Aranıza katılmaktan çok memnun oldum

Arkadaşlar merhaba yaşım 17 çok yakında ehliyete yazılacağım ehliyeti alır almaz bi şekilde motor alıp Motor dünyasına adımımı resmen atmış olmayı çok istiyorum.Bu arada yeni üyeyim.Aranızda bulunmaktan çok memnunum.Bursada yaşıyorum Fakat bir sorunum var :( Bursada ehliyet kursları motorsiklet direksiyon eğitimi vermiyor.Kimse biz o riske giremiyoruz diyor.Bende çevremde tek bir insanda bile motor yok.Ne yapsam diye düşünüyorum ama motor kullanmayı hiç bilmiyorum ne yapmalıyım neler önerirsiniz çok teşekkür ederim :)

Kurs'lar ancak para yemeyi bilir zaten. Motosiklet eğitimi alabileceğin kurumlar var onlara gitmeni tavsiye ederim.

ancak Bursa'da nerede vardır bilmiyorum. Elbet bir bilen çıkar Forum'dan.

Bursa aslında büyük bir şehirdir herkes böyle düşünür ama yok arkadaş bu şehirde hiçbirşey yok o dediğin şeyi bulamadım araştırdım ama yok.Eğer sınavda kalırsam yolun sonu pek hayır değil :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Evet yokmu arkadaşlar bursada cüzi bi miktara bana motor kullanmayı öğretecek birileri Bursa için

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Bursa aslında büyük bir şehirdir herkes böyle düşünür ama yok arkadaş bu şehirde hiçbirşey yok o dediğin şeyi bulamadım araştırdım ama yok.Eğer sınavda kalırsam yolun sonu pek hayır değil :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Evet yokmu arkadaşlar bursada cüzi bi miktara bana motor kullanmayı öğretecek birileri Bursa için

dostum hangi semtte oturuyorsun sana önerebiliceğim bir kurs var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar