Araba kullanırken selfie çekmek ne demek ya ne demek?

Mantıklı bi izahı olan var mı? Özellikle bayan kardeşlerimiz ablalarımız araba kullanırken bir elde telefon cama doğru bakarak gülüp neden selfie çekiyorsunuz hareket halindeyken? Neden ya? Hayır birine çarpsanız nasıl ödüyceksiniz bedelini?
Tabi herkes değil ama yapan gerçekten çok fazla. Bu gün 4-5 defa denk geldim daha önceki günlerde de denk gelmişliğim var.

Son düzenleme:
Ön kamerayı icat eden diye....başlayabilir...mevzuya buradan yol alabilirsin...

Sen daha ön kamerayı açıp ayna niyetine,makyaj yapanı görmemişsin...birde böyle modeller var...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istemeye istemeye egzozu taktım benim kırmızıya, camı açık telefonla konuşan veya telefonla birşeyler yapanın kulağının dibinde kesiciye sokuyorum kafaları tavana değiyo 😁

bende sürekli denk geliyorum. seyir halindeyken mesaj yazıyolar böyle bişey var mı ya. 5 saniyede bir önüne bakıyor devam ediyor yazmaya. özellikle kadın sürücüler, artık kara listemdeler uzak duruyorum onlardan. önceden ön yargım yoktu inanmazdım söyleyenlere gerçektende sıkıntılı kullanıyolar. ani fren-ani yavaşlama-mesajlaşma-tünel görüşü-sola sinyal verip sağa dönme hepsi bunlarda. üzerlerinde bir ürkeklik var panik hali var çok saçma hareketler yapıyolar.

Birisine kolumdaki korumayla çarptım yanlışlıkla. Arabasından çıkan sesi dahi duymadı. Okadar mutluydu ki ben sinirlenemedim bile yaptığı frene....

Daha dün, saat 16:30 sıraları 1. köprüden geçerken bir bayan köprü üzerinde motosikletle hareket halinde (motosikleti kullanıyor, artçı değil) sağ eliyle gidonu tutarken sol eliyle de selfie çekiyordu. Hatta belki de video formatında, çünkü neredeyse köprünün yarısına kadar o şekilde devam etti.

Malesef konu arabacı / motorcu meselesi değil. Bilinç, sorumluluk, akıl, mantık meselesi. Yanından geçerken korna çalarak geçtim belki uyanır diye, umurunda dahi değildi, şöyle bir göz ucuyla bakıp çekimine devam etti. Yaklaşık hızı 80km/h, altındaki motosiklet CBF150 idi.

Ekipmanın tam olması oradaki olası kaza nedenini hoş gösteremezdi hanımefendi. Belki buradasınızdır diye özellikle söyleyeyim dedim.

Ben onları görünce kimse kusura bakmasın. Duyduklarından emin olacak şekilde o güzel o ile başlayan kelimeyi bağırıyorum. Hemen kendilerine geliyorlar. Hatta yüzleride düşüyor. Çokta güzel oluyor.

Forum harbiden ruh hastası kaynıyor size ne kardeşim sana çarpmadigi sürece niye dert edinip güzel kafani yoruyorsun?

Bayanlar selfie yapıyor. Erkekler de son ses müzik eşliğinde yol videosu çekiyor. Özellikle trafikte aralardan giderken uzunları çakıyorum. Egzoz olmasa da böyle farkediliyoruz

ani fren yapsa bile motorcu takip mesafesini korumalı. mallesef bunu çogu motorcu bilmiyor yapmıyor

istemeye istemeye egzozu taktım benim kırmızıya, camı açık telefonla konuşan veya telefonla birşeyler yapanın kulağının dibinde kesiciye sokuyorum kafaları tavana değiyo

Bende bu gün egzoz taktırdım az önce :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Daha dün, saat 16:30 sıraları 1. köprüden geçerken bir bayan köprü üzerinde motosikletle hareket halinde (motosikleti kullanıyor, artçı değil) sağ eliyle gidonu tutarken sol eliyle de selfie çekiyordu. Hatta belki de video formatında, çünkü neredeyse köprünün yarısına kadar o şekilde devam etti.

Malesef konu arabacı / motorcu meselesi değil. Bilinç, sorumluluk, akıl, mantık meselesi. Yanından geçerken korna çalarak geçtim belki uyanır diye, umurunda dahi değildi, şöyle bir göz ucuyla bakıp çekimine devam etti. Yaklaşık hızı 80km/h, altındaki motosiklet CBF150 idi.

Ekipmanın tam olması oradaki olası kaza nedenini hoş gösteremezdi hanımefendi. Belki buradasınızdır diye özellikle söyleyeyim dedim.

Ben motor kullanırken kaskın önüne sarkan saçımı düzeltirken bile çok temkinli davranıyorum adamların yaptığına bak :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------

Forum harbiden ruh hastası kaynıyor size ne kardeşim sana çarpmadigi sürece niye dert edinip güzel kafani yoruyorsun?

Çarpmadı bize ama bir gün birine çarpmayacaklarının bi garantisi var mı?
Araç kullanıyosun sonuçta, telefonla uğraşmak nedir?
Böyle telefona dalıp ambulansa yol vermeyen var dikkat etmediklerinden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

Gişelerden 200 le geçen kızlar eklesin

Şeridi kırıp kaçanlaaarr :D

biraz yanlış anlaşılmış benim demek istediğim ucu size dokunana kadar hiç bir şeye karışmayın. hayat kısa ve bu tür şeylere güzel zihninizi yormaya değmez

biraz yanlış anlaşılmış benim demek istediğim ucu size dokunana kadar hiç bir şeye karışmayın. hayat kısa ve bu tür şeylere güzel zihninizi yormaya değmez

Yok ben zaten ses etmedim zaten biriyle trafikte laf yarışına girmem. Gördüğüm ilk trafik polisine plakasını veririm.

Birde bu her zaman aynı yolu giden tüccarlar, plasiyerler falan var devamlı elinde telefon ya mesaj atıyor yada okey oynuyordur. O yoldan devamlı gidiyor ya yolu biliyor aklı sıra. Hızı 50-60 geçmiyorsa (duble yolda virajsız dümdüz) bilki telefonla uğraşıyordur kaç yaklaşma. Millet iyice telefon bağımlısı oldu çıktı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar