aramızda müzikle ilgilenen kimse varmı? hadi yazalım!

5 yıldan beri halen amatör ve kendi çapımda gitar çalmaya çalışıyorum. bi washburn Lyon LD-9'um bi de Campbell marka Les Paul'um var, Behringer GX112 BlueDevil anfi ve zoom 505 processorum var. takılıyorum işte...

bende de akustik ve klasik gitar var ama karga gibiyim, görüntü var ses yok yani ama solo çalışıyorum. yahu aklıma ne geldi bi grup falan kursak mı motorcu müzisyenler olarak gezilerde falan iyi gider.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
itu turk musıkisi devlet konservatuarı ogrencısıyım yıllardır beyoglunda calıyorum gıtar pıyano tanbur ve yan flut calıyorum

Valla çok güzel, şöyle yazın bir parti düzenleyip şekil yaparız. tabi cihazda lazım...

türkü ve halk oyunlarını sevdiğim için asma davul çalıyorum.

selam arkadaşlar aylar evvelki başlığa bende yazmıştım aylar sonra baktımki ne cevherler varmış aramızda çok şaşırdım motor sevgisi müzik sevgisi ve bunları hayata geçirebilmek:cat: demekki sırtında gitarı sucootur motoruyla işe güce koşturan benim gibi nice arkadaşlarım varmış yolunuz ve bahtınız açık yüreğiniz hep sevgiyle dolsun...sevgilerimle:)

kardeş ben bi şey çalamam :pr: ama iyi remix yaparım o işten acayip anlarım sen iste ben o şarkıya remix yapayım DJ EREN

bongo(süper çalarım ama,bi dinleti yaparız artı site sakinlerine:mrgreen: :mrgreen: ).çünkü başka hiç bir alete yeteneğim yok:p
gerçi cumartesi gecesi ilhan erşahin dörtlemesinden birini sahneye yapışmış bi şekilde dinledikten sonra her ne kadar içimde bir saksafon aşkı boy gösterse de,ne nefesim ,ne kulağım ,ne de boyun kaslarımın buna izin vermeyeceğini düşünerek bu aşkı şiddetle bastırmaya çalışıyorum.:pale: :pale:

Denizli İl Temsilcisi
ben müzik çalamam da dj olurum grektiği zman fiki fiki olayları :p

yha abiler bi şey sorcam..ben bi şarkının adını ariyorum..sözlerini googlye yazinca bu siteye yönlendiriyo..ama ben sitede şarkı sözleri bölümü bulamadım..şarkı şole..üzülme bpş yere dönüş yhok çareSzi..düşündüm kaç kere...fln..bu şarkının adını bilen warsa ltf solesin

he buarada şarkı kenan doğuluya ait..:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar