Amerika , suriye için rusya ve çinle anlaştığıından ve başkaca dış politikamız olmadığından , bir süre kabineden memleket iç meseleleri dinleriz. Türban , azınlık hakları .çapulcular Cee Haa Peee vs vs.
Kendi kafalarına göre yaptıkları eleştirilince , Halkın iradesine karşı gelinme gibi hezeyan edilirken , Yaptıklarını eleştirenler çapulculuğa devam eder. Yandaşa ve yabancı sermayeye peşkeş çekilerek yapılan satışlar " Ekonomik başarı " olarak pazarlanırken , olumsuz her şey çapulculara ve CHP'ye yıkılır.
( olimpiyat komitesine Türk halkının % 56 sının tenis oynadığı söylenmiş. Sizi bilmem ama ben oynamıyorum. Elin gavuru yer mi bunları???
http://tr.eurosport.com/olimpiyat-o...56-si-tenis-oynuyormus_sto3919702/story.shtml Olimpiyat japonlara verilince , vayy sizi gidi çapulcular sizi. )
Oğul , kız , gelin , Dünür, ve damat ihaleleri aynen devam eder. Gerçi satacakta bir şey kalmadı. bu durumda nasıl yolmak gerek pardon , vatandaşın cüzdanını yeniden nasıl yapılandırmak gerek ?? Zaten hükümet cüzdanımızı yeniden yapılandırmayı yaparken bize soracak değiller. Halk onları seçti. ne isterlerse yaparlar. Onlar neylerse güzel eyler. Hükümetimiz varsa yoksa bizeteker teker sıraylaaa nasılll hizmet veririz diye , yemiyor içmiyor buna çalışıyor.
Zaten yapılan hiç bir kanun kimseye danışılmadan yapılıyor. yaptım oldu şeklinde dayatma usulu. Bu plaka meseleside kanunlaşır. Taktırmayana ceza verilmeye başlanınca millet gider paşa paşa chipli plakasını alır.
Bu chip olayından gelecek para sizce nereye gider ? Bence çine verilen füze ihalesi bahane edilir , diğer nato ülkeleri savunma sistemleriyle eşgüdümlü çalışmıyor diye ihale iptal edilir. Gerçi füze parası çine yinede ödenir . Sonra O parayı telafi edebilmek için bakalım daha neremize chip takmaya teşebbüs ederler Allah bilir.