- Konu Yazar
2 gün önce yine diyarbakırdan k.maraş'a yola koyuldum yolcuğum güzel geciyordu tabi herseyin bir sonu vardır. Motorsikletim kuba pars. Kask,dizlik dirseklik kullanıyorum bazen garip yorum gelmesin. Konuya döneyim k.maraş türkoğlun'da hız 50 km seyir halindeyim bir kamyenet sağda park halin park yaptığı için sol şeriti kullanıyorum zaten iki şerit bir yoldu. Tam araca 10 metre kala bir anda komyenet sol şerite gazladı hiç firene bile basma fırsatım olmadı soldan kurtaracak kadar mesafe de yoktu bende kornaya 2 saniye bastım araç sürücüsü fark etti beni kenardan kurtardım. Hemen kenara çekti motorsikletimi çok şükür diyeyim derken arkadan bir yumruk yedim. 55 yaşında bir adam kornaya bastıgım olsa gerek bana vurdu. Çocukları araya girdi özür diledi babasının siniri bozuk oldugunu söyledi. Bende;kardeşim sinyal vermedi,yola bakmadı,ve hala babanın telefonu açık konuşor dedim. Tekrar özür diledi. Fakat babası hala tehtit ediyordu. Bende polis çağıralım kaçma dedim. Öyle diyince bastılar gittiler. Bende birşey yok(ekipmandan dolayı adam zarar görmüs olabilir) şikayetcide olmadım. İspat etme sıkıntım vardı.
Kısacası biz motorsiklet severler olarak nasıl bir çözüm bulacaz arkadaşlar?
Araba sürücülerinin hatalarından dolayı hep ölmeye ve sakat kalmaya devammı edecez. Ne yapacazz?
Kısacası biz motorsiklet severler olarak nasıl bir çözüm bulacaz arkadaşlar?
Araba sürücülerinin hatalarından dolayı hep ölmeye ve sakat kalmaya devammı edecez. Ne yapacazz?