ara ki bulasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aradım, aradım bulamadm ve mail kutuma gelen mail gösteriyor ki silinmiş.
http://www.motosiklet.net/forum/cop-kutusu/46694-mide-bulandiran-asalaklar.html#post1139554

silen moderatör veya admin kim ise sözüm ona. "mide bulandıran asalaklar" adı altında başlık açmıştım ama malesef bana haber verilmediğine göre sebepsizce silinmiş. tahmin ediyorum konuyu başka boyuta taşımak isteyen, adam akıllı ieriğini okumadan cevap yazan üç-beş kişi yüzünden silinmiş olabilir. konu büyükşehirlerimizde yaşanan sorunlar iken bier kaç arkadaş silah taşırdın taşıyamazdın" boyutuna çekmiş konuyu.
konuyu silen arkadaştan,şahsi olarak ricam konuyu tamamen silmek yerine saptırma yapan arkadaşların mesajlarını temizlerlerse sevinirim.

Benımde basıma gelmıste Kimlercevrımıcıye gır kendını sec ordan tum konuları arattır de ordan cıkması lazım banada tubıs abla ogretmıstı.

aradım, aradım bulamadm ve mail kutuma gelen mail gösteriyor ki silinmiş.
http://www.motosiklet.net/forum/cop-kutusu/46694-mide-bulandiran-asalaklar.html#post1139554

silen moderatör veya admin kim ise sözüm ona. "mide bulandıran asalaklar" adı altında başlık açmıştım ama malesef bana haber verilmediğine göre sebepsizce silinmiş. tahmin ediyorum konuyu başka boyuta taşımak isteyen, adam akıllı ieriğini okumadan cevap yazan üç-beş kişi yüzünden silinmiş olabilir. konu büyükşehirlerimizde yaşanan sorunlar iken bier kaç arkadaş silah taşırdın taşıyamazdın" boyutuna çekmiş konuyu.
konuyu silen arkadaştan,şahsi olarak ricam konuyu tamamen silmek yerine saptırma yapan arkadaşların mesajlarını temizlerlerse sevinirim.

konu motosohbetteydi sanırım.taşımış olablrlermi:silent:

valla dostum besbelli silinmiş. çöp kutusu yazdığına göre. üyesi bulunduğum bu site bana gerçekten güzel şeyler kazandırdı ve kazandırmaya da devam ediyor. ama bazı arkadaşlarımız var ki konunun içeriğini falan okumadan muhalefet olma yolunda ilerliyorlar, alakasız yerlerden geçişler yaparak. bende o gün alakasız bi soruya yanıt vermek zorunda kaldım , yanlış anlaşılma olmasın diye. aradan geçen 24 saate rağmen silen arkadaştan bi yanıt gelmediğine göre site yöneticileri tatile çıkmışlar.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Konunuz forum kurallarına aykırı bir şekilde ilerlediği için silinmiştir.

Lütfen forum kurallarını tekrar gözden geçiriniz.

Motosiklet forumunda açtığınız başlığın yeri yoktur, konu dışında dahi. (Ayrıca bknz. Konu dışı ile ilgili forum kuralı)

Bir başlığın yada konunun silinmesi yada değiştirilmesi hakkında üyeye bilgi verme zorunluluğumuz yoktur.

Konu açmadan yada mesaj yazmadan önce forum kurallarına riayet etmeniz (okumadıysanız okumanız) zaten bizim bu tarz müdahelelr etmemize sebep bırakmaz.

Her seferinde üyelere forum kurallarını tek tek hatırlatmak yada anlatmak takdir edersiniz ki biz yöneticiler için abesle iştigaldir.

5-10 yöneticinin binlerce üyeye kuralları anlatmaya öğretmeye çalışması mı daha kolaydır yoksa her üyenin kuralları kendisi ve diğer forum sakinleri için okuyup uygulaması mı?

Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar