Aracımın değeri düştü, kasko bedeli aynı.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Battı balık yan gider.
Araçlarımın ikisinide muayneye sokacagim.
Fakat daha önce saglam bi bakım yaptırmam gerek, bugün yarın lastikleride değiştirecegim zaten.

Bu arada araçlarımın biri kaskolu,
Poliçeye şöyle bi göz attımda kaskonun bitmesine 3-5 gün kalmış.
Normalde kafamda tarih tutabilen bi adam değilimdir.
Tesadüf eseri poliçeye göz atarken fark ettim kaskonun bittiğini.
Neyse kaskoyuda yaptirayim bari...

Koç Allianz'ı arıyorum poliçeyi yenilemek için. (Araç bilgilerim onlarda var)

*Sinan bey hasarsızlık indirimden yararlanıyorsunuz.

-Ödemem gereken tutar nedir?

*536,43 TL.

-Geçen sene ödediğim tutar 547 TL idi, hasarsızlık indirimi dediğiniz 11 TL mi?
Ayrıca benim aracım zaten 1 yaş daha yaşlandı, değer düşmesiyle birlikte kasko bedelide düşmüyormu?

*Lütfen geçen sene size göndermiş olduğumuz poliçeyi inceleyiniz. Bu konu hakkında detaylı bilgi göreceksiniz.

Aramızda geçen konuşma bundan ibaret.
Poliçede buna benzer hiç bi bilgide bulamadım.
Buna benzer durumlarla karşılaşan oldumu?
Aramızda kaskocu varsa bi el atsın bi zahmet ...

Son düzenleme:
Sinan geçmiş olsun.:)
İnternet üzerinden kasko fiyatları çıkmıyor mu standarttır bu, eğer vergi dilimi gibi bir aralık varsa yaşına göre her sene inmez fiyatı.

Bence birkaç farklı firmadan teklif almanız en doğrusu olur. Ben de 15 sendeir aynı acenta ile çalışıyorum bir bakıyorum a şirketi diğerine göre 2 katı fiyat vermiş, öbür sene diğer şirket daha düşük vermiş. Kamyonetimde yaşadığım bir tecrübe seneden seneye kasko bedeli düşmüyor bazen artıyor bile. İnternetten karlilaştırmalı teklifler alabilirsiniz. Birde teminat klozlarınıza bakın ne var yok, bazen ihtiyacınız olmayan yığınla teminat iteliyorlar. Benim bir bir poliçeme "Gemi çarpmasını" dahil etmişlerdi, ikamet Ankara bu arada.

sinan abi bazı araçlar da diğerleri gibi otomobil olarak adlandırılsa da diğerlerinin gördüğü muameleyi görmüyorlar , örneğin pejolar , mitsubishiler gibi bu araçlar eskidikçe hasar oranı artıyor ve yukarıda belirttiğim tipteki araçların ise kariyeri spor kullanım üzerine bu nedenle ne derlerse o abicim:pr:

Araç belli bir yaşı geçip eskidikçe de kasko bedeli yükselebiliyor bazen Sinan, hatta 10 yaşın üzerindeki araçlara ya kasko yapmıyorlar ya da prim yüksek oluyor.

Bence birkaç farklı firmadan teklif almanız en doğrusu olur. Ben de 15 sendeir aynı acenta ile çalışıyorum bir bakıyorum a şirketi diğerine göre 2 katı fiyat vermiş, öbür sene diğer şirket daha düşük vermiş. Kamyonetimde yaşadığım bir tecrübe seneden seneye kasko bedeli düşmüyor bazen artıyor bile. İnternetten karlilaştırmalı teklifler alabilirsiniz. Birde teminat klozlarınıza bakın ne var yok, bazen ihtiyacınız olmayan yığınla teminat iteliyorlar. Benim bir bir poliçeme "Gemi çarpmasını" dahil etmişlerdi, ikamet Ankara bu arada.

off dostum koptum valla.. gemi carpması.. bogazda yalı mı kaskoluyosunda gemiye karsı önlem alıyor..

Motosikleti
750x
Araç belli bir yaşı geçip eskidikçe de kasko bedeli yükselebiliyor bazen Sinan, hatta 10 yaşın üzerindeki araçlara ya kasko yapmıyorlar ya da prim yüksek oluyor.

sinan abi bazı araçlar da diğerleri gibi otomobil olarak adlandırılsa da diğerlerinin gördüğü muameleyi görmüyorlar , örneğin pejolar , mitsubishiler gibi bu araçlar eskidikçe hasar oranı artıyor ve yukarıda belirttiğim tipteki araçların ise kariyeri spor kullanım üzerine bu nedenle ne derlerse o abicim:pr:

Internetten araştırmasını yaptım şimdi.
Karşılaştığım sonuçlar bu cevaplara yakın.
İşin içinde birazda şirket politikası var sanırım.
Yarın bi fiyat araştırması yapayım.
Herkeze teşekkür ederim.

Birlik Sigortadan bir teklif al derim. Diğer sigortacılara göre açık bir fark var ben ordan yaptırmıştım.İki kere kaskoyu kullandım herhangi bir problemle de karşılaşmadım. Dediğim gibi diğer kasko firmalarına göre fiyatı çok uygun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar