AprillaCan Arkadaşımız Motor üzerinde kalp krizi Geçirmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah acil şıfalar versın

Çok geçmiş olsun. Ben anlamıyorum son yıllara bakınca kalp krizi genç yaşlarda yaşanmaya başladı. Peki buna sebep nedir anlamıyorum? Yaşamımızda yanlış birşeyler yapmayamı başladıkta. Bu olay böyle artmaya başladı. Yemek tarzımız mı stress mi?. Hava mı? nedir bunu tetikleyen? Yaşamımızda yanlış birşeyler mi var?

Çok geçmiş olsun aprillacan.

geçmiş olsun :rendeer: umarım iyidir çok üzüldüm ya. Sadobey, bence yemek tarmız ve stres en önemli faktörler kendimize bakmıyoruz allah kimsenin başına vermesin böyle işleri diyicem ama biz kendimize dikkat etmedikçe sonuç belli

bence bu hastalık haberinden çok kayıp ilanına dönecek hastamı deyilmi :silent:

roxannecim acaba net bir bilgi olmadan bu başlığı açmasaydın dahamı iyi olurdu acaba... :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han' Alıntı:
roxannecim acaba net bir bilgi olmadan bu başlığı açmasaydın dahamı iyi olur acaba... :king:

NET BİLGİYİ ALAMADIĞIMIZ İÇİN BÖYLE B.İR TOPİK AÇMAYA BİRLİKTE KARRA VERDİK roxanne le çünkü belki tanıyan bilen birileri çıkar diye düşündük böylece bizde iyi habarleri alırız ve rahatlarız dedik metehancım

Süper Moderatör (BBRR)
bende araştırdım üyelerin kan gruplarında adı var ama tel yok bakın işte tel verse arar sorardık :silent:

Walla büyük geçmiş olsun "aprillacan"
Geçenlerde motoruna arkadan araba çarpan kardeşimiz değil mi bu? :silent: Eğer oysa iki üzücü kaza birden hemde aynı kişide :salut:
İnşallah yanlış bir haberdir. Ama eğer doğruysa Allah'tan acil şifalar diliyorum

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya adamdaki şansızlığa bak.geçenlerde ölümcül bi kazayı ucuz atlattığını okuduk.şimdi bunu.umarım şansı bundada diğeri gibi yaver giderde atlatır.kalp krizi yaş tanımıyo,adam avukattı sanırım.yani stresin kralını yaşıyodur.işallah bu topic bi yanlış anlaşılma üzerine açılmıştırda bizde boşa sallıyoruzdur.
geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz :rendeer:
ADAMIM ZATEN YAŞAMAN GEREKİR.DAHA ÖNÜNDE KAZANMAN GEREKEN DAVALAR,MİLLET VEKİLLERİ VAR.YENİDEN ARAMIZA DÖNMENİ BEKLİYORUZ. :king:

Arkadaşlar Şimdi kardeşi Serkan nette bana fransya yolladıgını ve orada tedavı gorecegını soyledı.Telefon vermesı konusunda baskı yaptım ama malesef telefon vermıyor.İntetnetten baktıgım zamanda msn de onlıne gozukuyor.Böyle birsey varsa gercekten uzulurum ama yoksada!!!!

acil şifalar umarım önemli bişey yoktur off yaaa :salut:

Geçmiş olsun diyorum kendilerine.

Rahmetli babam kalp krizinden 48 yaşında vefat etmişti.
Sülalede amcalarda, halada da var,
Benim yaş da 47, KORKUM krizden değil, çocuklar istikbalini kazanamadılar

Aydın bir gruptayız ama kendimizi aydınlatamadık. Git kardeşim doktora, kardiyolojiye,
ı-ıh. Bizde düşmeyince hastaneye gidilmez. NEDEN? Gerçekleri öğrenip haberli yaşamaktansa,
öğrenmeden mutlu yaşadığımızı düşünüyor, tercih ediyoruz bilinçsizce.

Keşke burada Aprillacan'ın sevindirici bir haberini okuyor olsaydık.Geçmiş olsun. Hepimize sağlık dolu, kazasız günler diliyorum.

Merhabalar arkadaşlar! haber doğru ise üzüldüm gerçekten.Daha önce arkadan araba çarpan arkadaş demişsiniz.Hani avukat olan,milletvekilinin ehliyetsiz oğlunun arabasıyla çarptığı arkadaş mıydı bu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun ya arkadaşımız geçende kaza geçirmişti ve belli ki stresliydi kazada yaşadığı tatsızlıklardan dolayı.Umarım bir an önce haber alırız ve önemli birşeyi yoktur umalım.
Sadobey kesinlikle haklısın kalp krizinin yaşı yok artık,hayat tarzımızda mı,insanların artık sınırları zorlamasında mı bir yanlışlık var anlayamadık.Umarım böyle haberler daha almayız :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar