Araç muayene istasyonları

Arakdaşlar, İstanbul'da Beylikdüzü'nde araç muayene istasyonu var. Duyduyğum bir habere göre İstanbul'da daha farklı yerlerde özel araç muayene istasyonları açılmış. Arama yaptım fakat beni tatmin etmedi. Sizler daha önce Beylikdüzü dışında nereye gittiniz?

Paylaşımlarınız için sağolun:rendeer:

Kardeş beylikdüzünde de işin çok sürmez. Yalnız saak 14:30 dan sonra orda olacaksın. Maliye veznesi saat 15:30 da kapanır, istasyon ise 17:00 da kapanır. Harcını öde rahat rahat muayene ol.

Teşekkür ederim bilgileriniz için. Fakat bu özelleştirme falan deniyordu. Tüvtürk diye kurulacakmış. İstanbul'da daha yok bilginiz varmı bu konuda?

arkadaşlar araç muayne istasyonuna gittiğinizde tüm evrak işlerinizi bir gün önceden en yakınınızdaki vergi dairesinde motorlu taşıtlar bölümünden yaptımanızda fayda var,ben bu şekilde tüm evraklarım hazır gitmiştim sadece 15dakikada işlemim halledildi sıra dahi beklemedim hemen aldılar benim ikitekeri,yaptılar muaynesini ve onayladilar.............
yanınızda olması gereken evraklar,ruhsatınız,geçerliliği devam eden trafik sigortası,muayne için borcu yoktur belgesi ve muayne harcı yatırdığınıza dair makbuzu

bu arada ,
motorlu taşıtlar özel muayne istasyonlarının ihalesini kazanan tüvtürk ortaklığı hakkında yazi da bu linktedir,
http://www.memleket.com.tr/news_detail.php?id=30149

Son düzenleme:
Kardeş beylikdüzünde de işin çok sürmez. Yalnız saak 14:30 dan sonra orda olacaksın. Maliye veznesi saat 15:30 da kapanır, istasyon ise 17:00 da kapanır. Harcını öde rahat rahat muayene ol.

arkadasım eminmisin, ben b.düzünde oturuyorum kuyruk 4 şeritli rahat 500 metre.. :cat:

Dün dudullu daki istasyonda motorumun trafik muayenesini yaptırdım 2,5 saat sürdü acayip kalabalık... Göztepe muayne istasyonu kapanmış boşuna gitmeyin...

http://www.tuvturk.com.tr/

Not: arkadaşlar zorunlu trafik sigortası, mtv borcu, kaçak geçiş cezası vs. varsa yaptıramıyorsunuz boşu boşuna beklemiş olursunuz...

Bayağa bi sıkı tutuyorlar inşallah hep böle devam eder muayene...

Arkadaşlar dudullu istasyonu acayip kalabalık dışardaki sırayı zor atlatmama ragmen 2,5 saatte bitti işim. (kuyruga girmeden kapıya yanaşırken bi kurye arkadaş gördüm durdurdum sordum almadılar dedi sıraya girceksin dediler dedi bende bi şansımı deneyim dedim ve Allahtan şanslıydım) dışardaki kuruktan gelen bi arkadaşa sordum saatt 11 de gelmiş dudulluya bense 16:00 da ordaydım ve nurmaralarımız arası 10 araç vardı. Diğer istasyonlar birazda boşmuş mesela şile de 10-15 araç muayene edilirken dudulluda sadece küçük araç günde 350 gerisini siz düşünün gitmeden önce araştırın selamlar...

Son düzenleme:
bide küçük tavsiye far ayarlarını kontrol ettirde git sonra üzülme benim kısa-uzun far ayarı bozuk diye geçirmediler gittim yaptırdım sonra geçtim alllahtan bide 2 hakkın var ilk muayenede kusurlu çıkarsan yaptırıp 2. kez giriyosun ondada geçemezsen yandı gülüm keten helva 57 kağat güme gidiyo:queen:

Dostum benimde sorun çıktı far ayarları yüksek çıkıyor dedi valla hocam bilemiyorum dedim far kontrolune 2 kez girdim en sonunda daha bilgili bir arkadaş geldi tamam dedi o degerler arası normal sorun çıkmaz dedi ama yarım saat beklettiler dışarda. Ben egzozdan bişey bulurlar dedim baştaki susturucular sökük ama egzoza bakmadılar acaba 2 ve 3 tekerlerkli araçlara egzoz pulu gerekmiyorya o yüzden herhalde bakmadılar. Allaha şükür halledebildim dün muayenesini...

Muayene ücreti 57,80 ytl bilginize...

Son düzenleme:
Dostum benimde sorun çıktı far ayarları yüksek çıkıyor dedi valla hocam bilemiyorum dedim far kontrolune 2 kez girdim en sonunda daha bilgili bir arkadaş geldi tamam dedi o degerler arası normal sorun çıkmaz dedi ama yarım saat beklettiler dışarda. Ben egzozdan bişey bulurlar dedim baştaki susturucular sökük ama egzoza bakmadılar acaba 2 ve 3 tekerlerkli araçlara egzoz pulu gerekmiyorya o yüzden herhalde bakmadılar. Allaha şükür halledebildim dün muayenesini...

Muayene ücreti 57,80 ytl bilginize...

benimkinede alçak dediler aynen şunu dedim daha ne işte kimsenin gözünü almaz ama makinayla kontrol yaptıkları için bişey yapamıcağını söledi dediğin gibi bitek elektrik aksamına baktılar stop,sinyal,far ne egsoza baktılar nede frenlere ama o bekleme evresi insanı çıldırtıyo:farao:

Valla benim frenlere kadar baktılar 10 mt git ön fren yap ve dönüştede arka tekeri kitle dedi yaptım dedim hoca 500cc makine frensiz binilirmi buna adam güldü :)

Valla benim frenlere kadar baktılar 10 mt git ön fren yap ve dönüştede arka tekeri kitle dedi yaptım dedim hoca 500cc makine frensiz binilirmi buna adam güldü :)

allahtan bena fren yap demedi deli gibi yapmur vardı o gün motorun bütün civataları ıslandı bi deseydi git fren yap hayatta durmazdı benim motor:p

Bir araç banttan 1,5 saatte çıkıyor.Far ayarı,fren ayarı,balatalar,kampanalar,diskler vs.her yerine bakıyorlar.Çürük pasta olan yer varsa kabul etmiyorlar.Gerçekten çok güzel oldu aracınızın veya motorunuzun eksik bir yeri varsa biliyorsunuz.Yapılması gerekeni hakkı ile yapıyorlar umarım bozulmadan bu şekilde devam ederler.Tebrikler TÜV'e.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar