Araç arkasında motosiklet taşımak...

motorun ön tekerini askıya alan arka teker üzerinde istediğiniz yere taşıyabileceğiniz bi video izletti bi arkadaş babası (sanayide balatacı makine müh. ve deha olan bi abimiz) ben bunu yaparım dedi. bende ilk sipariş benim dedim kesinlikle her motorcunun ihtiyacı olan bi aparat Naci usta yaparsa resimlerini paylaşırım sizinle. Hatta seri üretime bile geçebilirler..

Eğer yaparsa ilk müşteri olma konusunda yarışırız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

Bu arada ruhsata işletme konusunda bilgi edindim ancak bu tarz taşıyıcılar için ruhsata işletmek gerekli mi o konuda net bir bilgi henüz elde edemedim. Netleşince hepsini paylaşacağım.

Denizli İl Temsilcisi
mevzuatta plaka , fren lambaları dönüş vs ışıklarınıın kapanmaması gerekiyor yazıyor yani sizin onu koyduğunuz zaman büyük ihtimalle arka plaka ve ikaz ışıklarınız kapanacağından dolayı ruhsata römork diye işletmeniz gerekmeyebilir ama kapananlar yüzünden cezai işlem görmeniz kaçınılmaz sondur ha bu arada arkaya çaknta takmanın yasak olduğu günümüz de aracın arksına böyle bir şey takmak bence bile bile lades anlamına geliyor :(

Muhtemelen ruhsata işletmek gerekecek ama bunu römork olarak mı yoksa başka şekilde mi işletmek gerekiyor orasını hala çözemedim. Çünkü ruhsatta bu taşıyıcının işlenebilmesi için römork dışında başka bir alan yok.

mevzuatta plaka , fren lambaları dönüş vs ışıklarınıın kapanmaması gerekiyor yazıyor yani sizin onu koyduğunuz zaman büyük ihtimalle arka plaka ve ikaz ışıklarınız kapanacağından dolayı ruhsata römork diye işletmeniz gerekmeyebilir ama kapananlar yüzünden cezai işlem görmeniz kaçınılmaz sondur ha bu arada arkaya çaknta takmanın yasak olduğu günümüz de aracın arksına böyle bir şey takmak bence bile bile lades anlamına geliyor :(

Taşıyıcı üzerine gerekli sinyal ve lambalar eklenirse buna da gerek kalmaz.

mevzuatta bu konuda açık var.iyice bir araştırmak lazım açık vermeyecek şekilde üretilip monte etmek lazım.takılacak araç küçükse acayip sırıtacaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar