bengisu' Alıntı:öhüm öhüm,
eskişehir konservatuvarı, müzik bölümü, piyano ana sanat dalında lise 3 de öğrenciyim.
:queen: bennn:queen:alpayism' Alıntı:Aranızda amatör değil, ikinci iş olarakta değil, gerçekten hayatını müzikle kazanan kimse yokmu acaba ?:silent:
Akira, İstanbul Motif Elektronik isimli mağazadan(http://www.motifelektronik.com/new/index.html)Akira' Alıntı:En büyük ikinci aşkım trompet (aslında birinci aşkımdı ama motosiklet sağolsun) Alpayism hocam bana tavsiye edebileceğin başlangıç amaçlı kullanabileceğim trompet markası varmı. Benim aklımda yamaha var ama pek popüler bir enstrüman olmadığı için ikincielini bulması zor oluyor. Sonra bakarız güzel öpüşebiliyormuyum bebeğimle.
ufaktan NEY üflemeye başla o zaman...champion_ufuk' Alıntı:ortaokuldayken fülüt çalıyodum) unıversıte gelene kadar işi ilerletip gitar çalmaya(klasik) basladım hadi hayırlısı bakalım yaşlanınca ne çalcaz...
alpayism' Alıntı:Aranızda amatör değil, ikinci iş olarakta değil, gerçekten hayatını müzikle kazanan kimse yokmu acaba ?:silent: