarla ile bu sene de Emmy'i kimseye kaptırmayacağını düşünüyorum. Devam LOST kim tutar seni :cherry:

"Everything happens for a reason". (LOST)

anlatılmaz yaşanır da , son bölümleri pek sarmadı.
battle star galactica ya bağlandım şu aralar tavsiye ederim
bir de into the west var. sırada
:)

ben aslen 24 hastası olmama ragmen su sıralar lost tan aldıgım keyfi alamıyorum açıkçası

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ne o sienbisi-e dizilerini mi tartışıyoruz :queen:
my name is earl :cat: benim favorim
bu lost dediğiniz hangi gün saat kaçta, bide biz bakak.

cbnc-e de gösterilmiyor lost ama yayınlansa baştan bir daha izlerdim :)
bu arada seinfeld i tek geçerim :)

Edit :27 Mayıs 2006
***Lost ve 24 sezonu kapadılar arkadaslar. Lost ekim 2006 da 24 is ocak 2007 de amerikan ABC ve FOX kanallarında yeni sezonlarıyla ekranlara gelecek. O zamana kadar herkese sabırlar. Özellikle Lost için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar